Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

ιστοσελιδα

Ψάχνετε για προγραμματιστή Ιστού για τον Ιστό; Έχουμε 6.168 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.791 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
ιστοσελιδα

Χρειάζεστε μια διαδικτυακή υπηρεσία; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στο σχεδιασμό, τα γραφικά, τον προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις ενημερώσεις ενημερώσεων. Η τιμή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: διαχείριση και φιλοξενία ιστού που παρέχονται από έναν από τους 6.168 προγραμματιστές ιστού μας στη συγκεκριμένη κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.791 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών Web;
Οι περισσότερες υπηρεσίες Web επικεντρώνονται στο σχεδιασμό (σχεδιασμό), ανάπτυξη και συντήρηση ιστοσελίδων. Ανάλογα με το έργο σας, ίσως χρειαστείτε μόνο έναν συγκεκριμένο τύπο εμπειρογνώμονα ιστού ή θα πρέπει να συγκεντρώσετε τους ειδικούς της ομάδας με διαφορετικές εξειδικευμένες και δεξιότητες για να συνεργαστείτε. Εδώ δηλώνουμε μερικές από τις πιο κοινές υπηρεσίες ιστού και επιλογές που μπορείτε να περιμένετε:
Ανάπτυξη σχεδιασμού και ιστοσελίδας
Ψάχνετε για έναν επαγγελματία σχεδιαστή ή έναν προγραμματιστή ιστοσελίδων; Ο ανεξάρτητος επαγγελματίας ανάπτυξης ιστοσελίδων σας θα σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε το όραμα του ιστότοπού σας. Θα γίνει κατανοητό με την κατανόηση του σκοπού του ιστότοπού σας, τι πρέπει να κάνετε και το περιεχόμενο που πρέπει να περιέχει. Τότε σχεδιασμός σχεδίασης. Μετά την έγκριση του σχεδιασμού σας, το σύστημα διαχείρισης κώδικα ή περιεχομένου (CMS) χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένα σχέδιο και την πλήρη λειτουργικότητα του σε επιτραπέζιους υπολογιστές (επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές) και κινητές συσκευές (κινητά, δισκία). Θα μεταφορτώσουν όλους εσάς με περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων εικόνων και αντιγράφων) και θα το εκτελέσετε στην τελική έγκρισή σας. Ο επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων σας θα ολοκληρώσει έτσι ώστε να ανεβάσει τον ιστότοπό σας στην επιλεγμένη πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων (www) και στη συνέχεια ο ιστότοπός σας θα ελέγξει αν δεν περιέχει σφάλματα.
Ιστοσελίδες Wordpress
Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για ισχυρό ιστότοπο σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος. Αν θέλετε το δικό σας σχεδιασμό WordPress, πρέπει να προσλάβετε έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή WordPress που δημιουργεί το δικό σας θέμα με το ενσωματωμένο Wordpress. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου στο εκτελεστικό σας woocommerce. Ο προγραμματισμός σας WordPress θα συμμορφωθεί με το θέμα σας, θα αρχίσετε να δοκιμάζετε για να παρέχετε απρόσκοπτη λειτουργία και προτού την παραχωρήσετε στο web hosting σας, βεβαιωθείτε ότι χρειάζεστε αλλαγές και τροποποιήσεις.
Άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου
Εκτός από το WordPress, μπορείτε να προσλάβετε μια σειρά από προγραμματιστές CMS που καλύπτουν πλατφόρμες όπως Weblet, Wix, Joomla και SquarePace. Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες έχει συγκεκριμένες ρυθμίσεις σχετικά με το τι μπορείτε να προσαρμόσετε και πώς μπορείτε να ενσωματώσετε διαφορετικούς κωδικούς και χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, είναι επομένως καλύτερα να αναζητήσετε έναν επαγγελματία ιστότοπο σχεδιαστών ή προγραμματιστή που ειδικεύεται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας.
