Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

κατασκευη σκεπησ

Ψάχνετε για υδραυλικό; Έχουμε 30.677 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
κατασκευη σκεπησ

Χρειάζεστε μια υπηρεσία από έναν υδραυλικό; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στην κατασκευή ζευκτών, μόνωση ταράτσας, στέγες, καθαρισμό στέγης. Η τιμή ενός οροφής εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: οικοδομική ξυλεία, μονωτικό υλικό, πλακάκια, στέγες από λαμαρίνα, πένσες υδραυλικών εγκαταστάσεων, σφυρί υδραυλικών, που θα σας προσφέρουν έναν από τους 30.677 υδραυλικούς μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες roofers - Klampiars (υπηρεσίες οροφής);
Οι υπηρεσίες στέγης δεν είναι μόνο για τις νέες στέγες στο σπίτι. Στέγες στέγης / Clambiari μπορούν να επιδιορθώσουν ένα μέρος της οροφής σας, να την αποκαταστήσετε όλα ή να επιδιορθώσετε τα συστήματα στάγδην και το φούρνο αποστράγγισης. Μπορούν επίσης να εκτελέσουν προληπτικό έλεγχο, να ανακαλύψουν πιθανούς κινδύνους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δαπανηρές επισκευές στο μέλλον. Οι Moners είναι εκπαιδευμένοι άνθρωποι και έχουν εμπειρία με την εργασία σε ύψος. Ακολουθούν ορισμένες συγκεκριμένες υπηρεσίες που μπορείτε να χρειαστείτε:
Εγκατάσταση στέγης
Είτε πρόκειται για στέγη σε ένα νέο κτίριο είτε ανακατασκευασμένη στέγη στην τρέχουσα κατοικία σας, μια στεγαστική στέγη σέρβις θα φροντίσει ότι το σπίτι σας ήταν ανθεκτικό στον καιρό (ειδικά η βροχή και ο άνεμος) και το εσωτερικό του σπιτιού παρέμεινε ξηρό. Σας προσφέρουν ένα ελκυστικό χρώμα και να παραγγείλετε τις πιο κατάλληλες στέγες (δεξαμενές, χρωματιστά φύλλα και άλλα είδη) που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε την οροφή. Η οροφή μπορεί επίσης να τοποθετήσει τους στρόβους εξαερισμού για τον εξαερισμό του κελύφους οροφής.
Αποκατάσταση και καθαρισμός οροφής
Είτε χρειάζεστε βασικό καθαρισμό είτε πλήρη αποκατάσταση και επανασύνδεση, μπορείτε να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα (προμηθευτής) που ειδικεύεται στην αποκατάσταση στέγης. Ο προμηθευτής προϊόντων οροφής σας θα ελέγξει την οροφή σας, θα βρείτε ελλείψεις και υποδηλώνει το σχέδιο αποκατάστασης οροφής σας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν καθαριστικά υψηλής πίεσης και να αφαιρέσουν από τη στέγη ακαθαρσιών χωρίς ζημιά στο κάλυμμα. Μερικές φορές μπορείτε να χρειαστείτε μόνο παλτό και να σφραγίζετε ξανά για να πληρώσετε τη ζωή της οροφής σας. Για να ζωγραφίσετε τις οροφές να παραγγείλετε έναν ζωγράφο που κάνει το ύψος.
Επισκευή οροφής.
Όλες οι επισκευές οροφής ξεκινούν με στατική ασφάλεια (στατική). Η στέγη είναι επικίνδυνη, πρέπει επομένως να υπάρξει η χρήση προσωπικής αντασφάλισης και άλλων συσκευών και προστατευτικών δομών για τη διασφάλιση των εργαζομένων. Ο εμπειρογνώμονας σας στην κάλυψη οροφής θα αξιολογήσει οποιαδήποτε ζημιά και θα παράσχει μια προσφορά για επισκευές. Οι επισκευές οροφής μπορούν να είναι απλές ή πολύπλοκες και μπορεί να περιέχουν επισκευή ή αντικατάσταση πλακιδίων οροφής, επισκευή σκουριά ή αντικατάσταση στεγανωτικού ή μέσου σύνδεσης. Η κατεστραμμένη οροφή πρέπει να διορθωθεί πριν συμβεί στο νερό και το καλούπι.
