Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

χωματουργικέσ εργασίεσ

Αναζητάτε επαγγελματία για αποκατάσταση και κατεδάφιση; Έχουμε 23.854 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.762 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.791 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
χωματουργικέσ εργασίεσ

Χρειάζεστε υπηρεσία αποκατάστασης και κατεδάφισης; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς για την αφαίρεση βρωμιάς, τη θεραπεία διαφόρων υλικών, την κατάρρευση αντικειμένων. Η τιμή των εργασιών αποκατάστασης και κατεδάφισης εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: ενοικίαση εξοπλισμού κατεδάφισης, εργαλεία κατεδάφισης που παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 23.854 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.762 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.791 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να προσλάβετε έναν ειδικό στην κατεδάφιση μέσω του Wilio;
Ψάχνετε για υπηρεσίες κατεδάφισης; Ο εμπειρογνώμονας κατεδάφισης διαθέτει αποτελεσματικά εσωτερικά και εξωτερικά κτίρια ή, για παράδειγμα, αφαιρεί τα κεραμίδια στην ακίνητη περιουσία σας. Έχει εμπειρία με εργαλεία κατεδάφισης, έτσι ώστε όλες οι κατεδαφίσεις θα γίνουν με ασφάλεια και σύμφωνα με τους κανονισμούς, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την επόμενη φάση του έργου σας. Προσθέστε το έργο σας στο Wilio και θα σας συνδέσουμε με τις καλύτερες τοπικές εταιρείες κατεδάφισης. Απλά εξηγήστε τι πρέπει να κατεδαφίσετε όταν είναι απαραίτητο να κάνετε και αν τα υλικά πρέπει να διατηρηθούν ή να απορριφθούν.
Ποιος είναι ο πωλητής της κατεδάφισης;
Εκπαιδευμένος προμηθευτής κατεδάφισης Ασφαλώς αποσυναρμολόγηση διαφόρων και προσωρινών δομών. Οι κατεδαφίσεις μπορούν να γίνουν στην αρχή των περισσότερων ανακατασκευών για να ξεκινήσουν με την εργασία.
Ποιοι είναι οι συνηθισμένοι τύποι υπηρεσιών κατεδάφισης;
Οι εμπειρογνώμονες κατεδάφισης συνήθως κατεδάφισαν, αποσυναρμολογούν και αφαιρούνται μπάνια, πλακάκια, υπόστεγο και τοίχους. Συνήθως διαθέτουν οποιοδήποτε απόβλητο ή υποχώρηση υλικού για ανακύκλωση.
Ποια είναι τα κοινά εργαλεία και τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες κατεδάφισης;
Ο προμηθευτής κατεδάφισης επιλέγει τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνικές ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του αντικειμένου σας, αλλά οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι η αποκοπή ή η μηχανική κατεδάφιση. Η αποδόμηση πραγματοποιείται με το χέρι χρησιμοποιώντας δευτερόλεπτα, καταφύγια και κατσαβίδια, ενώ οι μηχανικές κατεδαφίσεις περιλαμβάνουν σφαίρες, μπουλντόζες και εκσκαφείς.
Υπάρχουν νόμοι ή άδειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κατεδάφιση;
Ναί. Η απόφαση αδειοδότησης επηρεάζεται από παράγοντες όπως το περιβάλλον, η πολιτιστική κληρονομιά και ο αντίκτυπος της κατεδάφισης στην εμφάνιση της περιοχής. Οι άδειες κατεδάφισης και οι εγκρίσεις ρυθμίζουν τις κυβερνητικές νομοθεσίες και τις τοπικές κυβερνήσεις.
Πόσο κοστίζει να προσλάβει έναν προμηθευτή εργασιών κατεδάφισης;
