Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τιμή Ανασκαφικές Εργασίες

Αναζητάτε οικοδόμο για εκσκαφές; Έχουμε 22.982 κατασκευαστές σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.803 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.880 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Ανασκαφικές Εργασίες Τιμή

Πόσο κοστίζουν οι εργασίες εκσκαφής; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες για εργασίες εκσκαφής: παροχή βαρέως τύπου εκσκαφικών εργασιών για σπίτια, κήπους και εξωραϊσμούς. Οι τιμές βυθοκόρησης είναι γύρω στα 30-55 ευρώ την ώρα. Το πιο ακριβό αντικείμενο στις εργασίες εκσκαφής είναι συνήθως η βυθοκόρηση δικτύων μηχανικής. Το πρόσθετο κόστος μπορεί να περιλαμβάνει: διάτρηση στο έδαφος και μεταφορά του εκσκαφέα, που κοστίζει κατά μέσο όρο 10-30 ευρώ. Όταν εισάγετε ένα ερώτημα, θα επικοινωνήσουμε με τους παρόχους 22.982. Μην ψάχνετε άλλο: τιμή εργασιών εκσκαφής, θα έχετε τις καλύτερες προσφορές και ποιοτική εργασία μαζί μας.

Δείτε επίσης:Υπηρεσίες
32.803 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.880 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τιμή για: Ανασκαφικές ΕργασίεςΜέσες τιμές

Χαμηλή τιμή30,40 €/Ωρες
Μέση τιμή36,00 €/Ωρες
Υψηλή τιμή41,60 €/Ωρες
Οι μέσες τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η τελική τιμή εξυπηρέτησης θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, τη δυσκολία, τα υλικά, την ποιότητα και το χώρο του έργου. Θα λάβετε μόνο μια ακριβή τιμή από τον πάροχο υπηρεσιών.
Εισάγετε τη ζήτηση
ΑριθμομηχανήΤιμοκατάλογος των εκσκαφών

Για να μάθετε την ακριβή τιμή των εργασιών ανασκαφής, στείλτε τη ζήτηση στους επαληθευμένους εμπειρογνώμονες και, στη συνέχεια, έχετε πολλές προσφορές. Δείτε τις τιμές για κάθε υπηρεσία στην κατηγορία εργασιών ανασκαφής.

Πλάνα ψαριών έως 600 mm24,00€ / m3
Ρυθμίζοντας το πλάτος των σιτηρών μέχρι 600 mm που εισήγαγαν και αποσυσκευασμένα με ϋΝΑ στο προφίλ προφίλ και αποφοίτιση, με ανασκαφή στο γειτονικό έδαφος για απόσταση μέχρι 3 m από τον διαμήκη άξονα της αυλάκωσης ή με τη φόρτωση της τάφρου στο Σύνθεση μεταφοράς στο βράχο 3 έως 100 m3.
Μαζί
m3
Εισάγετε τη ζήτηση
Βάθος μαρμελάδα - τάφρο χεριών45,60€ / m3
Βάθος μαρμελάδας - Χειροκίνητη τάφρο στην κατηγορία Hornine Class 3 - Θεραπεία χεριών.
Μαζί
m3
Εισάγετε τη ζήτηση
Βάθος μη κακή μαρμελάδας και εγκοπών8,64€ / m3
Βάθος αποσυσκευασμένων κοιλιών και εγκοπών, εξαιρουμένων των σχισμών με κεκλιμένα τοίχους για υπόγειους αγωγούς, με τον οικισμό DNA στο προφίλ προφίλ και κλίση, στο βράχο 3 έως 100 m3.
Μαζί
m3
Εισάγετε τη ζήτηση
Βάθος μαρμελάδας και rhry-hand31,84€ / m3
Βάθος μαρμελάδας και RHRY σε περιορισμένο (χτισμένο) χώρο έως 30 m3 - χέρι σε βράχο 3.
Μαζί
m3
Εισάγετε τη ζήτηση
Σχετικός ΤιμοκατάλογοςΤιμοκατάλογος άλλων υπηρεσιών
χωματουργικεσ εργασιεσΠόσο κοστίζουν οι χωματουργικές εργασίες; Συχνά παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες κατά τη...
Δείτε περισσότερα
Ήταν αυτές οι πληροφορίες χρήσιμες για εσάς;
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Πόσο θα σας κοστίσει η εκσκαφή εργασία; Χρειάζεται να σκάψετε τα βασικά σε ένα σπίτι, κελάρι ή εργαστήριο; Εμπιστευθείτε τον εξωραϊσμό στον κήπο ή προσαρμόστε το δρόμο στην ιδιοκτησία; Σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε φτυάρια όπως ήταν κοινό για αρκετά χρόνια πριν; Η λύση είναι να παραγγείλει τη μηχανοποίηση που έχει σχεδιαστεί για εργασίες εκσκαφής. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρει πόση δουλειά στέκονται. Πριν ξεκινήσετε να σκάβετε Μια φορά πριν το κουτάλι Bagra είναι δαγκώσει στο έδαφος, θα πρέπει να βάλετε ένα μέρος για να ελέγξετε το geodet για να ορίσετε την παρουσία όλων των μηχανικών δικτύων, υπόγειων υδάτων και αερίου. Αυτό θα αποφευχθεί επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά και με οποιεσδήποτε υποκατάστατες ζημιών που προκλήθηκαν. Συνιστάται γενικά να εξοπλίσουμε όλες τις απαραίτητες άδειες για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος. Ώρα έναντι ποσότητα Η πιο συχνά εκτελεσθείσα ανασκαφή εργασία ανήκει στην εκσκαφή της κατοικίας, της πισίνας ανασκαφής, τις λίμνες κήπου, των κοιλοτήτων αποστράγγισης, την εκσκαφή για τα μηχανικά δίκτυα και τα παρόμοια. Πόσο κάνει η εργασία; Η τιμή της εκσκαφής εργασίας εξαρτάται από το τι λειτουργεί. Στα περισσότερα μικρότερα και απλούστερα έργα, οι προμηθευτές χρεώνουν ένα ωριαίο ρυθμό. Μια εργασία μιας ώρας μπορεί να βγει σε 17 έως 30 ευρώ, ανάλογα με το μηχάνημα που χρησιμοποιείται (Tractorbager, Mini-Digger, κλπ.). Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερες ώρες θα πάρουν τη δουλειά, το χαμηλότερο ποσοστό ώρας. Το κόστος της μεγαλύτερης γης και της εκσκαφής υπολογίζεται στο υλικό που ονομάζεται. Ωστόσο, η τελική τιμή για την εργασία μπορεί να αυξηθεί - οι προμηθευτές μπορούν να χρεώνουν τη μεταφορά του Stroje και τα παρόμοια. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το κόστος των εργασιών ανασκαφής μπορεί επίσης να επηρεάσει τις δύσκολες συνθήκες, για παράδειγμα: υγρό έδαφος, πολύπλοκη πρόσβαση στη σφαίρα ανασκαφής (τοποθεσία), ρίζες δέντρων, υπερβολικές ποσότητες μεγάλων λίθων, προσκρούοντας σε χαμηλότερο νερό, και Υπόγειες εγκαταστάσεις. Η τιμή για την εκσκαφή εργασίας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ακόμη και ανάλογα με την προθεσμία εφαρμογής και την ποσότητα εργασίας και το εύρος της.