Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

Μεταφορά Υλικού

Ψάχνετε για μεταφορέα υλικού; Έχουμε 19.182 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.771 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.805 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Μεταφορά Υλικού

Χρειάζεστε υπηρεσία μεταφοράς υλικών; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στη μεταφορά οικοδομικών υλικών, επίπλων και μεγάλων εμπορευμάτων. Η τιμή της μεταφοράς εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: εξοπλισμός ρυμούλκησης, ζώνη τάνυσης, φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων που παρέχονται από έναν από τους 19.182 μεταφορείς μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.771 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.805 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να κλείσετε την παράδοσή σας στη γειτονιά σας μέσω του Wilio;
Χρειάζεται να κάνετε κράτηση υπηρεσιών παράδοσης, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε πακέτα, έγγραφα, φυλλάδια, έπιπλα ή οικοδομικά υλικά; Εξοικονομήστε το χρόνο σας και αφήστε την παράδοση σε εμάς - ντους να μεταφέρουν και να μεταφέρουν για να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να παραδώσετε τα πάντα την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος. Υπηρεσίες παράδοσης Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση μέσω του Wilio. Με έμπειρους οδηγούς που είναι έτοιμοι να αναλάβουν και αμέσως να παραδώσουν στην αποστολή που μπορείτε να οργανώσετε εύκολα. Αυτή η μέθοδος είναι σίγουρα η πιο άνετη και πιο εύκολη.
Τι κάνει τον οδηγό Van;
Ο οδηγός προμηθεύει τα προϊόντα σας θα παραλάβουν και θα εξασφαλίσουν την ασφαλή παράδοσή του σε μια προκαθορισμένη τοποθεσία. Οι περισσότεροι οδηγοί χειρίζονται χρησιμοποιώντας και τα δύο προμήθειες και μεγαλύτερα φορτηγά ή φορτηγά που σας παρέχουν αρκετό χώρο για την παροχή μεγαλύτερων αποστολών ή μεγαλύτερη ποσότητα αγαθών.
Γιατί κάνετε κράτηση ταχυδρομικών ή αποστολών μέσω Wilio;
Η παράδοση Wilio είναι άνετη και προσιτή. Χάρη στο χαμηλό κόστος φόρτωσης και ελέγχου, μπορείτε να παραγγείλετε και όταν τα εμπορεύματα θα παραδοθούν σε εσάς μπορεί να είστε σίγουροι ότι έχετε την καλύτερη υπηρεσία για μια εξαιρετική τιμή.
Ποιες υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης χρησιμοποιούνται περισσότερο;
Οι πιο κοινές υπηρεσίες περιλαμβάνουν οικοδομικό υλικό, μεγάλα έπιπλα και οικιακές συσκευές.
Πώς θα παρέχεται το καλώδιο για να συμπεριφερθεί στην παραγγελία μου;
Το πρόγραμμα οδήγησης van θα αντιμετωπιστεί προσεκτικά με την παραγγελία σας, εξασφαλίζοντας ότι τα εύθραυστα στοιχεία είναι σωστά συσκευασμένα και προστατευμένα και παραμένουν σε κάθετη θέση, εάν είναι απαραίτητο.
Πόσο καιρό θα πάρει παράδοση;
Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν παράδοση την ίδια μέρα καθώς παραγγείλετε τα αγαθά, έτσι θα έχετε τα προϊόντα σας στο σπίτι για λίγες ώρες. Ωστόσο, εάν η παράδοση πραγματοποιείται διακρατικό ή θέλετε να παραγγείλετε για μια χρονική περίοδο / ημερομηνία, η παράδοση των αποστολών σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.
Πόσο θα σας κοστίσει η παράδοση;
Τα έξοδα συλλογής και παράδοσης θα εξαρτηθούν από την απόσταση που θα πρέπει να περάσει ο σοφέρ και η ποσότητα του υλικού που μεταφέρεται. Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο των αντικειμένων, ανάλογα με τα μεγέθη τους και το χρόνο παράδοσης. Αυτά τα κριτήρια αποφασίζουν εάν η παράδοση θα κοστίσει περισσότερο ή λιγότερο.
Χρειάζομαι μια ειδική παράδοση κάρτας;
Σε ορισμένους τύπους μεταφορών, ο μεταφορέας δεν χρειάζεται να ανιχνεύσει κάποια ειδική κάρτα ή παράδοση αγαθών. Οι συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των εμπορευμάτων. Πριν αποδεχτείτε, δεν θα ξεχάσετε να βεβαιωθείτε ότι ο επιλεγμένος προμηθευτής διαθέτει την ισχύουσα άδεια και διαθέτει επίσης την απαραίτητη ασφάλιση αγαθών.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης;
Μπορείτε να νοικιάσετε μια υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης σε σχεδόν οτιδήποτε. Διαβάστε τι μπορείτε να παραγγείλετε για αυτήν την υπηρεσία:
Έπιπλα και παράδοση συσκευών
Χρειάζεται να παραδώσετε ένα μεγάλο κομμάτι επίπλων, συσκευών ή άλλων οικιακών ειδών; Δεν έχετε φορτηγό, φορτηγό ή ρυμουλκούμενο; Ενοικιάστε μια υπηρεσία παράδοσης με ένα μεγαλύτερο όχημα που κάνει τον οδηγό να μεταφέρει τα αγαθά από το σπίτι ή να κινείται σε ένα νέο σπίτι. Ο οδηγός VAN θα ελέγξει τις λεπτομέρειες όπως ο αριθμός των στοιχείων που πρέπει να μετακινήσετε, το μέγεθος των αγαθών και την πιθανή ευθραυστότητα του. Η παράδοση επίπλων μπορεί επίσης να είναι εμπορεύματα από δημοφιλή καταστήματα όπως η IKEA. Απλά ανακοινώστε τον οδηγό προμηθεύει τι και πού θα θέλατε να παραλάβετε και να κάνετε ρυθμίσεις για να σας ταιριάζει.
Παράδοση πακέτων και φυλλαδίων
Επιτρέψτε στα πακέτα σας στην επιχείρησή σας και εξοικονομήστε χρήματα σχετικά με τις χρεώσεις ταχυμεταφορών. Εάν πρέπει να παραδώσετε την αποστολή σε μια συγκεκριμένη στιγμή να πείτε. Οι προμηθευτές θέλουν να σας δώσουν αυτή την υπηρεσία. Είναι ιδανικό για τα γενέθλια όπου άλλα δώρα. Ο οδηγός θα ελέγξει το πακέτο σας, θα βρείτε ή τυχαία όχι εύθραυστη και αν ναι, θα τον χειριστεί με τη διακριτική προσοχή. Για την έγκαιρη παράδοση θα φροντίσει επίσης. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διανομής φυλλαδίων και την παράδοσή τους κατά τον κατάλογο για να υποστηρίξετε τις τοπικές επιχειρήσεις. Για να οργανώσετε μια διανομή για την προώθηση των επιχειρήσεων, ο διανομέας σας θα πρέπει να γνωρίζει τον αριθμό των φυλλαδίων ή των καταλόγων, όπου θέλετε να τα παραδώσετε και χρόνο παράδοσης.