Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τρίψιμο μαρμάρου

Ψάχνετε για τριβείο και τριβείο; Έχουμε 22.080 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.770 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.805 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
τρίψιμο μαρμάρου

Χρειάζεστε υπηρεσία αμμοβολής και λείανσης; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη μηχανική αφαίρεση του επάνω μολυσμένου στρώματος, τραχύνοντας την επιφάνεια του υλικού. Η τιμή της ανατίναξης και της στίλβωσης της επιφάνειας του ξύλου και των μετάλλων εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: προϊόντα καθαρισμού, βούρτσες, ενοικίαση συμπιεστών, οι οποίες θα παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 22.080 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.770 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.805 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Λείανση εργαλείων κήπου.
Θα σας συνδέσουμε με ειδικούς που μπορούν να συγκεντρωθούν τυχόν εργαλεία κήπου, συμπεριλαμβανομένων των λεπίδων, του ψαλιδιού, του Dlati, τα μαχαίρια, το χλοοτάπητα και το πριόνι του κινητήρα. Ευχαριστώ Wilio μπορείτε να περιμένετε για ταχύτερη και ασφαλέστερη δουλειά στον κήπο. Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό όπως το αρχείο ή το μύλο, τα εργαλεία κήπου σας μπορούν να λειτουργήσουν ως νέα! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες επισκευής κοπής στο Wilio.
Λείανση εργαλείων κουζίνας
Τα αιχμηρά μαχαίρια είναι αποφασιστικά για την αποτελεσματική προετοιμασία τροφίμων, είτε μαγειρεύετε στο σπίτι είτε χρησιμοποιείτε ένα εστιατόριο. Σας καταστρέφετε μια αμβλύ εμπειρία μαγειρικής μαχαίρι; Η λείανση των μαχαιριών θα αποκαταστήσει τα μαχαίρια σας και το μαγείρεμα θα συμβεί ξανά. Με αιχμηρές λεπίδες, η προετοιμασία των τροφίμων θα είναι αποτελεσματική και απρόσκοπτη. Οι πάροχοι μας μπορούν να αλέσουν τα τυποποιημένα μαχαίρια κοπής, τα μαχαίρια τραπέζης, τα μαχαίρια σκάλισμα, τα δεμένα μαχαίρια και πολλά άλλα είδη εργαλείων κοπής.
Εργαλεία ακονίσματος.
Οι πάροχοι μας μπορούν να βαφτίσουν όλα τα είδη εργαλείων σε ένα εργαστήριο από κινητικά πριόνια, πριόνια πτερύγια σε σμίλες. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε το Wilio να ακονίσει το τσεκούρι ή το σπαθί. Απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για να ακυρώσει το εργαλείο του εργαστηρίου ως μύλο, αρχείο, μύλο μπάντας ή πέτρα λείανσης. Είναι σημαντικό τα εργαλεία του εργαστηρίου που είναι απότομα επαγγελματίες. Τα άπειρα χέρια μπορούν να προκαλέσουν τα εργαλεία σας να χάσουν περισσότερο μέταλλο κατά τη μετατόπιση ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν μπορεί να συμβεί σε ειδικούς. Χρειάζεστε βοήθεια για τη βελτίωση ή την οικοδόμηση ενός σπιτιού; Βρείτε τα πάντα που χρειάζεστε με τις υπηρεσίες μας στην ανοικοδόμηση του κτιρίου, την εγκατάσταση εγκαταστάσεων νερού, παράθυρα και πόρτες.
Ακουστικό ψαλίδι.
