Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

επισκευεσ τηλεορασεων

Ψάχνετε ηλεκτρολόγος μηχανικός για επισκευή τηλεοράσεων, δορυφόρων; Έχουμε 4.124 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα

32.323 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.295 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

επισκευεσ τηλεορασεων

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα των επισκευών τηλεόρασης και δορυφόρων; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη διάγνωση, την επισκευή του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης και της μητρικής πλακέτας, την αντικατάσταση του τροφοδοτικού. Η τιμή της επισκευής εξοπλισμού τηλεόρασης και δορυφόρου εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: αντικατάσταση τηλεχειριστηρίου και αντικατάσταση καλωδίων που παρέχονται από έναν από τους 4.124 επισκευαστές μας στην κατηγορία σας.

Δείτε επίσης:Τιμές

32.323 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.295 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να κλείσετε μια τοπική επισκευή τηλεόρασης μέσω του Wilio;
Έχετε κάποιο πρόβλημα με τηλεόραση και ψάχνετε για έναν επισκευαστή κοντά σας; Η κράτηση επισκευής τηλεόρασης είναι η σωστή επιλογή για δύο λόγους. Πρώτον, δεν συνιστάται να είστε επικίνδυνοι για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα και μπορείτε να προκαλέσετε ακόμα περισσότερες ζημιές. Δεύτερον, βάλτε την τηλεόραση να εξυπηρετήσει στο πρόβλημα διαγνωστικών (με ελπίδα ότι αφαιρείται) είναι συχνά φθηνότερη από την αγορά μιας νέας τηλεόρασης. Χάρη στην ποιότητα της επισκευής της αγαπημένης σας συνόδου, θα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας στιγμή στην άνεση του καθιστικού σας. Το καλύτερο μέρος για να κλείσετε την τηλεοπτική σας επισκευή και αναζήτηση τεχνικής στην περιοχή σας είναι το Wilio. Θα βρείτε έμπειρους εμπειρογνώμονες για να σας βοηθήσουν αμέσως.
Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα τηλεοπτικά προβλήματα;
Τα κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν διαταραχές οθόνης, μεταγωγή ήχου, προβλήματα στερέωσης, γραμμές και μαύρες σκιές μέσω της οθόνης, σπασμένες εισόδους HDMI και προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi για έξυπνες τηλεοράσεις.
Τι πρέπει να κάνω πριν ενεργοποιήσω την τηλεοπτική επισκευή;
Πριν κάνετε κράτηση τηλεοπτικής επισκευής, κάντε βασικούς ελέγχους για να δείτε αν μπορείτε να λύσετε ή να διαγνώσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε, μεταξύ άλλων, να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να ελέγξετε τα συνδεδεμένα καλώδια, συνδέστε την τηλεόραση σε άλλη ηλεκτρική πρίζα όπου ένα άλλο στοιχείο είναι συνδεδεμένο, ελέγξτε τις ρυθμίσεις και τις εισόδους και χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Πρέπει να έχω μια τηλεοπτική λύση ή να αγοράσω ένα νέο;
Εάν η τηλεόρασή σας δεν είναι παλιά είναι καλό να κλείσετε τον επισκευαστή σας για να μάθετε ποια επιλογή είναι οικονομικά πιο ευνοϊκή. Οι πληροφορίες τιμής επισκευής θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα αγοράσετε μια νέα ή επισκευή της τρέχουσας τηλεόρασής σας.
Πρέπει να πάρω την τηλεόρασή σας να εξυπηρετήσει ή να παραγγείλετε την κινητά τηλεόραση της τηλεόρασής σας κοντά μου;
