Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

μεταφορικη

Αναζητάτε μεταφορέα ή κούριερ για μεταφορά; Έχουμε 27.444 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα

32.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.239 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

μεταφορικη

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα των μεταφορών, των μεταφορών, των ταχυμεταφορών; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στη μεταφορά δεμάτων, ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων, προσφορά τιμής. Η τιμή παράδοσης εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: πρόσθετη επικοινωνία, αλλαγές στη μεταφορά που παρέχονται από έναν από τους 27.444 ταχυμεταφορείς μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές

32.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.239 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

Υπηρεσίες

Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες ταχυμεταφορών;
Η επιλογή είναι πολλά και δεν είναι απαραίτητα για να περιορίσετε την επιλογή σας μόνο σε μεγάλες εταιρείες ταχυμεταφορών. Εδώ είναι μερικές επιλογές αποστολής μπορείτε να επιλέξετε:
Ρητή παράδοση
Εάν χρειάζεστε μια εντολή πελάτη για να παραδώσετε επειγόντως ή να σας επιτρέψετε να υπογράψετε σημαντικά νομικά έγγραφα, ώστε να μπορείτε να συμφωνήσετε ρητή παράδοση μέσω του courier. Οι γρήγορες υπηρεσίες χρησιμοποιούνται συνήθως για αντικείμενα με καθυστερημένη ανακοίνωση που μπορεί εύκολα να παραληφθεί και να παραδοθεί. Οι περισσότεροι couriers θα σας προσφέρουν μεταξύ παραλαβής και μεταφόρτωσης 2 - 3 ωρών, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Ο Courier έρχεται σε εσάς στο σπίτι ή σε εσάς στην εταιρεία, παραλάβετε το πακέτο και την παραδώστε το συντομότερο δυνατό στον προορισμό.
Αστική παράδοση την ίδια μέρα
Η δημοτική παράδοση την ίδια ημέρα είναι μια κατάλληλη λύση για τους πελάτες που παρέχουν τα εμπορεύματα στους τόπους που δεν παίρνουν εύκολα. Αυτός ο τύπος παράδοσης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παροχή μεταφοράς τροφίμων ή επίπλων. Ο Courier σίγουρα θα σας προσφέρει μερικές φορές για να παραλάβετε και να παράσχετε έτσι ώστε να σας ταιριάζει.
Παράδοση την επόμενη μέρα
Αυτός ο τύπος παράδοσης είναι μια κατάλληλη επιλογή για μια τέτοια παράδοση όταν τα αγαθά σας ενδέχεται να μην φτάσουν από το σημείο και το σημείο Β επειγόντως γρήγορα. Η παράδοση στην άλλη μέρα είναι φθηνότερη από την παράδοση την ίδια ημέρα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την εξυπηρέτηση επίπλων, χαλιών ή έργων αυτοκινήτων. Συνήθως, θα υπάρχει ένας χρόνος παραλαβής και ο χρόνος για τη μεταφόρτωση ανάλογα με το σημείο παράδοσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία εφάπαξ ή να παραγγείλετε ένα κανονικό courier για να ταιριάζει με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.
Διακρατική μεταφορά
Ορισμένες υπηρεσίες ταχυμεταφορών έχουν δικά τους διακρατικά προμήθειες ή συνεργάζονται με διακρατικές υπηρεσίες ταχυμεταφορών που μπορούν να διασφαλίσουν ότι το δέμα φτάνει στον προορισμό. Τα εμπορεύματα βρίσκονται στο σπίτι παραλαβής μιας τοπικής υπηρεσίας, το φέρει στην αποθήκη όπου τα εμπορεύματα ταξινομούνται, φορτώνουν την παρεχόμενη παράδοση και πηγαίνει στο σημείο παράδοσης. Αυτό το στοιχείο θα δοθεί στον τόπο παράδοσης μέσα σε λίγες μέρες έως την εβδομάδα ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.
Παράδοση στο εξωτερικό.
Ίσως να κάνετε online ή θέλετε να ευχαριστήσετε την οικογένεια στο εξωτερικό ένα πακέτο. Μόλις χρησιμοποιούν την υπηρεσία μιας ξένης υπηρεσίας παράδοσης ταχυμεταφορών θα είναι σωστό. Με το courier σας ξέρετε πριν να λάβετε υπόψη την τιμή, το πιθανό βάρος των συσκευασιών που πρέπει να γνωρίζετε το κόστος που σχετίζεται με τη ναυτιλία. Για μερικές υπερπόντιες υπηρεσίες, μπορείτε να χειριστείτε την αποστολή σας στην αποθήκη για περαιτέρω αποστολή.
Συχνές ερωτήσεις

