Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

στεγαστρα

Ψάχνετε για κατασκευαστή καταφυγίων; Έχουμε 27.719 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
στεγαστρα

Χρειάζεστε υπηρεσία καταφυγίου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στην εστίαση, το σχεδιασμό και την κατασκευή καταφυγίων. Η τιμή των κιόσκια και πέργκολες εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: έξοδα μεταφοράς, εργασίες εκσκαφής και εργαλεία που παρέχονται από έναν από τους 27.719 ξυλουργούς μας στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει καταφύγιο υπηρεσιών συναρμολόγησης και επισκευής;
Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο εξωτερικό καταφύγιο στον κήπο ή στην αυλή ή την επισκευή ενός υπάρχοντος καταφυγίου. Οι πάροχοι μας μπορούν να αξιολογήσουν εάν η επισκευή είναι δυνατή και επωφελής ή ή αν δεν είναι ένα καλύτερο καταφύγιο για να απομακρύνει και να το απομακρύνει για να απελευθερώσει μια νέα θέση. Στην πύλη μας θα βρείτε παρόχους για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα νέο καταφύγιο και να ανακτήσετε παλιά.
Αξιολόγηση και επισκευή καταφυγίου
Αυτή η υπηρεσία είναι μια φθηνή επιλογή που πρέπει να ληφθεί υπόψη πριν από την παλιά διάθεση καταφυγίου. Ο πάροχος μας μπορεί να δει το καταφύγιο σας και να δει αν και ποιες επισκευές χρειάζονται. Εάν η κατασκευή απαιτεί ευκολότερες επισκευές, π.χ. Επισκευή οροφής, ο πάροχος θα σας δεσμεύσει με τις συνιστώμενες επισκευές και τα απαραίτητα υλικά. Εάν αυτά τα υλικά είναι διαθέσιμα, θα κάνουν τις απαραίτητες επισκευές και το καταφύγιο θα είναι πιο ανθεκτικό σε μελλοντικές ζημιές.
Αποσυναρμολόγηση και διάθεση ενός παλιού καταφυγίου
Εάν το καταφύγιο δεν είναι πλέον βιώσιμο και δεν θα τον βοηθήσει ή επισκευάζει, ο πάροχος μας μπορεί επίσης να προτείνει τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και διάθεσης. Αυτή η επιλογή είναι καλή για να επιλέξετε εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα νέο καταφύγιο. Ο πάροχος αποσυναρμολογεί και απορρίπτει ένα παλιό καταφύγιο και αφήνει τα θεμέλια για ένα νέο. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει τις βάσεις εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα νέο καταφύγιο αλλού ή αν βρίσκονται ήδη σε μια άχρηστη κατάσταση. Οι τοίχοι, οι πόρτες, η απομόνωση και άλλα υπολείμματα αφαιρούνται από το οικόπεδο και αποθηκεύονται σε καλάθια αποβλήτων για διάθεση.
Εγκατάσταση νέου καταφυγίου
Έχετε αρκετές επιλογές για την επισκευή ενός καταφυγίου καθώς μπορεί να ανακαινιστεί. Αλλά θέλετε να χτίσετε ένα καταφύγιο εντελώς από την αρχή; Υποδείξτε ειδικά τι είδους καταφύγιο ενδιαφέρεστε. Το τοποθετημένο καταφύγιο είναι απλό να συναρμολογηθεί και λιγότερο δαπανηρό, το Unocted απαιτεί περισσότερο χρόνο, εργαλεία, εξοπλισμό και οικοδόμους με προσόντα και σφάγια στον τομέα της ξυλουργικής και της κατασκευής.
Τελευταίες τροποποιήσεις
Ορισμένοι πάροχοι μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη υπηρεσία για ελκυστική, ολοκληρώνοντας το προκατασκευασμένο καταφύγιο σας. Τι γίνεται με το νέο παλτό ή τη θεραπεία του εδάφους στο περιβάλλον του; Στο Wilio θα βρείτε ειδικούς σε όλα!
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να προσλάβετε ένα master για να χτίσει ένα καταφύγιο / κιόσκι μέσω του Wilio;
