Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

διακοσμηση εσωτερικου χωρου

Αναζητάτε σχεδιαστή για εσωτερική διακόσμηση και εσωτερική διακόσμηση; Έχουμε 16.224 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.769 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.804 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
διακοσμηση εσωτερικου χωρου

Χρειάζεστε μια υπηρεσία στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης και της εσωτερικής διακόσμησης; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για διαβούλευση, εστίαση, οπτικοποίηση και σχεδιασμό. Η τιμή του σχεδιασμού της διάταξης και του εξοπλισμού του εσωτερικού εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: ενσωμάτωση σχολίων στο σχέδιο, πρόσθετες συμβουλές, έξοδα αποστολής που παρέχονται από έναν από τους 16.224 σχεδιαστές μας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.769 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.804 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Ολόκληρο το σπίτι
Χτυπώντας τον εσωτερικό σχεδιαστή που χρησιμοποιεί τα ξόρκια του σε ολόκληρο το σπίτι σας, παραδώστε το χώρο νέα εμφάνιση και ένα κοινό αίσθημα δωματίου πίσω από το δωμάτιο. Εάν βρείτε έναν μεγάλο εσωτερικό σχεδιαστή, πιθανότατα θα είναι καλά κατανοητό με το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής σας. Αλλά πριν ξεκινήσει, θα εξετάσει επίσης το πώς χρησιμοποιείτε χώρο, μάθετε τι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει και συζητάτε τις ιδέες και τους στόχους σας. Θα συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο, να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα και να δημιουργήσετε μια νέα ματιά με τη βοήθεια εμπόρων και προμηθευτών.
Ο σχεδιασμός του δωματίου
Είτε η ανακαίνιση της κουζίνας, ο εκσυγχρονισμός του μπάνιου ή του δωματίου του δωματίου του εφήβου, ο εσωτερικός σας σχεδιαστής μπορεί να σας βοηθήσει! Μια μικρότερη ανοικοδόμηση δωματίου θα σημαίνει ένα σχέδιο και μεταγενέστερη προμήθεια και αναβάθμιση των αξεσουάρ σας και των επίπλων στο σπίτι. Ή αν είναι ένα μεγάλο έργο, όπως η κουζίνα ανακαίνισης, το μπάνιο ή η εγκατάσταση ενός νέου ορόφου, ο εσωτερικός σχεδιαστής μπορεί να συνεργαστεί με την ομάδα εμπειρογνωμόνων. Μετά την ολοκλήρωση των εσωτερικών χώρων κατασκευής σχεδιαστών επιλέγει τα τέλεια αξεσουάρ που ο χώρος σας αναβιώνει.
Σχεδιασμός έξυπνων λύσεων αποθήκευσης
Εάν αισθάνεστε ότι έχετε συμβεί ένα μέρος ή δεν ξέρετε πού να δώσετε τα πράγματα σας, μπορείτε να σας βοηθήσουμε τον εσωτερικό σχεδιαστή. Θα έρθει σε σας στο σπίτι, θα αξιολογήσει την κατάστασή σας και θα συνιστώνται λύσεις αποθήκευσης που ταιριάζουν στο χώρο σας και δημιουργούν αρκετό χώρο για τα πράγματα σας. Με αυτόν τον τρόπο, το σπίτι σας θα φανεί καλύτερα θα είναι ευκολότερο να διατηρηθεί η παραγγελία και η εύρεση πραγμάτων συμβαίνει μια πολύ λιγότερο έντονη αποστολή. Ο εσωτερικός σχεδιαστής θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο σας με συμβουλές σε ντουλάπια, ράφια, κρυφά συρτάρια και τη ρύθμιση της ντουλάπας.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί ψάχνετε στον εσωτερικό σχεδιαστή μέσω του Wilio;