Ηλεκτρονικό κατάστημα (ηλεκτρονικό κατάστημα Web)
Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα ιστό για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (ηλεκτρονικό κατάστημα); Θα βρείτε τους προγραμματιστές που ειδικεύονται σε ηλεκτρονικά καταστήματα και όλες τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για το ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων των αγορών, του woocommerce, magento και opencart. Κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες είναι σημαντικό να προσλάβετε έναν έμπειρο προγραμματιστή. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πολλά κινούμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του εκλεγμένου σχεδιασμού, του χαρτοφυλακίου προϊόντων, των λεπτομερειών προϊόντων, των βάσεων δεδομένων, των αριθμών απογραφής, των στοιχείων επικοινωνίας των πελατών και των συστημάτων πληρωμών. Ο προγραμματιστής σας θα κάνει εκτεταμένες δοκιμές πριν ολοκληρώσει το έργο. Με την ανάπτυξη, πιθανότατα θα συνεργαστείτε μετά την έναρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στη συντήρησή του, ώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να παραμένει απαλλαγμένο από λάθη.
Κωδικοποίηση και βάσεις δεδομένων
Υπάρχουν τόσες πολλές γλώσσες προγραμματισμού και κωδικοί που αποτελούν τον ιστό. Οι πιο συνηθισμένοι κωδικοί που μπορείτε να βρείτε σε εξειδικευμένους προγραμματιστές περιλαμβάνουν HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS και JQuery. Πολλοί προγραμματιστές ειδικεύονται επίσης στην ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων MySQL και SQL. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο της εμπειρογνωμοσύνης ιστού και τον κώδικα που χρειάζεστε για το έργο σας είναι εντάξει να γυρίσετε και να ρωτήσετε τον προγραμματιστή με βάση την εμπειρία του, η οποία συνιστάται.
Συχνές ερωτήσεις
Ο Najosta εμπιστεύτηκε τους ειδικούς του σχετικά με την ανάπτυξη του ιστότοπου χρησιμοποιώντας το Wilio
Σήμερα, υποθέτω ότι δεν είναι μια επιχείρηση χωρίς παρουσία στον ιστό - και για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς. Οι άνθρωποι εξαρτώνται τόσο από το Διαδίκτυο ότι δεν έχετε ένα ιστό ακόμα και αν είστε τοπικό οικογενειακό εστιατόριο ή γωνιακό κατάστημα, σας κοστίζουν την ευκαιρία να μπείτε μπροστά στο πρόσωπό σας αμέτρητους πιθανούς πελάτες. Ο ιστός είναι μια ψηφιακή ερμηνεία της επιχείρησής σας. Όπως ένας καλός έμπορος εξασφαλίζει ότι το μπροστινό μέρος του καταστήματος είναι καλά μέγεθος και σπάσιμο καθαρό, εξίσου ο ιστότοπός σας πρέπει να φαίνεται δελεαστικό και να σαφές εάν πρέπει να φτάσει στους πιθανούς πελάτες που ελπίζατε. Αλλά η ανάπτυξη ιστοχώρου ποιότητας απαιτεί πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες - επίσης που κατέχουν λίγους από εμάς. Ευτυχώς, υπάρχουν εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη εφαρμογών Web που σας περιμένουν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε βοήθεια μέσω του Wilio! Αν ενδιαφέρεστε για την καλύτερη δυνατή χρήση όλων των ευκαιριών που προσφέρει το Διαδίκτυο, απλά πηγαίνετε στο Wilio, εισάγετε το αίτημά σας και λάβετε δωρεάν προσφορές σήμερα! Μεταφέρετε την επιχείρησή σας από τον 21ο αιώνα. Πυρκαγιά Σήμερα στο Wilio ο καλύτερος προγραμματιστής της ιστοσελίδας πληροφορικής!
Τι καταλαβαίνουμε κάτω από το σχεδιασμό ιστοσελίδων;
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων (σχεδιασμός) περιλαμβάνει διάφορες πτυχές της δημιουργίας ιστοσελίδων, όπως διατάξεις ιστοτόπων, γραφικό σχεδιασμό και δημιουργία περιεχομένου, όπως άρθρα σε blogs, τμήματα προϊόντων, φωτοτυπία κλπ. Οι ιστότοποι συνήθως δημιουργούνται σε μια γλώσσα που ονομάζεται HTML. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων δημιουργούν έναν ιστότοπο με σημάδια HTML που περιγράφουν τα μεταδεδομένα και το περιεχόμενο. Η διάταξη και η εμφάνιση των στοιχείων στον ιστότοπο είναι συνήθως CSS ή Styles Cascading. Το καθήκον τους είναι να δημιουργήσουν μια βάση για τον τρόπο εμφάνισης και εργασίας ιστοσελίδων.