Γιατί ενοικιάζετε υπηρεσία ταχυμεταφορών μέσω του Wilio;
Έχετε ένα πακέτο ή έγγραφα εγγράφων, αλλά δεν έχετε χρόνο να πάτε στην πόλη; Χρειάζεται να στείλετε εμπορεύματα διακρατικά ή στο εξωτερικά; Κατά την αποστολή εγγράφων, δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε στο "Slimeter Mail Slimeter" ή στις εμπορευματικές εταιρείες που σας μεταφέρουν μεγαλύτερες αποστολές. Ταχυμεταφορά σας θα παραλάβουν και θα παραδοθούν σε μια στιγμή που θα σας ταιριάζει μόνο. Οι καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών μπορούν να βρεθούν στο Wilio. Απλά εισάγετε το αίτημά σας και συνδεθείτε με έναν προσιτό πάροχο υπηρεσιών ταχυμεταφορών που θα παραδώσει το πακέτο σας όπου το χρειάζεστε.
Χρειάζεστε ένα courier με μια ειδική άδεια;
Για ορισμένους τύπους μεταφορών, ενδέχεται να χρειαστείτε ένα courier με ειδική άδεια που απαιτείται για τη μεταφορά. Πριν από την επιβεβαίωση της αποστολής, θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι ο Courier έχει τη σχετική άδεια και ασφάλιση.
Ποια είναι η υπηρεσία ταχυμεταφορών;
Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών επισημαίνουν και παραδίδουν αλληλογραφία, έγγραφα, μικρά πακέτα και μεγάλες αποστολές. Τα εμπορεύματα παραλαμβάνουν την κατοικία ή την επιχειρηματική τους διεύθυνση και την παραδώστε στον προορισμό χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλα επιλεγμένο και εξοπλισμένο όχημα.
Ποια στοιχεία είναι τα πιο κοινά που παραδίδονται μέσω των υπηρεσιών ταχυμεταφορών;
Οι ταχυμεταφορές μπορούν να παραδώσουν σχεδόν τα πάντα. Τα πιο συνηθισμένα στοιχεία είναι νομικά έγγραφα, δώρα, προμήθειες γραφείου, βιβλία, μέρη αυτοκινήτων και μουσικά όργανα. Μερικοί couriers μπορούν επίσης να παραδώσουν μεγάλα αντικείμενα όπως τα έπιπλα ή το μεγαλύτερο ποσό αγαθών. Ωστόσο, υπάρχει επίσης ένας κατάλογος στοιχείων που ο Courier δεν θα φορτωθεί και δεν παραδίδει. Υπάρχουν, για παράδειγμα, ζωντανά ζώα, πυροβόλα όπλα ή επικίνδυνα εμπορεύματα.
Ποια παροχές φέρνουν την ενοικίαση υπηρεσίας μεταφορών μέσω του Wilio σε σύγκριση με την εταιρεία ταχυμεταφορών;
Ψάχνετε για μια υπηρεσία μεταφοράς μέσω Wilio θα έχετε περισσότερους ελέγχους για τους χρόνους παραλαβής και παράδοσης, επειδή είναι λιγότερο πιθανό ότι αυτή η υπηρεσία θα περιορίζεται από ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Πώς προετοιμάζομαι τα πράγματα για courier;
Το σωστό στοιχείο συσκευασίας θα σας βοηθήσει να παραδώσει τα εμπορεύματα με ασφάλεια και άθικτα. Επιλέξτε ένα κατάλληλα μεγάλο κιβώτιο και συμπληρώστε όλα τα κενά με υλικό συσκευασίας για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας. Εάν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία στη συσκευασία, συσκευάστε κάθε στοιχείο ξεχωριστά για να επιτύχετε καλύτερη προστασία. Πίσω το κουτί και όλες τις ελεύθερες άκρες για να βεβαιωθείτε ότι δεν ανοίγει κατά τη διάρκεια της αποστολής. Το όνομα και η διεύθυνση της παράδοσης θα πρέπει να επισημαίνονται εμφανώς.
Πόσο καιρό χρειάζεται η παράδοση;
Κατά κανόνα, μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο παράδοσης που σας ταιριάζει. Οι περισσότερες συνοδευόμενες υπηρεσίες προσφέρουν την παράδοση έκφρασης την ίδια ημέρα, την άλλη ημέρα ή την τυπική παράδοση. Μερικοί couriers μπορούν να χρεώσουν περισσότερα εάν πρέπει να παραδώσετε τα εμπορεύματα νωρίτερα.
Πόσο κοστίζει η υπηρεσία ταχυμεταφορών;
Η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του στοιχείου, τον τόπο και την έκφραση της παράδοσης.