Η πλέον προτιμώμενη επιλογή είναι μια κράτηση για επισκευή κινητής τηλεφωνίας. Θα μπορείτε να κλείσετε την επισκευή πριν από τους διακομιστές τηλεόρασης. Ο κινητός επισκευαστής θα φέρει τα πιο κοινά εργαλεία επισκευής και ανταλλακτικών. Εάν το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί στη θέση τους, πάρτε την τηλεόρασή σας και θα ολοκληρώσει την εργασία τους μετά την παραγγελία και την παράδοση ειδικών ανταλλακτικών.
Οι επισκευαστές της τηλεόρασης χρειάζονται κάποια προσόντα;
Παρόλο που τα ειδικά προσόντα δεν απαιτούνται γενικά από τους τηλεοπτικούς επισκευαστές, πολλοί από αυτούς έχουν τερματίσει μαθητεία ή κατέχουν πιστοποιητικά στην ηλεκτρονική.
Πόσο διορθώνει η τηλεόραση;
Το κόστος της επισκευής μιας τηλεοπτικής επισκευής από το Wilio συνήθως κυμαίνεται από 40 έως 130 EUR. Η τιμή θα εξαρτηθεί από τον τύπο της τηλεόρασης, των διαταραχών, της πολυπλοκότητας και από το χρόνο που απαιτείται για την κατάργηση και το κόστος όλων των απαραίτητων ανταλλακτικών.
Χρειάζεται να επισκευάσω και να εγκαταστήσω έναν εξειδικευμένο εξειδικευμένο;
Ορισμένες παρεμβάσεις απαιτούν εξειδικευμένο εξειδικευμένο. Πάντα βεβαιωθείτε ότι ο επισκευαστής έχει σχετικές άδειες για τη διόρθωση και την εγκατάσταση της τηλεόρασης πριν από την αποδοχή του μενού.
Τι περιλαμβάνει εγκατάσταση επισκευής και τηλεόρασης;
Η επισκευή και η εγκατάσταση της τηλεόρασης αποτελείται από διάφορες πράξεις, ξεκινώντας από την αξιολόγηση του προβλήματος και την εξεύρεση των αιτιών, την αντιμετώπιση των προβλημάτων ήχου, εικόνων, της ποιότητας εικόνας, την αντικατάσταση ελαττωματικών ή κατεστραμμένων εξαρτημάτων και ρυθμίσεων για συνδέσεις Wi-Fi σε έξυπνες τηλεοράσεις. Οι πιο περίπλοκες επισκευές ενδέχεται να απαιτούν επισκευαστή για να πάρουν την τηλεόρασή σας στο εργαστήριό σας.
Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση προβλημάτων τηλεόρασης
Βασική υπηρεσία που περιλαμβάνει τον έλεγχο της τηλεόρασής σας και τον καθορισμό της αιτίας του προβλήματος. Αυτό μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες όπως η ελαττωματική ηγεσία, η ανεπαρκής ισχύος ή τα κακά / μη λειτουργικά μέρη. Οι επισκευές θα προσπαθήσουν να μάθουν την ουσία του προβλήματος και να σας ενημερώσουν σχετικά με τις απαραίτητες επισκευές και έργα που θα πρέπει να αγοράσετε.
Επισκευή τηλεοπτικών οθονών
Οι περισσότεροι τηλεοπτικοί επισκευαστές μπορούν να διορθώσουν τις νεότερες τηλεοράσεις LCD ή LED γρήγορα. Σε παλαιότερα μοντέλα χωρίς επίπεδη οθόνη, η επισκευή μπορεί να είναι πιο περίπλοκη και ανταλλακτικά δαπανηρά ή δύσκολα διαθέσιμα. Εάν η τηλεόραση LCD ή LED έχει ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί. Ο επισκευαστής θα αξιολογήσει τη ζημιά και θα σας ενημερώσει σχετικά με την τιμή και τη διάρκεια της επισκευής.
Εγκατάσταση έξυπνων τηλεοράσεων
Οι ευφυείς συνδέσεις του Διαδικτύου είναι σήμερα πρότυπα, αλλά η σύνδεσή τους με το Wi-Fi μπορεί να είναι περίπλοκο ζήτημα. Εάν έχετε πρόβλημα σύνδεσης, ο επισκευαστής βρίσκει το πρόβλημα και το επιλύει. Θα πραγματοποιήσει επίσης όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σύνδεση της έξυπνης τηλεόρασης σε Wi-Fi και να ελέγξετε τις ασύρματες συνδέσεις και τα καλώδια του δρομολογητή και των τηλεόρασης. Ο επισκευαστής θα ελέγξει το σήμα Wi-Fi και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συστήσει τη μετακίνηση ενός δρομολογητή ή μιας τηλεόρασης για τη βελτίωση του σήματος.