Το μέσο κόστος των υπηρεσιών κατεδάφισης είναι συνήθως από 60 - 80 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο προμηθευτής κατεδάφισης μπορεί να χρεώσει περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, το κόστος της ενοικίασης ενός μηχανικού εργαλείου κατεδάφισης, ο χρόνος που απαιτείται για να κατεδαφίσει και αν πρέπει να αφαιρέσετε τα απόβλητα.
Τι περιλαμβάνει μια υπηρεσία κατεδάφισης;
Οι εμπειρογνώμονες κατεδάφισης αφαιρούν εσωτερικές και εξωτερικές δομές, πλακάκια και ανοίγματα, χέρι ή χρησιμοποιώντας μεγαλύτερες μηχανές όπως εκσκαφείς και μπουλντόζες. Εάν πρέπει να απορρίψετε το κτίριο, οι λεπτομέρειες θα μάθουν όταν παραγγείλετε υπηρεσίες κατεδάφισης μέσω του Wilio.
Υπηρεσίες
Τραύματα
Χρειάζεται να αφαιρέσετε τοίχους κήπου, εσωτερικούς τοίχους ή στήλες; Γρήγορη προμηθευτής για κατεδάφιση που ώριμα και αφαιρεί τα ερείπια. Ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση του τοίχου, ο εμπειρογνώμονας σας θα λειτουργήσει είτε χειροκίνητα είτε χρησιμοποιεί μηχανές όπως μια τσάντα. Εάν χρειάζονται εξειδικευμένες μηχανές, ένας έμπειρος στην τέχνη θα συζητήσει την πρόσβαση σε ακίνητα και το κόστος του μηχανήματος και προσθέτει στον υπολογισμό της τιμής σας. Εάν ο τοίχος είναι κατασκευασμένος από τούβλο ή ξύλο, σημειώστε τον προμηθευτή για να διατηρήσετε και να επαναχρησιμοποιήσετε ή να πουλήσετε υλικά.
Ρυμούλκηση του μπάνιου
Θα ανακαινίσετε το μπάνιο; Τότε πρέπει να κατεδαφίσετε το τρέχον μπάνιο σας. Το μπάνιο κατεδάφισης περιλαμβάνει αποσυναρμολόγηση νιπτήρες, λουτρά, ντους, τουαλέτες, πλακάκια και τοίχους. Ο εμπειρογνώμονας κατεδάφισης μπορεί να διαθέσει ή να τους σώσει για μια μισθωμένη αποθήκη έναντι αμοιβής. Μετά την κατεδάφιση, οι τεχνίτες που μπορούν να ανακαινίσουν το μπάνιο για να επαναχρησιμοποιήσουν τα υγιεινά και τα υλικά που αποφασίσατε να διατηρήσετε.
Αφαίρεση πλακιδίων
Εξασφαλίστε επαγγελματικά την αφαίρεση πλακιδίων για να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού και της υγείας σας από τη σκόνη και τα επικίνδυνα συντρίμμια. Εάν θέλετε να αφήσετε τα κεραμίδια, τον προμηθευτή σας με το σφυρί, τις σμίλες και τους λωρίδες προσεκτικά ξεφλουδίζουν. Εάν τα κεραμίδια μπορούν να απορριφθούν, θα χρησιμοποιήσει ένα σφυρί ή μια σφαίρα. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο απομάκρυνσης, η επαγγελματική αφαίρεση των πλακιδίων θα πρέπει να προκαλέσει ελάχιστες ζημιές στην υποκείμενη επιφάνεια. Ο προμηθευτής κατεδάφισης μπορεί επίσης να προσφέρει επιφανειακή επεξεργασία έτσι ώστε να είναι έτοιμο για νέα πλακίδια. Πριν φύγετε, η περιοχή και (εάν περιλαμβάνεται στην τιμή της κατεδάφισης) παίρνει ένα σπασμένο κεραμίδι μαζί σας.
Αφαίρεση του καταφυγίου
Εάν πρέπει να αφήσετε μεταλλικά ή ξύλινα καταφύγια, πιθανόν να χρειαστείτε περισσότερους από έναν εργαζόμενους με κατεδάφιση και προμήθεια ή δοχείο για τα απόβλητα που προκύπτουν απόβλητα. Όταν ο προμηθευτής σας έρχεται σε ένα μέρος, το καταφύγιο, τα υλικά όπως το μέταλλο παίρνουν τα απορρίμματα και τα επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά διατηρούν. Ορισμένοι προμηθευτές εργασιών κατεδάφισης λαμβάνουν υπόψη κατά τον καθορισμό της τιμής της εργασίας, οπότε είναι καλό να παρέχουμε φωτογραφίες και τόσο λεπτομέρειες για το τι είναι χτισμένο το καταφύγιο σας.