Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τοποθετηση βασησ τηλεορασησ

Ψάχνετε για σύζυγο μιας ώρας για να τοποθετήσετε μια τηλεόραση στον τοίχο; Έχουμε 20.519 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.303 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.012 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τοποθετηση βασησ τηλεορασησ

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της επιτοίχιας τοποθέτησης; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στους οποίους θα εστιάσετε, να σχεδιάσετε μια κατάλληλη λύση και να τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο. Η τιμή εγκατάστασης ενός βραχίονα στήριξης τηλεόρασης εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: στήριγμα τοίχου, έξοδα αποστολής και καλωδίωσης που παρέχονται από έναν από τους 20.519 πλοιάρχους μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.303 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.012 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί διατηρείτε την τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον τοίχο μέσω του Wilio;
Η τοποθεσία της τηλεόρασης στον τοίχο είναι σχεδιασμός και πρακτική εξοικονόμηση χώρου. Ωστόσο, η εγκατάστασή του είναι πιο δύσκολη, γι 'αυτό κρατήστε το σε επαγγελματίες Wilio με κατάλληλα εργαλεία και τεχνογνωσία. Όταν αγοράζετε τηλεόραση, ο έμπορος λιανικής πώλησης μπορεί επίσης να προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να πάρετε καλύτερη εξυπηρέτηση εάν θα βρείτε έναν εγκαταστάτη τηλεόρασης στο Wilio στη γειτονιά σας. Συγκρίνετε την αναθεώρησή σας και τις κριτικές για ικανοποιημένους πελάτες και επιλέξτε μια τεχνική που εγκαθιστά την τηλεόρασή σας χωρίς ζημιά στον τοίχο και την τηλεόραση. Εισαγάγετε μια εργασία στο Wilio δωρεάν και αναφέρετε τις υπηρεσίες συναρμολόγησης τοίχου που χρειάζεστε. Θα λάβετε προσφορές από τοπικούς εγκαταστάτες και θα έχετε μια εξαιρετική εμπειρία ταινιών και μουσικών συνεδριάσεων θα σας βοηθήσει να συμμετάσχετε στο σπίτι σας.
Γιατί πρέπει να επισυνάψω την τοίχο μου τηλεόραση;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κρεμάσετε την τηλεόραση στον τοίχο. Αυτό είναι ιδιαίτερα εξοικονόμηση χώρου, είναι λιγότερο πιθανό να βλάψει και είναι επίσης ασφαλέστερο για τα παιδιά. Ταυτόχρονα, η οθόνη της τηλεόρασης θα ενισχύσει το σχεδιασμό του δωματίου σας και θα προσφέρει πιο άνετη παρακολούθηση και καλύτερες εμπειρίες.
Ποιο μέγεθος τηλεοράσεων (με τις οποίες μπορείτε να τοποθετηθούν διαγώνια) στον τοίχο;
Επιλέξτε μια τηλεόραση κατάλληλη για το δωμάτιό σας. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη αρκετοί ουσιαστικοί παράγοντες κατά την επιλογή μιας κατάλληλης διαγώνιας διαγώνιας. Αν επιλέξετε πολύ μικρό, μπορεί να διαταράξει την άνεσή σας ενώ το παρακολουθείτε. Εάν είναι πολύ μεγάλο, μπορεί να πάρει πάνω από το σαλόνι σας. Κατά την επιλογή μιας τηλεόρασης, θα πρέπει να σκεφτούμε μια κατάλληλη απόσταση παρατήρησης που ξεδιπλώνεται από διαγώνιο μήκος και ανάλυση. Γενικά, η μεγαλύτερη διαγώνια, όσο μεγαλύτερη θα χρειαστεί η απόσταση καναπέδων οθόνης (περίπου 1m απόσταση στην οθόνη τηλεόρασης των 40cm). Το μέγεθος του δωματίου επηρεάζει θεμελιωδώς το μέγεθος της τηλεόρασης. Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση οθόνης, τόσο πιο κοντά μπορείτε να καθίσετε. Συνιστάται να επιτευχθεί η βέλτιστη απόσταση παρατήρησης, τον τόπο όπου θα καθίσετε από την τηλεόρασή σας. Εάν κρεμάσετε τηλεόραση στον τοίχο και κρύβετε τα καλώδια στον τοίχο, έχετε έναν χρήσιμο και αισθητικό χώρο.
