Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τοποθετηση πλακιδιων

Αναζητάτε πλακάκι για τοποθέτηση πλακόστρωτων και πλακιδίων; Έχουμε 30.067 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.070 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τοποθετηση πλακιδιων

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της πλακόστρωσης και πλακάκια; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για την τοπογραφία, την αφαίρεση του αρχικού δαπέδου, την ισοπέδωση της επιφάνειας, την τοποθέτηση νέου δαπέδου. Η τιμή της τοποθέτησης πλακιδίων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: ισοπέδωση, στεγανωτικό, φλάντζα και καλούπια που παρέχονται από έναν από τους 30.067 επιστρωτήρες μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.070 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί η αναζήτηση ειδικών για πλακάκια και ανοίγοντας στο Wilio;
Τα νέα πλακάκια και το πλακόστρωτο μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο, την κουζίνα ή τη βεράντα σας. Αυτή η κομψή και ανθεκτική επιφάνεια διατηρείται απλά, καθαρίζει, διαρκεί μακρά όμορφη και χωρίς γρατζουνιές. Σύμφωνα με τα υλικά, τα σχήματα και τα χρώματα παλτό που επιλέγετε να σας παρουσιάσετε στο σπίτι σας μοναδική ατμόσφαιρα και στυλ. Τι ενσωμάτωση επιλέγετε; Κεραμικά, πορσελάνη, γρανίτη, μάρμαρο, πέτρα, σχιστόλιθος ή τερακότα; Το κλειδί για ένα όμορφο πλακάκι είναι να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα που θα κάνει καλή δουλειά στους οικισμούς τους. Σε ένα καλά γίνει, κάθε κεραμίδι θα τοποθετηθεί σωστά και δεν θα υπάρξουν ανισότητες στην επιφάνεια. Το εύχρηστο πλακάκι μπορεί να εξαρτάται από αυτούς να είναι όλα τα σχέδια που τοποθετούνται, με ομοιόμορφη και λεπτότερη ενέματα. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν εξειδικευμένο εμπειρογνώμονα για την εγκατάσταση πλακιδίων και πλακιδίων που είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν το έργο σας όταν σας ταιριάζει.
Ποιες δεξιότητες το κεραμίδι;
Οι Tilers εργάζονται με μια ολόκληρη σειρά υλικών όπως κεραμικά, τερακότα, πέτρα, γυαλί, γρανίτη και μάρμαρο. Οι θησαυροί των πλακιδίων συνήθως περιλαμβάνουν την παρασκευή επιφανειών και ευθυγράμμισης γύψου εάν είναι απαραίτητο, περαιτέρω κοπάζουν πλακίδια για το μέγεθος και το σχήμα, τα πλακάκια και τα ενέματα τους. Πολλά έργα πλακιδίων, ειδικά όταν η ανασυγκρότηση, απαιτεί την αφαίρεση της προηγούμενης επιφάνειας πριν ξεκινήσει η εργασία.
Τι είδους εργασία κάνει ο Tiler;
Το επαγγελματικό κεραμίδι καλύπτει τα πλακόστρωτα και τα τείχη των πλακιδίων, πλακιδίων ή πλακιδίων. Η πιο συχνά κλίση της κουζίνας ή των μπάνιου, αλλά η πλακόστρωση και τα κεραμίδια χρησιμοποιούνται συχνά στους διαδρόμους, στις βεράντες, τα γκαράζ, στις πισίνες ή τα βαφτά. Ορισμένα πλακάκια λειτουργούν επίσης με ειδικά υλικά και τεχνικές όπως ψηφιδωτά.
