Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

παραθυρα

Αναζητάτε πρόγραμμα εγκατάστασης παραθύρων; Έχουμε 27.186 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.297 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
παραθυρα

Χρειάζεστε υπηρεσία εγκατάστασης παραθύρων; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη στόχευση, τη μεταφορά, την εγκατάσταση και την εγκατάσταση παραθύρων. Η τιμή της εγκατάστασης των παραθύρων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: έξοδα αποστολής, εξυπηρέτηση μετά την πώληση και μικρές επισκευές που παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 27.186 στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.297 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να κλείσετε το παράθυρο επισκευής και ανταλλαγής μέσω Wilio;
Εάν πρέπει να κάνετε μια επισκευή ή ανταλλαγή παραθύρων και δεν θέλετε να περιμένετε περισσότερο από ό, τι χρειάζεται, παραγγείλετε την υπηρεσία σας μέσω του Wilio. Είτε χτίζετε ένα οικογενειακό σπίτι, ανακαταστρέψετε το παλαιότερο διαμέρισμά σας ή έχετε ένα παράθυρο σπασμένο ή κατεστραμμένο για κάποιο λόγο, εκτελέστε τον εμπειρογνώμονα σας μέσω του Wilio. Αυτό έρχεται σε εσάς στο σπίτι και επισκευάζει ή αντικαταστήστε τα παράθυρα ή τα παράθυρα πλήρωσης των παραθύρων, ώστε να είναι και πάλι πλήρως λειτουργική προστασία του σπιτιού σας και να αποθηκεύσετε το κόστος σας. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε έναν πολυτεχνίτη που έχει εμπειρία στη συναρμολόγηση και την επισκευή των Windows είναι Wilio. Είτε πρέπει να διορθώσετε ένα παράθυρο σπιτιού ή να επισκευάσετε ένα παράθυρο αυτοκινήτου, θα σας βρούμε έναν εμπειρογνώμονα εμπειρογνωμόνων στη γειτονιά σας που θα το κάνει.
Τι πρέπει να κάνω με ένα σπασμένο παράθυρο μέχρι να περιμένω την επισκευή;
Ξεκινήστε διασφαλίζοντας ότι το γυαλί παραθύρου δεν είναι ελεύθερο να μην προωθήσει και δεν μπορεί να βλάψει τα μέλη της οικογένειας ή τα κατοικίδια ζώα. Εάν έχετε ένα ραγισμένο παράθυρο και ανησυχείτε ότι ο άνεμος θα το σπάσει ή στο εσωτερικό, μπορείτε να σπάσετε τη ρωγμή με μια τραχιά κολλητική ταινία που να το σφραγίσει προσωρινά.
Ποιο υλικό πρέπει να διορθώσω το παράθυρο;
Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να διορθώσετε τα παράθυρά σας, εκτός αν αυτό δεν καθοδηγεί τον άνθρωπο συντήρησης. Οι συντηρητικοί φέρουν κυρίως τον δικό τους εξοπλισμό και αναλώσιμα και θα σας συμβουλεύσουν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας εάν υπάρχουν ορισμένα μέρη.
Ποιος πληρώνει για επισκευές των παραθύρων - ενοικιαστής ή ιδιοκτήτη;
Οι επισκευές παραθύρων συνήθως στέκονται μεταξύ 50-200EUR όταν κάνετε κράτηση υπηρεσίας μέσω Wilio. Το συνολικό οικονομικό κόστος της υπηρεσίας σας θα εξαρτηθεί από τον τύπο και το μέγεθος του παραθύρου, τον τύπο επισκευής, τη θέση του παραθύρου, την πρόσβαση σε αυτό και χρόνο για την εκτέλεση έργων.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει την υπηρεσία επισκευής των Windows;
Οι επισκευαστές παραθύρων σας μπορούν να σας βοηθήσουν με διάφορους τύπους παραθύρων (κλασικά παράθυρα, ευρώ, πλαστικά ή αλουμίνιο) και επισκευές υπηρεσιών, είτε διορθώσεις πλαισίου είτε να αντικαταστήσετε τις γυάλινες σανίδες ή ακόμα και την επισκευή των παραθύρων αυτοκινήτων. Θα σας συμβουλεύσει με την καλύτερη λύση (είτε με αντικατάσταση ή επισκευή) και να χρησιμοποιήσετε τα εξειδικευμένα εργαλεία για να εκτελέσετε εργασία. Παρέχουμε τις πιο κοινές υπηρεσίες για την επισκευή των Windows:
Επισκευή παραθύρων γυαλιού Windows