Εγκατάσταση και επισκευή υδρορροών
Ένα αποτελεσματικό σύστημα αποστράγγισης νερού από την οροφή (καρέκλα και σωλήνες αποστράγγισης) είναι πολύ σημαντική. Εάν οι μαρκίζες σας είναι γεμάτες, σκουριασμένες, κατεστραμμένες ή φεύγουν, δεν θα λειτουργήσουν σωστά και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο μέλλον. Το Roofer μπορεί να σας βοηθήσει στην εγκατάσταση υδρορροών, προστασίας υδρορροής και εγκατάστασης του σωλήνα μολύβδου μαζί με τον καθαρισμό της υδρορροής για να κάνει τα πάντα σε μια άψογη κατάσταση.
Εγκατάσταση και επισκευή ηλιακού πίνακα (φωτοβολταϊκά πάνελ)
Χρειάζεστε ηλιακά πάνελ στην οροφή σας; Ο τεχνικός σας - ο προμηθευτής προμηθεύει τα σωστά μέρη με βάση τις ενεργειακές σας απαιτήσεις. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ τοποθετούνται στην ηλιόλουστη πλευρά της οροφής (ιδανικά προσανατολισμένη νότια, νοτιοδυτικά) και η πιο αποτελεσματική κλίση των πλαισίων είναι περίπου 35 °. Η συναρμολόγηση ασχολείται με ειδικές εταιρείες που προτείνουν και μετρήστε τον σωστό αριθμό των πλαισίων θα εξασφαλίσει τη συναρμολόγηση και θα τα επισυνάπτει στο σύστημά σας. Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι σχεδόν χωρίς προβλήματα, έχουν μια μακρά ζωή και σπάνια απαιτούν εκτεταμένες επισκευές. Ωστόσο, ο κανονικός καθαρισμός του ηλιακού πίνακα θα συμβάλει στην εξασφάλιση αποτελεσματικής λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος. Ο τεχνικός σας ελέγχει επίσης την πιθανή επιδείνωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και της συναρμολόγησης και μπορεί να τις δοκιμάσει για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος.
Συχνές ερωτήσεις
Πυρκαγιά στέγη στέγης με Wilio
Κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Υπάρχουν πολλοί τύποι στέγης ποικίλης ποιότητας στην αγορά. Η κατεστραμμένη στέγη που διαρρέει είναι κάτι περισσότερο από την ταλαιπωρία - για έναν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες μπορεί να αλλάξει σε ένα σοβαρό πρόβλημα, όσον αφορά την ασφάλεια καθώς και δαπανηρή εσωτερική ζημιά. Οι επισκευές οροφής δεν πρέπει ποτέ να καθυστερούν ή να επισκευάζονται από προσωρινές αυτοσχεδιασμένες λύσεις. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε αμέσως, σωστά και ολοκληρωμένα. Είτε η οροφή σας πρέπει να ανταλλάσσεται πλήρως, μερικώς ανακατασκευασμένη ή απαραίτητη για να το καθαρίσετε σωστά, ο εμπειρογνώμονας κάλυψης στέγης για να καλύψει την εργασία σας μπορεί επίσης να είναι στην περιοχή σας. Απλά γράψτε στη ζήτηση εργασίας της οροφής που πρέπει να κάνετε και σύντομα θα λάβετε προσφορές από τοπικούς επαγγελματίες. Κάθε ένας θα έχει αξιολογήσει και σχόλια για προηγούμενες εργασίες, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ανακατασκευή της οροφής σας θα γίνει σε υψηλό επίπεδο και εγκαίρως. Πάρτε δωρεάν και μη δεσμευτικές προσφορές από το Wilio σήμερα!
Τι κάνει οροφή στέγης / roofer;
Η οροφή στέγης ή οροφή εγκαθιστά, διορθώνοντας και ανταλλάσσοντας στέγες και εξασφαλίζει την αδιαθεσία τους και την αντίσταση τους στον καιρό. Μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν επιπλέον στοιχεία οροφής και συστήματα όπως υδρορροή, ηλιακοί συλλέκτες και σωλήνες μολύβδου.
Ποια κοινά προβλήματα μπορούν να σας βοηθήσουν οι επικάλυψη στέγης;
Οι διαρροές οροφής είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα. Μπορεί να οφείλεται σε μια ραγισμένη ή σπασμένη σακούλα οροφής, κατεστραμμένο φύλλο χάλυβα ή προβλήματα επιφανειακής στεγανοποίησης. Ένα άλλο συχνό πρόβλημα είναι τα συστήματα υδρορροής ή οι σωλήνες αποστράγγισης που μπορούν να φράξουν, να σκάσει, που επηρεάζει τα νερά της οροφής.