Πόσο κοστίζει το κεκλιμένο;
Το κόστος της εργασίας θα εξαρτηθεί από το πόσες τετραγωνικές μέρες τετράγωνο θα είναι πλακόστρωτο ή πλακάκια για να ζητηθούν και τον τύπο ή το μέγεθος του χρησιμοποιούμενου υλικού, όπως. Γρανίτη, μάρμαρο, κεραμικά και άλλα επειδή ορισμένα υλικά απαιτούν πιο απαιτητικές ακαθαρσίες, αντισταθμίζουν ή αντισταθμίζουν. Η τιμή μπορεί επίσης να επηρεάσει αν θα εφαρμόσει πένσες, κομμένα άκρα, στρογγυλά γωνίες ή εφαρμόστε σφραγίδα σιλικόνης. Η τιμή εργασίας πλακιδίων δεν περιλαμβάνει την τιμή για το ίδιο το κεραμίδι και κυρίως ακόμη και κόλλες, μάζα σε αρθρώσεις ή σφράγιση σιλικόνες. Κατά τη σύγκριση των προσφορών, σας συνιστούμε οι υπολογισμοί να περιέχουν τους ίδιους τύπους και την ποσότητα των υλικών εφόσον πρέπει να το προμηθεύσει. Η τιμή μπορεί επίσης να επηρεάσει το αν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τα αρχικά πλακίδια, αν χρειάζονται τα προ-έργα και ότι είναι ένα πλακάκι ή πρέπει να προέρχεται από μεγαλύτερη απόσταση. Σε μια συμβατική τιμολόγηση ανά τετραγωνικό μέτρο, η πλατεία υποθέτει ότι όλα τα παλιά κεραμίδια αφαιρούνται και η καθαρή και επίπεδη επιφάνεια είναι έτοιμη να ξεκινήσει η εργασία, οπότε αν δεν το χρειάζεται στην αποστολή σας. Επιπλέον, οι κλίσεις υποθέτουν ότι θα είναι ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο δωμάτιο τακτικών σχημάτων. Εάν το δωμάτιο είναι μη τυποποιημένο και ανθεκτικό, μπορεί να χρειαστεί περισσότερο υλικό κοπής για να προσαρμόσει το υλικό και θα επηρεάσει επίσης το κόστος της εργασίας.
Έχω κεραμίδια και εργαλεία για να με παραδώσει, ή το tiler θα φέρει τη δική σας;
Τα κεραμίδια συνήθως θα φέρουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό, αλλά τα πλακάκια, τα πλακάκια και άλλα οικοδομικά υλικά πρέπει να πληρώνονται μετά από διαβούλευση με το πλακάκι ή να σας παραδώσει. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε όλο το απαραίτητο υλικό. Είναι καλύτερο να συμφωνήσετε ποια υλικά πρέπει να αγοραστούν, προτού επιβεβαιώσετε το απόσπασμα σε εργασίες πλακιδίων.
Πώς μπορώ να βρω ένα καλό πλακάκι;
Στο Wilio απλά βρείτε ένα εύχρηστο και πρόθυμο επαγγελματικό σε πλακάκια και πλακάκια από το περιβάλλον σας. Απλά εισάγετε τη ζήτηση, απαντήστε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το τι πλακάκια ή τα πλακάκια πρέπει να ζητήσουν και να περιμένουν προσφορές από έμπειρα κεραμίδια.
Πόσο καιρό παίρνει κεραμίδια;
Εξαρτάται από το υλικό, από την ποσότητα των προπαρασκευαστικών εργασιών που απαιτούνται και πόσες μετρητές πλακιδίων ή πλακόστρωσης θα γίνουν. Μικρότερη εργασία μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες, ενώ τα μεγαλύτερα έργα όπως η αφαίρεση και η εγκατάσταση νέων πλακιδίων στην κουζίνα και τα μπάνια μπορούν να διαρκέσουν αρκετές μέρες.
Μπορώ να κάνω τα κεραμίδια;
Μπορεί να φαίνεται να ανοίγει το μπάνιο ή η κουζίνα μπορεί πραγματικά σε όλους. Αλλά για να διορθώσετε τα λάθος πλακάκια απαιτεί εντελώς για να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρη την εγκατάσταση και να ξεκινήσετε εντελώς από την αρχή, συχνά απαιτεί να αγοράζουν νέα υλικά. Δεν είναι μόνο χρονοβόρα αλλά και ακριβό.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Ποιες υπηρεσίες παρέχουν κλίσεις;Υπηρεσίες πλακιδίων
Πλακάκια μπάνιου ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ Πλακάκια στην κουζίνα. Επισκευή / αντικατάσταση κατεστραμμένων πλακιδίων Αφαίρεση πλακιδίων Στερέωση των απελευθερωμένων πλακιδίων Πλακάκια τζάκι Πεζοδρόμιο βεράντας Διαβατήριο / Είσοδος / Σκάλες Κατοικίες κουζίνας Πλακάκια πισίνας Εξωτερικά πλακάκια
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Αλέξανδρος Ν.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Νικόλαος Ν.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Λέοντος Β.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Λέων Ξ.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Λουκ Γ.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Κρίστιαν Σ.
profile image
τοποθετηση πλακιδιων
Εποχές Ω.