Οι πάροχοι μας αλέθουν όλους τους τύπους ψαλιδιών για οικιακή χρήση, σχολείο, γραφείο ή κομμωτήριο και μπορείτε να απολαύσετε ακριβή και εύκολη κοπή. Μην απορρίπτετε χρήματα για την αγορά νέων ψαλιδιών κάθε φορά που αποστέλλονται. Χάρη στους ακουστικούς επαγγελματίες, οι ψαλίδες θα κόψουν όσο καινούργιο. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε πάντα τον πάροχο με συγκεκριμένη εμπειρία ψαλιδιού, καθώς η λανθασμένη μέθοδος θήκης μπορεί να προκαλέσει ελαφρά ή σημαντική βλάβη ψαλιδιού.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί παραγγείλετε τα εργαλεία μέσω του Wilio;
Η εργασία με τα αμβλύ εργαλεία είναι κουραστικά και αναποτελεσματικά και αμβλύ μαχαίρια ή ψαλίδια είναι ο εφιάλτης για όλους τους Kutils. Αντιμετωπίζετε επίσης τον κίνδυνο δυστυχισμένων ατυχημάτων όταν εργάζεστε μαζί τους. Μην απογοητευτείτε το Wilio θα σας βοηθήσει. Εισαγάγετε την παραγγελία σας και θα σας συνδέσουμε με αξιόπιστους και προσιτούς παρόχους υπηρεσιών στην εγγύτητά σας. Στο Wilio θα βρείτε κριτικές πελατών για λειαντικές υπηρεσίες για να βοηθήσετε να βρείτε τον πάροχο που τα χέρια και προτιμούν τους πελάτες. Όταν κάνετε κράτηση για τα εργαλεία σας μέσω του Wilio, η τοποθεσία σας δεν είναι σημαντική. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα αξιόπιστο κέντρο εξυπηρέτησης που βρίσκεται πιο κοντά σε σας όπου κι αν βρίσκεστε. Το Wilio Portal προσφέρει όλους τους τύπους υπηρεσιών Steria. Αφήστε τα εργαλεία σας - συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων κήπου, των μαχαιρών, των ψαλιδιών και των εργαλείων επεξεργασίας ξύλου. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εισάγετε τη ζήτηση" και θα λάβετε μια προσφορά από την αξιολόγηση της εστίασης σε σας κοντά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πού τρέχουν οι υπηρεσίες;
Τα εργαλεία εστίασης μπορούν να γίνουν στο σπίτι, σε ένα επαγγελματικό εργαστήριο. Στο Wilio θα βρείτε εστίες στο περιβάλλον σας που έρχονται άμεσα σε σας. Οι πάροχοι στην περιοχή συνήθως χρεώνουν λιγότερα χρήματα για το κόστος μεταφοράς. Εάν ο πάροχος δεν μπορεί να επικεντρωθεί σε εσάς, κανένα πρόβλημα! Εργαλεία από εσάς για να μεταβείτε στο εργαστήριό σας και θα τους φέρει πίσω σε εσάς.
Γιατί είναι οι ανάγκες ακονίσματος εργαλείων;
Τα εργαλεία λείανσης αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια μαζί τους. Εργασία με ένα αμβλύ εργαλείο είναι η κόπωση και πιο κουραστική. Με ένα αμβλύ μαχαίρι κουζίνας θα αποτύχει να εργαστεί ή ο πιο δυνατός σεφ στον κόσμο και το αμβλύ ψαλίδι κήπου μπορεί να βλάψει το πράσινο σας αντί να βοηθήσει. Η συνεργασία με τέτοια εργαλεία είναι δυσάρεστη και ο τραυματισμός σας απειλεί πριν από τα αιχμηρά εργαλεία. Για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, παραγγείλετε τα εργαλεία των εργαλείων σήμερα.
Υπάρχει κάποιο περίγραμμα, πόσα εργαλεία μπορεί να χτυπήσει ο πάροχος;
Όχι, με το Wilio είναι ευέλικτες υπηρεσίες και προσαρμοσμένες σε εσάς. Ο αριθμός εξαρτάται από τη ζήτηση που εισάγετε. Σε ένα κέλυφος, διαφορετικοί τύποι εργαλείων μπορεί να είναι απότομες. Εάν είναι δυνατόν, παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό και τον τύπο των εργαλείων που πρέπει να εστιάσετε σε κάθε ζήτηση. Με αυτές τις πληροφορίες, οι πάροχοι μπορούν να προτείνουν ακριβέστερες προσφορές και τις εκτιμώμενες ώρες εργασίας.
Οι υπηρεσίες του Ιανουαρίου περιλαμβάνουν επίσης τα σκουριασμένα εργαλεία;
Ναι, οι πάροχοι λείανσης μπορούν επίσης να προσφέρουν υπηρεσίες αποκατάστασης εργαλείων σκουριάς. Ένας τρόπος για να αποκαταστήσετε ένα τέτοιο εργαλείο είναι να απαλλαγείτε από τη σκουριά χρησιμοποιώντας ειδική βούρτσα, χαλύβδινο μαλλί ή φραγμένο αλουμίνιο. Σκουριασμένα εργαλεία μπορούν επίσης να εμποτιστούν σε μια λύση που σκουριάζει. Μετά την απομάκρυνση, οι λεπίδες μπορούν να χύμα και προηγουμένως θαμπό σκουριασμένα εργαλεία θα μοιάζουν με νέα μετά από λίγο.
Μπορώ να παράσχω εξοπλισμό για τον παροχέα υπηρεσιών μου;
Ναι, εάν έχετε ένα εργαλείο για να εστιάσετε, μην διστάσετε και να επιτρέψετε στον πάροχο να τις χρησιμοποιήσει στην άνοιξη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος. Συνδέστε το διαθέσιμο εξοπλισμό σας όταν αποκαλύπτετε τη ζήτηση. Έτσι, οι πάροχοι μπορούν να εντοπίσουν εάν διαθέτετε τα σωστά διαθέσιμα εργαλεία υπηρεσίας. Διαφορετικά, θα παράσχει τα μέσα τους σε έναν λογικό πάροχο τιμών.