Πώς μπορεί ο σχεδιασμός ιστοσελίδων να βοηθήσει την επιχείρησή μου;
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι εξαιρετικά σημαντικός, ειδικά αν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Χρειάζεται συνήθως 30 δευτερόλεπτα στους ανθρώπους για να αποφασίσουν αν ο ιστότοπος είναι αρκετά ελκυστικός. Εάν ο ιστότοπός σας δεν φαίνεται τόσο καλά στο κινητό ως φορητό υπολογιστή ή στον υπολογιστή, οι πιθανοί πελάτες δεν θα ενοχλούνται με περιήγηση. Εάν ο ιστός σας φορτώνει πολύ αργά, οι άνθρωποι το αφήνουν και η επιχείρησή σας δεν θα το παρατηρήσει.
Πώς μπορώ να επιλέξω έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων;
Αχλάδι τι χρειάζεστε και δημοσιεύστε το λεπτομερώς στο Wilio. Αποφασίστε πόσες σελίδες στον ιστότοπό σας θέλετε τι είδους περιεχόμενο θέλετε σε αυτό και να πείτε αν θέλετε ο σχεδιαστής ιστοσελίδων να παράσχει κάποιο περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε αν χρειάζεστε ιστοσελίδες στεγνωτήρα και / ή βοήθεια με τη διαχείριση περιεχομένου εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Παρέχετε έναν προϋπολογισμό και σίγουρα πόσο σύντομα θέλετε να δημοσιευθεί ο ιστότοπός σας.
Ποια είναι τα οφέλη της ενοικίασης ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων μέσω του Wilio;
Ο σχεδιαστής ιστοσελίδων μίσθωσης μέσω του Wilio έχει πολλά οφέλη. Είναι ιδιαίτερα ταχύτερη και πιο άνετη. Για να βρείτε έναν καλό σχεδιαστή ιστοσελίδων, δεν χρειάζεται να χάσετε χρόνο αναζήτησης σε δεκάδες σελίδες αναζήτησης. Πρέπει μόνο να δημοσιεύσετε εργασία με βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις σας. Στη συνέχεια, οι τοπικοί ειδικευμένοι και παρεμβαλλόμενοι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα σας απευθύνονται. Μετά την προβολή των αναφορών και των τιμών τους, μπορείτε να επιλέξετε ποιος σχεδιαστής ιστοσελίδων θα λειτουργήσει στον ιστότοπό σας.
Πρέπει να παράσχω κάποια εργαλεία ή εξοπλισμό για την πρότασή της ιστοσελίδας σας;
Δεν απαιτείται να παρέχετε κανένα από τα εργαλεία ή τον εξοπλισμό για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων σας, όπως φορητούς υπολογιστές ή υπολογιστές επιτραπέζιων υπολογιστών. Είναι στάνταρ να ο σχεδιαστής ιστοσελίδων έχει τον δικό του εξοπλισμό και οι σχεδιαστές ιστοσελίδων μας είναι επαγγελματίες που έχουν γνώση και εξοπλισμό. Μπορείτε να τους παρέχετε τις εισόδους περιεχομένου που θέλετε να τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας, όπως εικόνες προϊόντων, πληροφορίες προϊόντων, βίντεο δείγματος, πληροφορίες της εταιρείας και άλλο παρόμοιο περιεχόμενο.
Πόσο καιρό παίρνει ο σχεδιασμός ιστοσελίδων;
Ο χρόνος που απαιτείται για τη δημιουργία ενός μεγάλου ιστού πρέπει να διαρκέσει περίπου 3 έως 4 μήνες. Ανάλογα με το πλήρες που θέλετε να έχετε έναν ιστότοπο, μπορεί να πάρει από την έναρξη του έργου για να το ξεκινήσετε online και 6 μήνες ή περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων που μπορεί να το χειριστεί για μικρότερο χρόνο, αλλά να θυμάστε ότι αυτό το χρονικό πλαίσιο βασίζεται σε πρότυπα πληροφορικής.