Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου

Ψάχνετε για πλακόστρωτο για τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου; Έχουμε 29.726 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.297 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου

Χρειάζεστε υπηρεσία τοποθέτησης ή αντικατάστασης δαπέδου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για την τοπογραφία, την αφαίρεση του αρχικού δαπέδου, την ισοπέδωση της επιφάνειας, την τοποθέτηση νέου δαπέδου. Η τιμή τοποθέτησης και αντικατάστασης οδοστρώματος εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: ισοπέδωση, στεγανωτικό, φλάντζα και λωρίδες που παρέχονται από έναν από τους 29.726 τροφοδότες μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
33.297 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
89.950 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να αναζητήσετε τον εμπειρογνώμονα του δαπέδου στο Wilio;
Χρειάζεται να βάλετε το πάτωμα ή να το αντικαταστήσετε για ένα νέο; Στο Wilio θα βρείτε ειδικούς σε διαφορετικούς τύπους δαπέδων και επιφανειών, όπως ξύλο, laminate, λινέλαιο, πλακάκια, σκυρόδεμα, εποξειδικά και άλλα. Είτε χρειάζεστε το πάτωμα για το σπίτι, το γραφείο ή το επιχειρηματικό σας χώρο, θα βρείτε έναν επαγγελματία που θα σας συμβουλεύσει μια λύση που θα ταιριάζει στις ανάγκες, τον προϋπολογισμό σας και θα φανεί υπέροχα. Το Wilio θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βρείτε έναν εμπειρογνώμονα που κάνει μια επιλεγμένη ποιότητα δαπέδου, αλλά και να σώσει τις προσφορές από τους καλύτερους βαθμούς Masters για να τοποθετήσετε οποιοδήποτε πάτωμα από το περιβάλλον σας.
Ποιες υπηρεσίες κάνουν το στρώμα δαπέδου για μένα;
Τις περισσότερες φορές είναι η αφαίρεση παλαιών ορόφων και τοποθέτησης νέων ορόφων. Στο πλαίσιο αυτού του έργου, ο καταναλωτής μπορεί, αν χρειαστεί, να εξισορροπήσει το υποκείμενο στρώμα του δαπέδου, να εγκαταστήσει θερμομόνωση, στεγανοποίηση και στη συνέχεια να αντικαταστήσει το πάτωμα για το νέο.
Ποια υλικά χρησιμοποιούνται συνήθως για δάπεδα;
Τα πιο συνηθισμένα υλικά εσωτερικού χώρου περιλαμβάνουν ελασματοποιημένα πλωτά δάπεδα, πλακάκια, χαλιά, ξύλινα παρκέ, βινύλιο, φελλό ή ξυλοπλάστες και πέτρα ως εξωτερικές λύσεις.
Πώς μπορώ να πάρω δωρεάν προσφορές δαπέδου;
Το Wilio σας επιτρέπει να πάρετε εύκολα και να συγκρίνετε διάφορες προσφορές για να τοποθετήσετε το πάτωμα. Απλά εισάγετε τη ζήτηση στην οποία θα χρειαστεί να κάνετε και να αρχίσετε να λαμβάνετε δωρεάν προσφορές από τους τοπικούς επαγγελματίες του πάτωμα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, συγκρίνετε μόνο τα μενού και επιλέξτε το μενού που σας ταιριάζει.
Ποια εργαλεία και εξοπλισμός χρησιμοποιούν στρώματα δαπέδου;
Τα εργαλεία και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση του δαπέδου ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του δαπέδου, αλλά πιο συχνά είναι ένα σφυρί, μετρητή, πλάκα γροθιάς, τρυπάνι, πριόνι, κόπτης, κιμωλία, πνεύμα και ψυγείο λέιζερ.
Πόσο κοστίζει το πάτωμα;
Η ακριβής τιμή θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του δαπέδου, τον τύπο του δαπέδου και της πολυπλοκότητας και της χρονικής δυσκολίας του έργου. Η τιμή μπορεί επίσης να επηρεάσει αν πρόκειται για ένα δοχείο κοντά ή πρέπει να προέρχεται από μεγαλύτερη απόσταση.