Η οροφή με διαρρέει. Τι μπορώ να κάνω μέχρι να κάνουν;
Εάν το νερό διεισδύσει μέσω της οροφής, το συλλέγουν σε κάδους ή μεγάλα δοχεία. Μετακινήστε τα έπιπλα ή τα προσωπικά πράγματα που δεν τήκονται. Εάν το νερό συλλέγεται στον χώρο κάτω από το χώρο (θεωρείται), πιάστε το νερό στον κάδο ακριβώς για να μην περάσετε μέσα από την οροφή. Στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητήστε τοπικό τμήμα πυρκαγιάς και σώμα διάσωσης.
Οι επενδύσεις στέγης απαιτούν συγκεκριμένα προσόντα, πιστοποίηση ή άδειες;
Ο προμηθευτής σας χρειάζεται προσόντα για να πάρει την εμπειρογνωμοσύνη συνδυάζοντας την εμπειρία και την επίσημη εκπαίδευση. Απαιτείται επαγγελματική αρμοδιότητα για τη λειτουργία του δεσμευμένου εμπορίου. Πρέπει να εξετάσει μια ηγεμία εξέταση. (Ο Klampiar εκτελεί τη συναρμολόγηση, τη συντήρηση, την επισκευή και την ανακατασκευή όλων των τύπων στέγης, ελαστικών οροφής και δομές στέγης επίπεδων και κεκλιμένων οροφών.) Ζητείται βαθμός εκπαίδευσης - κεντρικό επαγγελματικό σχολείο με σκασίματα, Klampiar - Roofer. Η προσόντα μπορεί να επιτευχθεί συμπληρώνοντας ένα διαπιστευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Πόσο καιρό θα πάρει τη στέγη μου για τη διαφθορά;
Θα εξαρτηθεί από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα της οροφής σας (ευθεία οροφή, κεκλιμένη οροφή, τα παράθυρα οροφής, vikiere) και να βλάψει τις ζημιές. Η εργασία μπορεί να διαρκέσει 2-3 ή περισσότερες ημέρες. Η διαδικασία και η ταχύτητα εργασίας θα εξαρτηθεί από τον καιρό, επειδή οι περισσότερες διορθώσεις στέγης μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε ξηρό καιρό χωρίς βροχή.
Πόσο κοστίζει ο κύλινδρος του οροφής;
Η τιμή των υδραυλικών εργασιών εξαρτάται από τον όγκο των έργων, επιλεγμένο υλικό, Klampiara και τοποθεσίες. Οι εργασίες στο μέσο οικογενειακό σπίτι θα σας κοστίζουν στην περιοχή των 1000 - 2000 €. Μπορείτε να στείλετε τη ζήτηση για το Wilio να μάθετε την ακριβή τιμή. Εργασιακή εργασία - τιμή από 7 € / ώρα. Εγκατάσταση του συστήματος υδρορροής από 5,99 € / BM.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Επιλέγοντας το σωστό κάλυμμα οροφής Πρέπει να σκεφτείτε κάποια βασικά πράγματα όταν επιλέγετε τον σωστό ειδικό στις επενδύσεις στέγης. Σε αυτό το άρθρο, θα σας μεταφέρουμε βήμα προς βήμα: Επιλέξτε κάποιον που έχει μια αποδεδειγμένη δουλειά Επιλέξτε κάποιον που ελέγχει την οροφή καλά Αποκτήστε μια λεπτομερή προσφορά από κάθε σκάφη που σκέφτεστε Μάθετε αν ο Roofer χρησιμοποιεί σωστά εξοπλισμό ασφαλείας Βεβαιωθείτε ότι κάθε εμπειρογνώμονας είναι εκ των προτέρων ενημερωμένος για το κόστος της ενοικίασης του εξοπλισμού Ποτέ μην πληρώνετε εκ των προτέρων όλο το ποσό! Ελέγξτε ότι ο τεχνίτης είναι μέλος ορισμένης συγκεκριμένης ένωσης. Ελέγξτε ότι η εργασία ολοκληρώνεται σε μια τέτοια κατάσταση στην οποία έχετε συμβεί Ας δούμε καθένα από αυτά λίγο βαθύτερα. Επιλέξτε κάποιον που έχει πολλές συγκεκριμένες εμπειρίες. Ποια στέγη έχετε; Η Došková, η οροφή της ταινίας και η επισκευή επίπεδων οροφών απαιτούν πολύ διαφορετικές δεξιότητες, λοιπόν δώστε προσοχή σε μια χειροτεχνία που έχει μια συγκεκριμένη εμπειρία με την εφαρμογή παρόμοιων εργασιακών έργων που χρειάζεστε. Ο Gábor B. είναι ένα Roofer για 11 χρόνια και έχει 200 ​​θετικές κριτικές για το Wilio. Εξηγεί: "Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να