Ψάχνετε για έναν εσωτερικό σχεδιαστή στη γειτονιά σας που σπάει τη ζωή των φαντασιών σας και θα κάνει το χώρο σας καταπληκτικό; Η ενοικίαση εσωτερικής υπηρεσίας σχεδιαστών είναι μια επένδυση στο σπίτι σας που μπορεί να καταβληθεί σε ένα σκάψιμο ελεύθερου χρόνου, μια καλύτερη λειτουργική ρύθμιση και κατάλληλα τελειώματα στα σωστά σημεία. Εξοικονομήστε χρόνο, λιγότερο το άγχος και παίρνετε το σχέδιο που πάντα θέλατε. Το Wilio είναι ένα ιδανικό μέρος για να βρείτε εσωτερικό σχεδιαστή κοντά σας. Είτε πρέπει να συμβουλεύετε το σχέδιό σας προβολή ή βοήθεια με μια επιλογή από τα πιο κατάλληλα τοιχώματα τοίχων για το χώρο σας, καμία εργασία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για να μην το αποκαλύψετε στο Wilio.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εσωτερικών σχεδιαστών και του εσωτερικού διακοσμητή;
Αν και αυτά τα επαγγέλματα αλληλεπικαλύπτονται σε κάποιο βαθμό, ο εσωτερικός σχεδιαστής είναι ένα εξειδικευμένο άτομο που μπορεί να συμβουλευτεί όλες τις πτυχές των εσωτερικών χώρων, όπως το πόσο φυσικός χώρος χρησιμοποιείται. Ο εσωτερικός διακοσμητής επικεντρώνεται στην αισθητική και τελειώματα όπως έπιπλα, υφάσματα, χρώματα και πίνακες σε τοίχους.
Χρειάζομαι τον εσωτερικό σχεδιαστή;
Αν και μερικοί άνθρωποι αποφασίζουν αυτό το τμήμα της ανασυγκρότησης για να κάνουν αυτοβοήθεια εάν βρείτε έναν καλό εσωτερικό σχεδιαστή στη γειτονιά σας, μπορεί να είναι μια σταθερή επένδυση που σας εξοικονομεί πολλά λάθη. Εάν σχεδιάζετε ένα έργο ανακαίνισης σπιτιών, ο εσωτερικός σχεδιαστής μπορεί να σας δώσει μια σωστή συμβουλή από την αρχή για να βοηθήσετε ομαλά να φτάσετε στον στόχο.
Τι περιλαμβάνει το εσωτερικό σχέδιο;
Οι εσωτερικοί σχεδιαστές θα σας βοηθήσουν να κάνετε το χώρο σας με ένα πιο λειτουργικό, πιο όμορφο και πιο ευχάριστο στη χρήση. Αυτό περιλαμβάνει τη διαδικασία διαβούλευσης, σχεδιασμού και επακόλουθης εφαρμογής των αλλαγών.
Πώς δουλεύουν οι εσωτερικοί σχεδιαστές;
Πρώτα πρέπει να πείτε στον εσωτερικό σχεδιαστή ποιοι είναι οι στόχοι, οι ιδέες σας και ιδιαίτερα η γεύση για να ρωτήσετε τις σωστές ερωτήσεις και να δημιουργήσετε ένα σχέδιο. Περιλαμβάνει επίσης όλους τους προμηθευτές που απαιτούνται για την εφαρμογή των προτιμήσεών σας, την αγορά αναλώσιμων και τελικών έργων και στη συνέχεια αναδιπλώστε και εξομάλυνση του χώρου σας.
Ποια προσόντα έχουν οι εσωτερικοί σχεδιαστές;
Πριν από την έγκριση με τη συνεργασία, ζητήστε από τον εσωτερικό σχεδιαστή του, αλλά γενικά αναμένεται να έχετε επαρκή εκπαίδευση ή τουλάχιστον τη δέουσα πρακτική και συνήθως ένταξη σε σχετικές ομάδες εμπειρογνωμόνων και κοινότητες.
Πόσο κοστίζει ο εσωτερικός σχεδιαστής;
Το κόστος εργασίας στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού εξαρτάται από το επίπεδο της απαραίτητης συμβουλευτικής και προσαρμογής, αλλά και από τη φήμη και τον ήχο του νομίσματος ενός εμπειρογνώμονα. Οι τιμές μπορούν να ξεκινήσουν περίπου από 50 ευρώ για μικρές εργασίες. Εάν χρειάζεστε πιο ολοκληρωμένες συμβουλές και / ή διαχείριση έργου, θα χρειαστεί να διαθέσετε μεγαλύτερο ποσό. Ο σχεδιαστής σας καθορίζει σαφώς εκ των προτέρων.
Τι περιλαμβάνει το εσωτερικό σχέδιο;
Οι εσωτερικοί σχεδιαστές παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τη χρήση χώρου και εσωτερικών προσαρμογών για το σπίτι ή το εμπορικό σας χώρο. Η δουλειά τους είναι να σας βοηθήσουν να αποφύγετε ακριβά λάθη στο σχεδιασμό, να κάνετε περισσότερο από το χώρο σας και ελπίζουμε να αυξήσετε την αξία του. Ως εκ τούτου, η αναζήτηση ενός ειδικευμένου εσωτερικού σχεδιαστή στην γύρω περιοχή κάτι που πρέπει να κάνει κάθε ιδιοκτήτης ιδιοκτησίας. Η διαδικασία που θα είναι ο εσωτερικός σας σχεδιαστής για να διαχειριστεί και τις διαδικασίες που μπορείτε να περιμένετε θα εξαρτηθεί από τον τύπο των απαιτούμενων υπηρεσιών.