Έχω προβλήματα με ένα τηλεοπτικό σήμα. Τι μπορεί να γίνει το πρόβλημα;
Η κεραία θα μπορούσε να υποστεί βλάβη σε καταιγίδα, πουλιά ή ζώα στην οροφή σας. Μπορούν επίσης να προκύψουν προβλήματα σήματος λόγω της διάδοσης των σημάτων που εμποδίζουν τα υψηλά κτίρια, τα δέντρα ή άλλα αντικείμενα. Κάντε κράτηση του εγκαταστάτη κεραίας για λεπτομερή διάγνωση και διαγράψτε το πρόβλημα.
Πόσο καιρό θα διαρκέσει ο δορυφόρος;
Οι περισσότεροι τηλεοπτικοί δορυφόροι έχουν σχεδιαστεί για να υπομείνουν τουλάχιστον 10 χρόνια. Η λειτουργικότητα εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (ισχυρές καταιγίδες, άνεμος ή χιόνι). Εάν παρατηρήσετε κατώτερη λειτουργικότητα, μπορεί να χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε.
Πόσο καιρό παίρνει δορυφορική εγκατάσταση;
Η δορυφορική εγκατάσταση διαρκεί περίπου 2 ώρες. Εάν το σπίτι σας είναι πολυώροφο ή θα εγκατασταθεί επίσης συμπληρωματικός εξοπλισμός, αυτή τη φορά μπορεί να επεκταθεί.
Πόσο είναι μια τηλεοπτική εγκατάσταση δορυφόρου;
Εγκατάσταση του δορυφορικού εγκαταστάτη που διατηρείται μέσω του Wilio Costs από 60 έως 180 ευρώ. Η τιμή μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το τι πρέπει να εγκαταστήσετε πόσο ψηλά είναι το σπίτι σας ή αν υπάρχουν και κάποιες επισκευές.
Τι περιλαμβάνει δορυφορική εγκατάσταση;
Οι δορυφορικοί εγκαταστάτες μπορούν να ασκήσουν τις τεχνικές τους γνώσεις σε όλο το εύρος υπηρεσιών. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα με τα οποία ο υδραυλικός κεραίας μπορεί να σας βοηθήσει.
Εγκατάσταση δορυφόρου
Ο υδραυλικός θα σας βοηθήσει με μια επιλογή από τη σωστή δορυφορική κεραία για το σπίτι σας. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το δορυφόρο έξω, συνήθως στην οροφή. Ο υδραυλικός ανιχνεύει τη θέση του πομπού σας και κατευθύνει τον δορυφόρο προς τη σωστή κατεύθυνση. Το σήμα σας δοκιμάζεται και ρυθμίζεται για να επιτύχει το καλύτερο και πιο αξιόπιστο εισόδημα. Όταν ο δορυφόρος θα τεθεί στη θέση του, ο υδραυλικός θα οδηγήσει μια καλωδίωση από το δορυφόρο μέσω του νοικοκυριού (τοίχος) στην τηλεόραση. Θα φροντίσει σωστά τη συμμετοχή και θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.
Δορυφορική επισκευή
Η δορυφορική λειτουργικότητα της τηλεόρασης είναι συνήθως δέκα χρόνια. Εάν ο δορυφόρος δεν λειτουργεί όπως έχει, μπορεί να χρειαστεί να επισκευάσετε ή να κάνετε νέα ρύθμιση. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι συχνές και αιχμηρές αλλαγές στον καιρό, τα κατεστραμμένα δέντρα, αλλά και τα πουλιά ή η άγρια ​​φύση θα προκαλέσουν δορυφόρο να μετακινηθεί από τη σωστή θέση, τη φωτιά ή τις διαλείμματα. Η δορυφορική επισκευή μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να γνωρίζετε το πρόβλημα με το σήμα γρήγορα από την αγορά νέων. Οι επισκευές συνήθως εκτελούν οπτικό έλεγχο από το έδαφος και από την οροφή για να δείτε ποιο είναι το πρόβλημα. Πάρτε το εισόδημα του σήματος και τοποθετεί το δορυφόρο πίσω στο μέρος με το καλύτερο σήμα. Εάν τα προβλήματα προκαλούν τις καιρικές και εξωτερικές επιρροές, άλλες λύσεις μπορούν επίσης να σας συστήσουν, π.χ. Εγκατάσταση ενός ενισχυτή που θα συμβάλει στην αύξηση του σήματος λήψης.