Γιατί πρέπει να προσλαμβάνω τον πλοίαρχο από το Wilio και όχι μια επιχείρηση;
Ένας έμπειρος στην τέχνη μπορεί να προσαρμόσει καλύτερα τις ανάγκες και τις επιλογές του χρόνου. Επιπλέον, επιλέγετε από πολλές προσφορές στο Wilio, οπότε γνωρίζετε μια ποιοτική εργασία σε λογική τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε πού αγοράζετε υλικά που μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο.
Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Υπάρχουν πολλοί τύποι ορόφων. Γράψτε για να εισάγετε την πιο ακριβή περιγραφή Τι είδους δάπεδα θα ληφθούν υπόψη και σε ποιο βαθμό είναι αυτό που η τρέχουσα κατάσταση του δαπέδου είναι να κατανοήσουμε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Τι είδους ορόφους μπορώ να επιλέξω;
Σκυρόδεμα Ένας έμπειρος στην τέχνη που μετριέται σε δάπεδα από σκυρόδεμα μπορεί να χυθεί νέα δάπεδα από σκυρόδεμα ή να αλλάξει την εμφάνιση των υφιστάμενων ορόφων με τη στίλβωση σκυροδέματος και εποξειδικών επικαλύψεων για την παροχή του χρώματος και της δομής. Ανάλογα με το τι θα πρέπει να γίνει, μπορεί να λειτουργήσει με σκυρόδεμα, μίξερ, λείανση και βερνίκι στο πάτωμα ή εποξικό. Ξύλινα πλέξιμο και παρκέ Τα πλωτά δάπεδα έχουν πολλά οφέλη και μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα στυλ, επιπλέον μπορεί να στερεωθεί σχετικά εύκολα εάν υπάρχει ζημιά σε ένα συμβούλιο. Περιβαλλοντικές ή συγκεκριμένες επιλογές όπως είναι επίσης διαθέσιμες. Υγρό ανθεκτικό πάτωμα μπαμπού ή φελλό. Είναι επίσης δυνατή η εγκατάσταση της ηχομόνωσης για τη μείωση του θορύβου. Μετά την εγκατάσταση, το πλωττικό πάτωμα μπορεί εύκολα να διατηρηθεί. Ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο δαπέδου, είναι δυνατόν να το αποθηκεύσετε απλά σε μια επίπεδη επιφάνεια ή να κολληθεί για υψηλότερη σταθερότητα και χαμηλότερο προχωρημένο θόρυβο. Ευχαριστημένος χαλί. Το παλιό χαλί πρέπει να αφαιρεθεί κατά την εγκατάσταση χαλιών. Η αφαίρεση των χαλιών μπορεί να είναι σκονισμένη και προκλητική, οπότε ο πλοίαρχος θα χρησιμοποιήσει τους φώτα για να κατηγορήσει το χαλί και τα μαχαίρια για να κόψει το χαλί. Εάν η απομόνωση είναι σε καλή κατάσταση (ή δεν απαιτείται) μπορεί να βάλει ένα νέο χαλί απευθείας σε αυτό. Αυξάνει σταθερά το χαλί στα άκρα και τις γωνίες του δωματίου και τρίβει το περίσσεια υλικού. Δάπεδο με πλακάκια Τα πλακάκια είναι δημοφιλή κυρίως στο μπάνιο και την κουζίνα επειδή απλά διατηρούνται καθαρά. Πριν από την εγκατάσταση των πλακιδίων, ο υπάρχων πάτωμα πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί. Τότε είναι απαραίτητο να εξισορροπηθεί η επιφάνεια. Μετά την τοποθέτηση των πλακιδίων και τη σκλήρυνση της κόλλας, ένα ενέματα ή στεγανοποιητικό υλικό εφαρμόζεται στις αρθρώσεις μεταξύ πλακιδίων για να σχηματίσουν μια αδιάβροχη μη ξηρή επιφάνεια. Laminate, Vinyl και Linoleum Κατά την τοποθέτηση ενός δαπέδου βινυλίου, το λινέλαιο ή το έλασμα αρχίζει με την αφαίρεση παλαιών καλύμματα δαπέδου και απλών πλακών. Το πάτωμα Laminate είναι συνήθως εύκολο να απομακρυνθεί, αλλά ανάλογα με τις χρησιμοποιούμενες κόλλες μπορεί να απαιτούν χημικούς διαλύτες. Μετά τον καθαρισμό της επιφάνειας, τα δάπεδα ευθυγραμμίζονται και παρασκευάζονται με το απαραίτητο υπόστρωμα και απομόνωση. Το πάτωμα τοποθετείται ότι προχωράει από τη γωνία της πιο απομακρυσμένης πόρτας και είναι σημαντικό να μην υπάρχουν εκδρομές και ότι το πάτωμα φινίρισμα είναι ομαλό και ίσο.
