Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τοποθετηση βρυσησ κουζινασ

Αναζητάτε υδραυλικό για να τοποθετήσει βρύση, νεροχύτη; Έχουμε 26.851 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.071 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
τοποθετηση βρυσησ κουζινασ

Χρειάζεστε σέρβις στον τομέα της τοποθέτησης βρύσης και νιπτήρα; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για να αποσυνδέσετε την παλιά μπαταρία, να εγκαταστήσετε μια νέα μπαταρία, να αντικαταστήσετε το σιφόνι. Η τιμή της εγκατάστασης μπαταριών νιπτήρα εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες: έξοδα αποστολής, μονωτική ταινία, σφραγίδα που παρέχεται από έναν από τους εγκαταστάτες 26.851 στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.071 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί παραγγείλετε την εγκατάσταση μπαταρίας ή νεροχύτη μέσω του Wilio;
Είτε καινοτομείτε την κουζίνα σας είτε χρειάζεται να τοποθετήσετε τη νέα γραμμή κουζίνας για πρώτη φορά, το καλύτερο είναι το καλύτερο είναι να αφήσετε αυτές τις εργασίες σε έναν επαγγελματία. Μετά από όλα, οι νεροχύτες είναι ένα σημαντικό μέρος της κατοικίας και δεν θα θέλατε να διακινδυνεύσετε μια καταστροφή στην κουζίνα για την εσφαλμένη εγκατάσταση. Πυρκαγιά Ένας εμπειρογνώμονας για να εγκαταστήσετε ένα νεροχύτη κουζίνας ή μια μπαταρία νερού και μπορείτε να είστε βέβαιοι να επιτύχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Το καλύτερο μέρος για να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το νεροχύτη κουζίνας ή μπαταρία είναι το Wilio. Υποβάλετε την παραγγελία σας, επιλέξτε τον προτιμώμενο τύπο εγκατάστασης, ημερομηνία και κατάλληλη ώρα και εργασία μπορεί να ξεκινήσει!
Πότε είναι καλύτερο να κλείσετε την εγκατάσταση του νεροχύτη της κουζίνας;
Εάν εγκαθιστάτε μια νέα κουζίνα ή ανακατασκευάζοντας την παλιά κουζίνα, ο νεροχύτης της κουζίνας σας θα πρέπει να είναι ένα από τα τελευταία βήματα της λίστας. Πριν από την εγκατάσταση, πρέπει να έχετε τοποθετηθεί πίνακες και ντουλάπια και να δημιουργήσετε ένα χώρο για ένα νέο νεροχύτη.
Πρέπει να προσλάβω έναν εγκαταστάτη για την εγκατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας;
Ένας επαγγελματίας υδραυλικός είναι πάντα μια καλύτερη επιλογή από τον γείτονα ή τον φίλο σας. Ωστόσο, αντί να παραγγείλετε τον υδραυλικό, θα επανεξετάσετε την εμπειρία και την εμπειρία της.
Υπάρχουν κανόνες όπου μπορεί να εγκατασταθεί νεροχύτης κουζίνας;
Ναί. Ο κύριος κανόνας είναι ότι πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση μεταξύ νεροχύτη και ηλεκτρικών σημείων.
Πόσο καιρό παίρνει την ανταλλαγή νεροχύτη κουζίνας;
Η αντικατάσταση του νεροχύτη κουζίνας γίνεται κατά μέσο όρο για 2 ώρες.
Πόσο κοστίζει η ανταλλαγή νεροχύτη κουζίνας;
Τα έξοδα εγκατάστασης κρασιού είναι συνήθως περίπου 50 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο και το μήκος της εγκατάστασης.
Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση νέου νεροχύτη κουζίνας;
Αυτή η υπηρεσία είναι συνήθως στην περιοχή των 65 - 140 EUR εάν παραγγείλετε την υπηρεσία μέσω Wilio. Η τιμή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον τύπο νεροχύτη, άλλα χαρακτηριστικά / συνδέσεις και μήκη εγκατάστασης.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει μια υπηρεσία εγκατάστασης νεροχύτη κουζίνας;
Ο εγκαταστάτης νεροχύτης κουζίνας από το Wilio θα φροντίσει τα πάντα - επιλέγει τον αρχικό νεροχύτη για να δημιουργήσει χώρο για νέους, εγκατεστημένους νεροχύτες, ταιριάζει σε βρύσες και σωλήνες και παίρνει φλάντζα. Θα φροντίσει επίσης την εξάλειψη της παλιάς νεροχύτη κουζίνας (εάν είναι απαραίτητο) και μπορεί να χειριστεί τυχόν επισκευές. Τι μπορείτε να περιμένετε από τον πάροχο αυτής της υπηρεσίας στο Wilio:
Βήμα 1: Αφαίρεση νεροχύτη κουζίνας
Εάν ανταλλάγετε μια παλιά νεροχύτη κουζίνας για νέα, ο εγκαταστάτης αποσυναρμολογεί πρώτα. Κλείνει τις βαλβίδες ύδρευσης κάτω από την νιπτήρα ή την κύρια παροχή και ανοίγει τη βρύση για να απελευθερώσει όλο το νερό που παρέμεινε στους σωλήνες. Pod Ο σωλήνας τοποθετεί τους κάδους που καταγράφουν όλα τα υπολειμματικά ύδατα μετά την αφαίρεση. Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσετε τους σωλήνες παροχής νερού μαζί με τον σωλήνα αποστράγγισης, τα εξαρτήματα και τη σύνδεση πλυντηρίου πιάτων (εάν υπάρχει). Βρείτε κλιπ νεροχύτη που τοποθετούνται κάτω από την εξωτερική άκρη και τα απελευθερώνουν. Πριν από το Slez παίρνει, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι κόβει το στεγανοποιητικό ότι ο νεροχύτης συνδέεται με την πλάκα.
Βήμα 2: Προετοιμασία
Αφού αφαιρέσετε το νεροχύτη, ο υδραυλικός καθαρίζει το χώρο, αφαιρεί οποιαδήποτε άλλη σφράγιση και πλένεται με σαπούνι νερό. Πλύνετε και προετοιμάστε όλα τα αρχικά μέρη που θα επαναχρησιμοποιηθούν (για παράδειγμα, αποστράγγιση ή μπαταρία νερού). Πριν συνεχίσετε την εγκατάσταση, ο νέος σας νεροχύτης θα ελέγξει και θα συναρμολογήσει ότι ασφαλίζει σε ένα υπάρχον άνοιγμα. Εάν όχι, θα συστήσει είτε για να επιλέξετε ένα διαφορετικό νεροχύτη είτε να μεγεθύνετε το μέγεθος της οπής με κοπή χρησιμοποιώντας μια λεπίδα πριονιού μέχρι να έχει ένα κατάλληλο μέγεθος.
Βήμα 3: Εγκατάσταση νεροχύτη κουζίνας
Η εγκατάσταση του νεροχύτη της κουζίνας περιλαμβάνει, πριν εισάγεται στο άνοιγμα, εφαρμόζοντας σφραγίδα σιλικόνης στο κάτω μέρος του νεροχύτη. Ακολούθως, ο υδραυλικός σκουπίζει όλο το στεγανοποιητικό που διαρρέει από τις άκρες, ακόμη και πριν από την πόρπη που είναι προσαρτημένη στο κάτω μέρος του νεροχύτη και περιστρέφεται προς τη νιπτήρα στη θέση τους.
Βήμα 4: Εγκατάσταση της μπαταρίας νερού και επανασύνδεσης σωλήνων
Στο τέλος, η βρύση είναι εγκατεστημένη και συνδέει ξανά το σωλήνα. Ο υδραυλικός εισάγει μια μπαταρία νερού σε μια οπή νεροχύτη με υδατικό μαξιλάρι και μήτρα που συγκρατούν τους σωλήνες νερού στην τοποθεσία. Τοποθετεί το κόσκινο αποστράγγισης και σφραγίστε το, αφαιρεί την περίσσεια στεγανωτικού και το καλύπτει με σφραγίδα από καουτσούκ και φλάντζα. Συνδέει τον σωλήνα παροχής νερού και επανασυνδέει το πλυντήριο πιάτων και όλους τους σωλήνες μαζί. Τέλος, η παροχή νερού ενεργοποιεί θα προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αποστράγγιση νερού.