απολαύσετε την πραγματική εμπειρία με την εργασία σας, ειδικά αν είναι ένα μεγάλο έργο - για παράδειγμα, μια εντελώς νέα οροφή. Οι περισσότερες στέγες θα έχουν εμπειρία με πλακάκια και κεραμίδι - αλλά πολλά επίπεδα έργα οροφής περιλαμβάνουν τη χρήση ινών γυαλιού και άλλα πιο σύγχρονα υλικά με τα οποία ορισμένοι στέγες δεν θα έχουν μεγάλη εμπειρία. Ως εκ τούτου, φροντίστε να προσλάβετε κάποιον που χρησιμοποιεί αυτά τα υλικά αρκετές φορές - και καλύτερα να ζητήσετε την φωτοβολίδα πρόσφατου έργου. " Ειδικά σε μεγάλα έργα στέγης προσπαθήστε να μιλήσετε με τους προηγούμενους πελάτες. Όπως εξηγεί, ένας καλός ειδικός που καλύπτει την οροφή θέλει να καυχηθεί προηγούμενα έργα: "Κανονικά, θα δείξουμε το χαρτοφυλάκιό μας με έναν πιθανό πελάτη - για παράδειγμα στο tablet. Και αν υπάρχει έργο παρόμοιο με τον πελάτη που θέλει στον πελάτη, θα τον προσφέρουμε επαφή με έναν πρώην πελάτη για να μιλήσουμε μαζί. " Επιλέξτε κάποιον που ελέγχει προσεκτικά αυτήν την περιοχή. Το πεδίο εργασίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κατακερματισμένο από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, επειδή συχνά δεν είναι σε θέση να ορίσει το πρόβλημα ή να κοιτάξει σχολαστικά. Όπως τονίζει τον Gábor B., είναι πραγματικά σημαντικό να επιλέξετε ένα roofer ο οποίος θα εξετάσει προσεκτικά και φωτογραφικά έγγραφα. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ειδικός στην κάλυψη της στέγης θα ζητήσετε ένα απόσπασμα, ο τόπος απόδοσης είναι πραγματικά ελεγμένος. Εάν η διαρροή οροφής, από τις ελλείψεις, δεν αποκαλύπτει πραγματικά! Κάθε στέγη θα πρέπει να εξετάζει την οροφή και να αναπτύξει ένα σχέδιο εργασίας που διορθώνουν οι ελλείψεις. Εάν ο τεχνίτης σας βάλει μια προσφορά μόνο από το κεφάλι, θα ήμουν προσεκτικός. Gábor B.: "Όταν ο στύλος ελέγχει τη θέση, θα πρέπει να εξηγήσετε λεπτομερώς ποιο είναι το πρόβλημα και θα σας δείξει λεπτομερείς φωτογραφίες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση προβλήματος στέγης επειδή είναι απίθανο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να μπορεί να αξιολογήσει την πληγείσα περιοχή. " Πάρτε ένα λεπτομερές απόσπασμα από κάθε εμπειρογνώμονα που εξετάζετε κάθε στέγη πρέπει να σας παρέχει ένα σαφές και λεπτομερές γραπτό απόσπασμα με κατανομή όλων των πιθανών δαπανών. Μπορεί να είναι: Εργασία - συμπεριλαμβανομένης της μίσθωσης οποιωνδήποτε υπεργολάβων Υλικά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και άλλων φόρων Χρέωση στάθμευσης Κόστος διάθεσης αποβλήτων Ενοικίαση άλλων εργαλείων ή εξοπλισμού Εξοπλισμός ασφάλειας ή εργοταξίου - όπως περίφραξη ή φορητή τουαλέτα Κάθε προσφορά θα πρέπει επίσης να εξηγήσει τη δομή των τελών (είναι μια ώρα, ανά ημέρα ή για ένα κατ 'αποκοπή ποσοστό για ολόκληρη την εργασία;) και τονίζει πότε πρέπει να γίνουν οποιεσδήποτε πληρωμές. Για παράδειγμα - περιμένοντας οποιοδήποτε υλικό να πληρώσει εκ των προτέρων; Ή μήπως ο έμπορος χαίρεται να πληρώσει μετά την ολοκλήρωση του συνόλου του έργου; Τέλος, κάθε στοιχείο πρέπει να περιέχει λεπτομερή περιγραφή του έργου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τις ίδιες πληροφορίες από όλους τους τεχνίτες - ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε παρόμοια προϊόντα. Και αν νομίζετε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που λείπουν