Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή τζαμια

Ψάχνετε για υαλοπίνακα για τζάμια; Έχουμε 20.870 υαλοπίνακες σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.809 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τζαμια Τιμή

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες υαλοπινάκων; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες για υαλοπίνακες: υαλοπίνακες, λείανση γυαλιού, κοπή, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση γυαλιού. Οι τιμές των προϊόντων γυαλιού είναι γύρω στα 50-150 ευρώ ανά m2. Το πιο ακριβό είδος στη βιομηχανία υαλοπινάκων είναι συνήθως η παραγωγή γυαλιού ασφαλείας. Το πρόσθετο κόστος μπορεί να περιλαμβάνει κόλληση, λείανση και διάνοιξη οπών στο γυαλί, που κοστίζουν κατά μέσο όρο 10-80 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 20.870. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο: τιμή τζαμιού, μαζί μας θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική δουλειά.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.809 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: τζαμιαΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή44,80 €/m2
Μέση τιμή68,64 €/m2
Υψηλή τιμή120,00 €/m2
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΛίστα τιμών εργασίας

Για να μάθετε την ακριβή τιμή των έργων Glazier, στείλτε τη ζήτηση στους πιστοποιημένους επαγγελματίες μας, ώστε να πάρετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην υαλώδη κατηγορία.

Κολλημένο γυαλί ασφαλείας26,40€ / m3
Οι γυάλινες σανίδες σχετίζονται με μια μεμβράνη ασφαλείας του οποίου το πάχος εξασφαλίζει αυξημένη αντοχή και αντοχή του γυαλιού. Γυαλιστερό γυαλί ασφαλείας MA προστατευτική λειτουργία, με το γυαλί μετατόπισης να παραμένει τα κομμάτια του που συλλαμβάνονται στην ταινία.
Μαζί
m3
Εισάγετε τη ζήτηση
Βήχας.33,60€ / κομμάτι
Σκλήρυνση πάχους γυαλιού 5 - 10mm.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Γεώτρηση.6,40€ / κομμάτι
Τρύπες διάτρησης με διάμετρο 4 - 16mm, 26 - 70 mm, 70mm.
Μαζί
κομμάτι
Εισάγετε τη ζήτηση
Κοπή γυαλιού και καθρέφτες20,00€ / m2
Ακριβείς προσαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες. Καθαρίστε το πάχος γυαλιού 6mm.
Μαζί
m2
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
θερμοκηπιαΠόσο είναι τα θερμοκήπια; Για τα θερμοκήπια, παρέχουμε συχνά τις ακόλουθες υπηρεσίες:...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Πόσο κοστίζει το γυαλί; Η τιμή του γυαλιού ασφαλείας σας θα είναι 260 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε ότι η κανονική τιμή του γυαλιού θα είναι 31 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Γυαλί με διπλά τζάμια που προσφέρει την καλύτερη απομόνωση κοστίζει περίπου 165 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Το κόστος κυμαίνεται από 40 έως 65 ευρώ. Αυτό θα σχετίζεται με γυαλί, αλλά δεν θα περιλαμβάνει υλικά. Πότε είναι καλό να καλέσετε το glazier; Εάν πρέπει να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε το γυαλί σε παράθυρα, πόρτες, συρόμενες γυάλινες πόρτες ή φεγγίτες ή αν θέλετε να αντικαταστήσετε γυαλιά για ακρυλικό ή ημιδιαφανές. Το TOSS θα αντικατασταθεί επίσης από γυαλί χωρίσματα, πάνελ, γυαλί ή καθρέφτες. Είδος γυαλιού Το γυαλί έρχεται σε πολλαπλές παραλλαγές. Η τιμή των γυάλινων πλαισίων εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένα είναι: διπλά τζάμια (δύο σανίδες), ελασματοποιημένες, χαμηλές εκπομπές ή μετριάζονται. Το τραπέζι είναι το φθηνότερο. Μέγεθος γυαλιού Το μέγεθος του γυαλιού αυξάνει το κόστος. Υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά για μεγάλα παράθυρα. Γυαλί Τα παράθυρα ειδικού σχήματος θα απαιτούν ειδική σειρά ή γυαλιστερό με μια δεξιότητα για να κόψει το γυαλί. Αυτό θα αυξήσει την τιμή. Εκτιμήσεις τιμών διαφορετικών τύπων γυαλιού Παραδοσιακό γυαλί Είναι ένα από τα λιγότερο δαπανηρά αλλά έχει μια μικρή πράσινη χροιά που κάνει πολλούς ανθρώπους να επιλέξει κάτι άλλο. Πίνακας Σε περίπου 31 ευρώ ανά M2 είναι φθηνή σε σύγκριση με το τροποποιημένο γυαλί. Είναι άχρωμο, διαφανές, στερεό και ανθεκτικό. Στρωματοποιημένο γυαλί Προσθέτοντας ένα εύκαμπτο ακρυλικό στρώμα μεταξύ δύο γυάλινων σανίδων, σχηματίζεται ένα ασφαλέστερο γυαλί. Αυτό μπορεί να κοστίσει έως και 260 ευρώ ανά m2. Γυάλισμα Η τιμή αυτού του γυαλιού που είναι πολύ ανθεκτική είναι από περίπου 120 ευρώ για 700 mm x 745 mm x 6 mm ή 245 ευρώ με υφή γυαλιού. Διπλά τζάμια Η μέση τιμή είναι περίπου 165 ευρώ ανά m2. Αυτό είναι το καλύτερο γυαλί για να μειώσετε τις απώλειες θερμότητας το χειμώνα και τη διαρροή πάγου από τον κλιματισμό το καλοκαίρι. Παρέχει επίσης ηχομόνωση. Πώς να προχωρήσω? Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει τουλάχιστον τρεις υπολογισμοί τιμών. Συγκρίνετε τις τιμές, το κόστος εργασίας και επίσης δείτε τις αναφορές. Ευχαριστώ Wilio μπορείτε να το κάνετε ήδη σήμερα.