Η συντήρησή σας θα ξεκινήσει με την αξιολόγηση των ζημιών. Εάν το εύρος της βλάβης στον γυάλινο πίνακα δεν αντιστοιχεί, θα σας συστήσει να αντικαταστήσετε ολόκληρο το παράθυρο πλήρωσης γυαλιού. Αλλά αν το γυαλί παραθύρων σας έχει μόνο μια μικρή ρωγμή, μια τρύπα ή μηδέν, θα είναι σε θέση να διορθώσουν προσωρινά τη σφραγίδα. Οι εργαζόμενοι ανθεκτικοί γάντια θα έχουν εργαζόμενους για να χειριστούν το σπασμένο παράθυρο για να αποφύγουν το ατύχημα. Περαιτέρω, με τη βοήθεια ενός σαφούς βερνικιού ή σιλικόνης να διορθώσει μικρές ρωγμές. Εάν το γυαλί είναι σταθερό, ο επισκευαστής μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι διαφανούς ταινίας για να αποφευχθεί η περαιτέρω μεγέθυνση των ρωγμών. Για μεγαλύτερες επισκευές, υπάρχει ανάγκη να προσλάβετε ένα glazier ή να εξασφαλιστεί η αντικατάσταση του γυαλιού. Κατά την αντικατάσταση ολόκληρου του γυάλινου πίνακα, η γραμμή συντήρησης ξεκινά με τη βοήθεια ειδικών γαντιών και προστατευτικών γυαλιών με αφαίρεση σπασμένου γυαλιού και θραύσματα στα παράθυρα κυκλώματος. Αφαιρεί το κατεστραμμένο γυαλί και στη συνέχεια να εξομαλύνει τις άκρες του πλαισίου για να απομακρυνθούν όλα τα υπόλοιπα στεγανωτικά. Οι τεχνικές αλλαγής παραθύρων θα μετρήσουν το γυαλί παραθύρου για να προσδιορίσετε το μέγεθος του νέου γυαλιού πλήρωσης και αφήνει ένα μικρό κενό 2 - 3 mm στις άκρες για να επιτρέψει την εισαγωγή του. Κυρίως το γυαλί μπορεί να χαραγμένο σε τοπικό τζάμι. Σύμφωνα με τον τύπο του πλαισίου παραθύρου και μια μέθοδο στεγανοποίησης γυαλιού, ο πολυτεχνίτης σας εφαρμόζεται στις άκρες του παραθύρου στεγανοποίησης που σχηματίζεται στα χέρια για να σχηματίσουν ένα μακρύ σχοινί και στη συνέχεια να το κολλήσει στο πλαίσιο. Σπρώξτε απαλά το νέο γυαλί στο πλαίσιο και αφήστε το να προσκολληθεί στο στεγανωτικό. Ακολούθως εφαρμόζεται γύρω από τις άκρες και στις δύο πλευρές του γυαλιού NEXT TMEL, αφαιρεί λεπτώς την περίσσεια στεγανωτικού και την εξομαλύνει.
Επισκευή πλαισίων παραθύρων
Τα πιο συχνά επισκευασμένα πλαίσια παραθύρων περιλαμβάνουν την επισκευή σάπιο πλαισίων (αλουμινίου και πλαστικών παραθύρων είναι λιγότερο επιρρεπείς σε ζημιές). Ο επισκευαστής σας θα ξεκινήσει αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος του σάπους ξύλου και στη συνέχεια να το καλύπτονται με λίγα στρώματα υγρών εποξειδικών να απορροφηθούν σε αυτό. Μετά την ξήρανση, το εποξειδικό πληρωτικό ξηραίνεται και γεμίζει με ένα κενό σε ένα ξύλινο πλαίσιο παραθύρου και το σχηματίζει για να συνδυάσει με το υπόλοιπο πλαίσιο. Μόλις αυξηθεί αυτή η πλήρωση, αλέθεται να είναι ομαλή. Σε αυτό το σημείο, το πλαίσιο είναι έτοιμο για διείσδυση και παλτό. Σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης πλαισίου παραθύρου, συνιστάται πλήρης παράθυρο ανταλλαγής με το πλαίσιο με ένα νέο παράθυρο στον τοίχο.
Ανταλλαγή των Windows
Όταν τα παράθυρά σας δεν μπορούν να επισκευαστούν τα παράθυρά σας, θα πρέπει να αντικατασταθούν ολόκληρο το παράθυρο. Αυτή η παρέμβαση λαμβάνει χώρα σε πέντε βήματα: εστίαση των νέων παραθύρων, της παραγγελίας παραθύρων, αποσυναρμολόγησης παλαιών παραθύρων, εγκατάσταση νέων παραθύρων και φινίρισμα εργασίας του χαρακτήρα κατασκευής. Ο Wilio Craftsman μπορεί να προσλάβει για ορισμένες ή όλες αυτές τις εργασίες - πρέπει να κάνετε ό, τι χρειάζεστε για να εισάγετε τη ζήτηση. Κατά την αφαίρεση των παλαιών παραθύρων των Windows Craftsman Windes και προσπαθεί να τα τραβήξει από τον τοίχο χωρίς ζημιά, αλλά συχνά τοιχοποιία και γύψο στο εξωτερικό ή το εσωτερικό θα βλάψει. Ο άξυπός τους στη συνέχεια υπόκειται σε έργα φινιρίσματος (ένα διαμέρισμα ενός διαμερίσματος και βουτιά, που εκτείνεται το γύψο).
Επισκευή παραθύρων αυτοκινήτων
Η επισκευή των Windows Aút συνιστά να αναθέτει τα χέρια της εξειδικευμένης υπηρεσίας αυτοκινήτων για να αντικαταστήσει ή να επιδιορθώσει τα παρμπρίζ. Μπορείτε να τα βρείτε στην κατηγορία Auto-moto στο Wilio.