Τι είδους εργασία κάνει το πάτωμα.
Προετοιμασία επιφάνειας δαπέδου για εγκατάσταση
Πριν εγκαταστήσετε ένα νέο δάπεδο, πρέπει να προετοιμάσετε την επιφάνεια του δαπέδου για να το εγκαταστήσετε ή να την επισκευάσετε. Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί το προηγούμενο υλικό του ορόφου, ενώ καθαρίζετε τα υπολείμματα του προηγούμενου δαπέδου, ξύστε, αλέστε και αντισταθμίστε τις ανισότητες. Προκειμένου να δημιουργηθεί μια καθαρή και ομοιόμορφη επιφάνεια, μπορεί να χρειαστεί να γεμίσετε τις ρωγμές του στεγανωτικού, τσιμέντου ή να χρησιμοποιήσετε το χαμηλό δάπεδο του δωματίου.
Μέτρηση, κοπή και ανάμιξη υλικών δαπέδου
Όταν τοποθετείτε το πάτωμα, είναι απαραίτητο να υπολογίσετε σωστά την ποσότητα, τη μέτρηση και την κοπή των υλικών δαπέδου ώστε να ταιριάζει με το καθορισμένο σχέδιο τοποθέτησης δαπέδου. Εάν είναι απαραίτητο, η χρήση κόλλας πρέπει να αναμιγνύεται και να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο υπόστρωμα για να είναι ένα νέο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί πέρα ​​από. Εάν το πλακόστρωτο δάπεδο είναι απαραίτητο για να αναφέρετε το σωστό κονίαμα που απαιτείται για την εγκατάσταση πλακιδίων. Απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες δαπέδου, για παράδειγμα, κατά την εγκατάσταση ηλεκτρικών φύλλων θέρμανσης ή ενδοπεριφορά ζεστού νερού ή κατά την εφαρμογή στεγανοποίησης.
Δημιουργία του επιθυμητού μοτίβου
Για τη σωστή εγκατάσταση του νέου ορόφου, συχνά χρειάζεται να υποδείξει τη διανομή διαφορετικών προτύπων, για να σχεδιάζετε γραμμές οδηγού και άξονες. Μόνο τότε είναι δυνατόν να τοποθετήσετε το πάτωμα έτσι ώστε τα μεμονωμένα πλακάκια ή τα συμβούλια να σχηματίσουν το επιθυμητό μοτίβο.
Εγκατάσταση νέου ορόφου
Χαλιά, λινέλαιο, έλασμα, ξύλο, σκυρόδεμα και κεραμίδια όταν εμφανίζεται το νέο δάπεδο. Τα στρώματα δαπέδου εκτός από αυτά τα υλικά χρησιμοποιούν άλλα στοιχεία και υλικά όπως στεγανοποιητικά, τσιμπήματα, κόλλες, μονωτικά φύλλα, κτυπήματα, σιλικόνες και πλίνθους.
Δάπεδα τροποποίησης επιφάνειας
Όταν το πάτωμα τοποθετείται από τον πλοίαρχο θα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν φυσαλίδες ή άλλα λάθη. Εάν ο τύπος δαπέδου απαιτεί το πάτωμα να συμπληρώνεται συμπληρώνοντας την άρθρωση με το TMEL ή το τσιμέντο. Μπορεί επίσης να κάνει επιπλέον τελειώματα χρησιμοποιώντας αλεξωτές, βερνίκια, έλαια και κεριά δαπέδου.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Θοδωρής Σ. R.
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Γεώργιος Ψ.
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Θοδωρής Σ. O.
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Κρίστοφερ Ου.
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Σεμπάστιαν Κ.
profile image
Τοποθέτηση ή αντικατάσταση δαπέδου
Νίκο Κ.