στο μενού. Πάρτε ένα ελεύθερο απόσπασμα. Θα σας βοηθήσουμε να συναντήσετε επαγγελματίες roofers στην περιοχή σας και να πάρετε πραγματικές προσφορές σήμερα. Μάθετε αν το Clamper χρησιμοποιεί σωστά τον εξοπλισμό ασφαλείας. Κάθε στέγη πρέπει να συμμορφώνεται με τους διάφορους κανόνες σχετικά με την εργασία στο ποσό, δηλαδή το διάταγμα αριθ. 374/1990 Coll., Μέρος 9. Η χρήση του σκαλωσιού (σε αντίθεση με τη σκάλα) δεν είναι πάντα απαραίτητη. Ωστόσο, το Roofer θα εξηγηθεί χωρίς προβλήματα καθώς σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη συσκευή τους με ασφάλεια και με τρόπο που συμβαδίζει με το νόμο. Βεβαιωθείτε ότι κάθε Stremár ενημερώνεται εκ των προτέρων σχετικά με το κόστος της ενοικίασης του εξοπλισμού. Η ενοικίαση ορισμένου εξοπλισμού είναι πιθανό να προκαλέσει σημαντικές δαπάνες - έτσι είναι σημαντικό ο τεχνίτης να επιλέξετε εκ των προτέρων ενημέρωση σχετικά με τυχόν πρόσθετες χρεώσεις. Ο Gábor B. εξηγεί: "Όσον αφορά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί ο έμπορος, είναι πραγματικά απλώς θέμα προτιμήσεων. Για παράδειγμα, ποτέ δεν χρησιμοποιώ ικριώματα - εάν η εργασία δεν το απαιτεί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την παραλαβή μιας στέγης που χρησιμοποιεί το σκαλωσιές, αλλά ο ιδιοκτήτης σπιτιού θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η μίσθωση του είναι δαπανηρή, οπότε ο έμπορος θα σας έχει εκ των προτέρων. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να περιλαμβάνουν το κόστος ικριώματος ξεχωριστά από το κόστος εργασίας και οποιοδήποτε υλικό. " Ποτέ μην πληρώνετε εκ των προτέρων όλο το ποσό! Ορισμένες οροφές που καλύπτουν τους ειδικούς που επιθυμούν να περιμένουν με τις πληρωμές για να τελειώσουν την εργασία. Άλλοι μπορούν πρώτα να ζητήσουν μια κατάθεση, ειδικά για μεγαλύτερα έργα. Ωστόσο, δεν πρέπει να πληρώσετε περισσότερο από 25% πριν ξεκινήσετε την εργασία. Και ποτέ δεν δίνουν μια δουλειά στο σκάφος που θέλει ένα προκαθορισμένο ποσό. "Μην φοβάστε να ρωτήσετε τον Roofer αν μπορείτε να αναβάλλετε την πληρωμή μέχρι να το κάνει! Με αυτόν τον τρόπο θα επισκευάσετε σωστά. Ένας καλός επαγγελματίας που είναι σίγουρος στο σκάφος σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. " Θέλω φωτογραφίες από όλες τις επισκευές. Πριν πληρώσετε, θα πρέπει να χρειαστείτε τη δηλητηρίαση από τις διαδικασίες εργασίας: "Βεβαιωθείτε ότι οι τεχνίτες θα κάνουν πολλές φωτογραφίες ολοκληρωμένης εργασίας και θα τους δώσουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το επισημάνετε σε όλα όσα δεν είναι απολύτως ωραία - για παράδειγμα σε ένα ραγισμένο κεραμίδι ή υπερβολική χρήση σιλικόνης - προτού το πληρώσετε. Στέλνουμε πραγματικά drones για να τραβήξετε φωτογραφίες - ειδικά για μεγάλη δουλειά. " Έτσι, οι πελάτες παίρνουν ένα αεροδιαστημικό πυροβολισμό του σπιτιού και πολλές ποιοτικές λεπτομερείς εικόνες εργασίας που εκτελούνται που μπορούν εύκολα να πλησιάσουν. Αν κάτι πάει στραβά μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, μην φοβάστε να ελέγξετε μια άλλη εταιρεία από αυτή την πρωτότυπη. Παίρνετε μια εμπειρογνώμονα ανεξάρτητη δεύτερη γνώμη εάν η αρχική εταιρεία θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει τι πρέπει να γίνει. Είναι απλά ένα πυρομαχικό δάγκωμα που μπορείτε να έχετε στην πίσω τσέπη σε περίπτωση που το χρειάζεστε.