Πόσο καιρό λαμβάνει χώρα η υπηρεσία του οργάνου;
Το λείανση εργαλείων μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 30 λεπτά. Ο χρόνος εργασίας εξαρτάται από το φάσμα της εργασίας, τα πολύ αμβλύ εργαλεία απαιτούν περισσότερο χρόνο για να ακονιστούν. Για να ακουμπήσετε τα εργαλεία όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η καλύτερη επιλογή είναι να παραγγείλετε έναν έμπειρο και καλά κατατάχθηκε πάροχο μέσω του Wilio. Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα τη φήμη του ειδικού πριν δεχτείτε μια προσφορά.
Τι περιλαμβάνουν εργαλεία εργαλείων;
Υπηρεσίες στον τομέα των εργαλείων για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Οι εμπειρογνώμονες βημάτων μπορούν να αποκαταστήσουν τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά το μαγείρεμα, την κηπουρική, το ξύλο, τα κομμωτήρια και ούτω καθεξής. Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μαζί μας! Ενημερώστε μας τι χρειάζεστε για να ακονίσετε - από τα εργαλεία κήπου, τα μαχαίρια στα κινητά πριόνια - και θα σας βρούμε έναν εμπειρογνώμονα. Τα απότομα εργαλεία επιτρέπουν ταχύτερη και ασφαλέστερη εργασία. Οι υπηρεσίες ακονισμένης οργάνου αυξάνουν επίσης τη διάρκεια της ζωής τους. Πριν ξοδεύετε χρήματα για νέα εργαλεία, χρησιμοποιήστε την εστίαση. Ακολουθούν παραδείγματα των εαυτών μας διαθέσιμα στο Wilio.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Λείανση vs ανατίναξης: δεξιά μέθοδος για δάπεδα Μηχανή ανατίναξης Θέλετε να εξαγάγετε το μέγιστο ή να χρησιμοποιήσετε ένα νέο εποξειδικό ή ουρεθάνη χρώμα από το χώρο εργασίας σας; Αλλά αν το πάτωμα δεν είναι προετοιμασμένο εκ των προτέρων, αυτό το είδος βελτίωσης δεν έχει νόημα. Προηγουμένως, η ίδια η επιφάνεια του σκυροδέματος πρέπει να αποφασιστεί ποια μέθοδος θα χρησιμοποιήσετε. Λείανση ή ανατινάξεις. Ποια είναι η διαφορά στις διαδικασίες αυτές; Στόμιο Το Broky Blasting είναι σε μεγάλο βαθμό ακριβώς όπως το φαντάζεστε. Το μηχάνημα πυροδοτεί τις χαλύβδινες σφαίρες στην επιφάνεια του δαπέδου, αφαιρεί όλες τις επικαλύψεις και τα κορυφαία στρώματα σκυροδέματος. Ταυτόχρονα, η συσκευή έχει το δικό της σύστημα σύλληψης σκίουρας που σας επιτρέπει να συλλέξετε τα περισσότερα από τα εμπόδια για περαιτέρω χρήση. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ανατινάξεων Η ανατινάξεις είναι απαλλαγμένη από χημικά, δημιουργείται μόνο επικίνδυνη σκόνη, η οποία μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εύκολα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα λειαντικά που χρησιμοποιούνται, η οποία είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την προετοιμασία δαπέδων από σκυρόδεμα τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά περιβάλλοντα. Αυτή είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία που μπορείτε να κουνήσετε το πάτωμα για μικρότερο χρόνο. Σκεφτείτε ότι η θερμότητα που παράγεται από το ακροφύσιο μπορεί να προκαλέσει την κολλότητα ορισμένων επιφανειών. Η απομάκρυνση των 2 έως 3 mm του στρώματος ή 1 mM εποξειδίου είναι αποτελεσματική. Λείανση διαμάντια Με τα μαξιλάρια ή δίσκους διαμαντιών βιομηχανικής ποιότητας, οι άλεστες μπορούν να αλέσουν τις επιφάνειες σκυροδέματος για να απομακρυνθούν τα στρώματα σκυροδέματος και βρωμιάς. Οι επαγγελματίες θα έχουν συστήματα σύλληψης σκόνης μετά το χέρι ή να χρησιμοποιήσουν ενσωματωμένες μηχανές σύλληψης σκόνης για να επεξεργαστούν τη διαδικασία ως πιο άσχημη. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του διαμαντιού λείανσης Η λείανση με διαμάντια μπορεί να αφαιρέσει παχύτερα στρώματα πιο περίπλοκα από την ανατινάξεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό περιβάλλον και άριστη ποιότητα από σκυρόδεμα ή μάρμαρο. Ωστόσο, απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος για την επίτευξη του αποτελέσματος, η οποία μπορεί να είναι δαπανηρή. Για τα χονδροειδή στρώματα, οι πλάκες και οι δίσκοι ενδέχεται να φορούν και να τα αντικαταστήσουν. Τα αλεξίματα διαμαντιών μπορούν επίσης να καταστραφούν αν έρχονται σε επαφή με μεταλλικές βίδες ή αρθρώσεις ενσωματωμένα σε σκυρόδεμα.