Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή ξυλινοσ φραχτησ

Αναζητάτε μάστορα για ξύλινους φράχτες; Έχουμε 25.292 κατασκευαστές σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.787 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
ξυλινοσ φραχτησ Τιμή

Πόσο κοστίζουν οι ξύλινοι φράχτες; Για ξύλινους φράχτες, συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: επιθεώρηση, σχεδιασμός ξύλινων περιφράξεων, κατασκευή και εγκατάσταση φράχτη. Οι τιμές της ξύλινης περίφραξης είναι γύρω στα 15-35 ευρώ ανά m2. Το πιο ακριβό αντικείμενο σε ξύλινους φράχτες είναι συνήθως το ξύλο σφενδάμου. Το επιπλέον κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: εξοπλισμό για σκάψιμο θεμελίων, τριβείο, βερνίκι για ξύλο, που κοστίζει κατά μέσο όρο 15-60 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 25.292. Μην ψάχνετε άλλο: ξύλινοι φράχτες τιμή, θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία μαζί μας.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.787 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: ξυλινοσ φραχτησΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή25 992,00 €/κομμάτι
Μέση τιμή32 576,00 €/κομμάτι
Υψηλή τιμή41,20 €/κομμάτι
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΤιμοκατάλογος των ξύλινων περιφράξεων

Για να μάθετε την ακριβή τιμή των ξύλινων περιφράξεων, στείλτε τη ζήτηση στους αποδεδειγμένους εμπειρογνώμονες μας και στη συνέχεια θα λάβετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην κατηγορία των ξύλινων περιφράξεων.

Στήλη φράχτη Neimempnová31,20€ / κομμάτι
Τραβήξτε το φράχτη Unimprogresed ξύλινες θέσεις και ελαττώματα με διάμετρο 100 - 150 mm με καταρρεύσει και συμπύκνωση, αλλά χωρίς την κατάρρευση των αλόγων
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Στήλη φράχτη εμποτισμένο33,60€ / κομμάτι
Εξοπλισμός ξύλινων κονσερβών και τόξα με διάμετρο 100 - 150 mm με υποχώρηση και συμπύκνωση, αλλά χωρίς το μανίκι του πηγού, εμποτισμό του κατώτερου τμήματος της ολίσθησης ή της πίσσας πριν από την καθίζηση
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Ξύλινο φράχτη lamella.22,40€ / κομμάτι
Ξύλινο φράχτη lamella 180 x 180 cm φυσικό εμποτισμένο
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Ξύλινος φράχτης25,60€ / κομμάτι
Ξύλινο φράχτη 178 x 80 cm φυσικό εμποτισμένο
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
περιφραξεισΠόσο κοστίζουν οι φράχτες και οι πύλες; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Κατά την οικοδόμηση ενός ξύλινου φράχτη, ο παράγοντας προσδιορίζει για πολλές τιμές. Καλά νέα είναι ότι οι ξύλινες περιφράξεις ανήκουν στην αγορά για σταθερούς φράχτες στο φθηνότερο. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρουν όχι μόνο την ποιοτική προστασία και τη διάρκεια ζωής, αλλά και το φυσικό υλικό. Η τιμή ενός ξύλινου φράχτη καθορίζεται για ένα κοινό μετρητή. Το κόστος ενός ξύλινου φράχτη είναι από 40 έως 100 και περισσότερα ευρώ. Φυσικά, ορισμένοι παράγοντες αποφασίζουν για την τιμή που προκύπτει. Το πιο ακριβό μέρος ενός ξύλινου φράχτη είναι φυσικά υλικό και εργασία. Το υλικό μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Το πρώτο είναι τα σλοβακικά δάση. Μαλακό όπως ο Acatas, η ερυθρελάτης ή το πεύκο. Ανήκουν στον φθηνότερο φράχτη μεταφοράς. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να υπολογίζετε στην τακτική συντήρηση και τη χαμηλότερη διάρκεια ζωής. Οι φράκτες Oak είναι μαζικές, ξύλο σκληρά, αλλά η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη. Πρόκειται για ένα σλοβακικό ξύλο, έτσι το ξύλο είναι διαθέσιμο, συνήθως δεν χρειάζεται να περιμένετε και με ένα οικόπεδο δεκάδων χρόνων σε κατάλληλη φροντίδα. Εξωτικά δάση - προέρχονται από τη Νότια Αμερική ή την Αφρική. Εδώ είναι η υψηλότερη τιμή. Ταυτόχρονα, έχουν εξωτικά όχι μόνο ονόματα, αλλά και μια ματιά. Αυτή είναι η μάχη ενάντια σε μια μακρά ζωή. Αυτές είναι τεράστιες φράχτες που αξίζουν τα εξαρτήματα ποιότητας, την επεξεργασία και έτσι φυσικά αυξάνει την τιμή για την εργασία. Ωστόσο, ήταν μια ντροπή να κάνει ένα τέτοιο φράχτη. Τα συμπληρώματα σε ένα ξύλινο φράχτη μετριούνται διαφορετικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κορυφή της σφυρηλάτησης, διάφορα πολυτελή αξεσουάρ ή διακοπή. Η πιο απαιτητική επεξεργασία, αυτό φυσικά είναι η υψηλότερη τιμή του φράχτη. Στην τιμή επηρεάζει επίσης την επιφανειακή επεξεργασία που αποφασίζετε να θεραπεύσετε και να ζωγραφίσετε. Ξύλινο φράχτη Πρέπει να βάψετε τα βερνίκια ποιότητας των οποίων η τιμή ποικίλλει επίσης. Εδώ είναι σκόπιμο να συμβουλεύουμε απευθείας με έναν ξυλόγλυπτο που θα συστήσει την κατάλληλη βασική ζωγραφική και επικαλύψεις. Για την τιμή του Torba να διακρίνει αν πρόκειται για ένα κτίριο ενός νέου φράχτη ή, για παράδειγμα, επισκευάστε το. Το Orpava σε ξύλινα ημι-ημιυραμικά είναι ευκολότερη, είναι δυνατόν να αντικατασταθούν μόνο τα πάνελ που έχουν υποστεί βλάβη και επομένως επίσης μια ξύλινη συντήρηση φράχτη σημαντικά φθηνότερη από ό, τι σε άλλους τύπους περιφράξεων. Το κόστος εργασίας για τις σταθερότητες και τη συντήρηση και την ανακαίνιση ενός ξύλινου φράχτη ποικίλλει από την περιοχή και την ποιότητα. Ωστόσο, μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικούς δασκάλους και ξυλουργούς στο Wilio, ο οποίος θα δαγκωθεί ως αναφορές και προσφορά. Βρείτε τον πλοίαρχο σας, οι κύριοι του τέλειου ξύλινου φράχτη στην πλέον προτιμώμενη τιμή.