Έχετε ένα παλιό, κατεστραμμένο καταφύγιο / Bower, πρέπει να ανακαινίσετε; Θέλετε να σχεδιάσετε ένα ολοκαίνουργιο κιόσκι κήπου με το αρχικό σχέδιο; Στο Wilio θα βρείτε πλοίαρχους που συναντούν όλες τις επιθυμίες σας. Παραγγείλετε αυτήν την υπηρεσία μαζί μας είναι οικονομικά επωφελής, εξοικονόμηση χρόνου και άνετα. Η επισκευή του καταφυγίου, συμπεριλαμβανομένης της συναρμολόγησης και της κατασκευής, είναι ένα δύσκολο έργο. Ωστόσο, το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα εύχρηστο Kutila που μπορεί να διορθώσει ή να χτίσει ένα καταφύγιο σε ένα λογικό χρονικό διάστημα και μπορείτε να εστιάσετε σε όλα τα άλλα. Καταχωρίστε τη ζήτηση για την πλατφόρμα μας και αφήστε την εργασία σε έναν από τους παρόχους μας. Σε ζήτηση, παρακαλείστε να δώσετε όλες τις λεπτομέρειες όπως ο τύπος καταφυγίου, η διεύθυνσή σας και το ιδανικό χρονικό πλαίσιο. Οι πάροχοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας δωρεάν και θα αρχίσουν να εργάζονται αμέσως μετά από συμφωνημένους. Ξεκινήστε με την επισκευή ή την κατασκευή του καταφυγίου των ονείρων σας τώρα και χρησιμοποιήστε το Wilio!
Ποια είναι τα οφέλη του παροχέα παραγγελιών για τη συναρμολόγηση και την επισκευή καταφυγίου;
Εάν αποφασίσετε να παραγγείλετε τον παροχέα σας, δεν χρειάζεται να περάσετε το χρόνο σας για να εκτελέσετε αυτή την απαιτητική εργασία. Μπορείτε να σχεδιάσετε άλλες δραστηριότητες και να αποφύγετε προβλήματα με την άρση βαριά αντικείμενα και τον κίνδυνο τραυματισμών που μπορούν να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία.
Πρέπει να παράσχω τα εργαλεία και τον εξοπλισμό μου για την εγκατάσταση και την επισκευή ενός καταφυγίου;
Η παροχή εργαλείων και εξοπλισμού δεν είναι υποχρεωτική. Οι πάροχοι συχνά έρχονται με τα εργαλεία και τον εξοπλισμό τους για να εκτελέσουν μια δεδομένη υπηρεσία και το μόνο που θα πρέπει να τους προμηθεύσετε για να επιδιορθώσετε υλικό, συναρμολόγηση ή κατασκευή. Ωστόσο, εάν έχετε κάποια εργαλεία ή ειδικό εξοπλισμό που θα μπορούσε να κάνει την εργασία ευκολότερη, μπορείτε να τα δανείσετε με παρόχους.
Πόσο καιρό χρειάζεται μια τοποθέτηση ή επισκευή καταφύγιο;
Ο χρόνος που απαιτείται για την πραγματοποίηση αυτών των υπηρεσιών εξαρτάται από τη φύση και την πολυπλοκότητα του έργου. Εάν το καταφύγιο σας απαιτεί μικρές επισκευές, είναι δυνατόν να είστε αρκετοί για μια μέρα. Εάν αυτό είναι πιο περίπλοκο συνέδριο, ο πάροχος σας θα χρειαστεί μια ελάχιστη εβδομάδα.
Μπορεί ένας πάροχος να με βοηθήσει με μια τοποθέτηση και επισκευή καταφύγιο;
Ναι, εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη συναρμολόγηση, επισκευή ή καταφύγιο κατασκευής, μπορείτε να προσλάβετε έναν από τους παρόχους μας για να βοηθήσετε. Εάν κάνετε επιχειρήσεις και πωλήσετε αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε επίσης να προσλάβετε τους παρόχους μας οποτεδήποτε όταν χρειάζεστε έξυπνα χέρια. Πάντα να καθορίζετε ποια εργασία από τον πάροχο που χρειάζεστε.
Γιατί μια σημαντική επισκευή του καταφυγίου;
Η απομείωση του καταφυγίου Η μη συντήρηση αντιπροσωπεύει τις μελλοντικές λύσεις. Εργαλεία κήπου και εξοπλισμός που αποθηκεύονται σε κακώς διατηρημένο καταφύγιο συχνά αποσβένονται για έντομα και τρωκτικά για τα οποία το καταφύγιο αυτό γίνεται συχνά στο σπίτι.
Μπορώ να διορθώσω μόνο το καταφύγιο;
Ναι, μπορείτε επίσης να διορθώσετε το καταφύγιο σας, αλλά το κάνετε μόνο εάν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες, εμπειρία και εργαλεία. Εφαρμογή επισκευών καταφύγιο είναι εντάξει εάν είναι μικρότερες και μπορούν να γίνουν μέσα σε μια μέρα και πριν φτάσουν στις βροχές και να διαταράξουν την εργασία σας. Εάν η δουλειά σας φαίνεται πολύ σκληρή ή δεν έχετε χρόνο, σας συνιστούμε να προσλάβετε έναν από τους παρόχους μας.