Μπορείτε να τοποθετήσετε μια τηλεόραση σε έναν τοίχο από τούβλα ή πάνω από το τζάκι;
Ναι, η τηλεόραση μπορεί να ασφαλιστεί σε τοίχο από τούβλα ή πίνακα. Η τοποθέτησή σας, ανάλογα με αυτό, επιλέγει τη σωστή μέθοδο συνημμένου. Δεν σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε την τηλεόραση στον τοίχο πάνω από το τζάκι. Εάν αποφασίσετε, θα λάβετε έναν πιθανό κίνδυνο βλάβης στην τηλεόραση με θερμότητα και την απώλεια εγγύησης. Ωστόσο, ο συναρμολογητής σας θα ελέγξει τον ιστότοπο εγκατάστασης και τελικά θα συστήσει το καλύτερο.
Πόσο καιρό παίρνει η τηλεόραση;
Εγκατάσταση τηλεόρασης στον τοίχο, .t.z. Κρεμαστική τηλεόραση στον κάτοχο - κονσόλα και τις συνδέσεις του, διαρκούν περίπου 2 ώρες. Πιο περίπλοκες εγκαταστάσεις μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο. Εάν ενδιαφέρεστε για γρήγορη τοποθέτηση και εξοικονόμηση χρημάτων, επικοινωνήστε με το Wilio. Μέσο κόστος τοποθέτησης της τηλεόρασης στον τοίχο μέσω Wilio περιοχή από 20-50EUR. Η βασική εγκατάσταση μιας τηλεόρασης επίπεδης οθόνης είναι φθηνότερη, άλλες υπηρεσίες όπως ηχεία τοποθέτησης, εγκατάσταση οικιακού θεάτρου, κρυφό καλωδίωση για οπτικά μη δεσμευμένους το εσωτερικό θα είναι οικονομικά δαπανηρό.
Υπηρεσίες
Τι κάνουν οι τεχνικοί κατά την τοποθέτηση στον τοίχο;
Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες γνωρίζουν πώς να τοποθετούν την τηλεόραση για οποιαδήποτε επιφάνεια και να καλύψουν τα νευρυνητικά καλώδια. Με τις στιβωτές κονσόλες, την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία, η τηλεόραση θα εγκαταστήσει την τηλεόραση με ασφάλεια, στο σωστό ύψος και χωρίς την απόσβεση του τοίχου.
Εγκατάσταση της τηλεόρασης
Δώστε στον εγκαταστάτη να γνωρίζει ποιο μέγεθος της διαγώνιας, τύπου και μάρκας της τηλεόρασης πρέπει να επιλέξετε τους σωστούς κατόχους που φέρουν με ασφάλεια το βάρος του και αφήστε μια κομψή και επαγγελματική επιφάνεια. Εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις, ένας έμπειρος υδραυλικός γνωρίζει πώς να τοποθετήσει την τηλεόραση στον τοίχο χωρίς κατόχους.
Τηλεοδώ
Είτε η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη απευθείας στον τοίχο, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για τα στεγνά καλώδια κατά την εγκατάσταση τηλεόρασης, εσωτερικού θεάτρου ή καλωδιακής τηλεόρασης να μην κηρύττουν το σχεδιασμό του δωματίου.
Σύνδεση ομιλητών
Μπορείτε να συνδέσετε επιπλέον ηχεία στην τηλεόραση, τη ράβδο ηχείων, τα ηχητικά πλαίσια και έτσι να πάρετε αιχμαλωτιστικό ήχο surround για να σας παρέχει μια βέλτιστη εμπειρία στο σπίτι και να ακούτε μουσική. Τηλεοπτικές διανομές και καλώδια που γνωρίζουμε και κρύβουμε αισθητικά στους τοίχους.
Ρύθμιση τηλεόρασης
Εάν έχετε εγκατεστημένο μια νέα τηλεόραση, οι τοπικοί τεχνικοί μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν μια υπηρεσία τηλεόρασης. Θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε καλωδιακή τηλεόραση, δορυφορικό σταθμό (Skylink) ή τηλεόραση στο Internet (UPC, Magio ή Orange), με αναλογικά κανάλια και μπορεί να βαθμονομήσετε τη ρύθμιση της τηλεόρασης - ρύθμιση εικόνας π.χ. Φωτεινότητα, αντίθεση ή θερμοκρασία χρώματος σύμφωνα με ένα πρότυπο που χρησιμοποιείται σε μελέτες ταινιών για να κάνει τη νέα σας τηλεόραση HD, 4K ή SMART με μέγιστο τρόπο.