Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

συνδεση home cinema με τηλεοραση

Ψάχνετε για ωρομίσθιο σύζυγο για να εγκαταστήσετε ένα home cinema; Έχουμε 19.867 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.766 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.798 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
συνδεση home cinema με τηλεοραση

Χρειάζεστε υπηρεσία εγκατάστασης οικιακού κινηματογράφου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς στην ποιότητα στην τοποθέτηση και την ενσωμάτωση καλωδίων, ήχου και τηλεόρασης. Η τιμή εγκατάστασης εξοπλισμού ήχου και αναπαραγωγής εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: έξοδα αποστολής, βάση τηλεόρασης, διεπαφή ήχου, η οποία κοστίζει κατά μέσο όρο 15-70 ευρώ, η οποία θα παρέχεται από έναν από τους κύριους 19.867 μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.766 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.798 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Πυρκαγιάς αξιόπιστους εμπειρογνώμονες για την εγκατάσταση του home theatre μέσω του Wilio
Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια στιγμή στην οποία κάθε υποθέσεις πρέπει να δημιουργήσουν έναν κινηματογράφο στο σπίτι τους. Με τις τεχνολογίες Ultra HD που προσφέρει μια απίστευτα σαφή εικόνα και ένας πλήρης χωρικός ήχος έχουμε μια πολύ μεγάλη εμπειρία στα νοικοκυριά μας στα σπίτια μας. Τα οικιακά συστήματα θεάτρου είναι όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Ο ενθουσιασμός μιας τέτοιας τέλειας εμπειρίας αποδείχθηκε αρκετά μεταδοτικός. Αν και ο οικιακός κινηματογράφος είναι αρκετά απλός για να αγοράσει, η σύνδεσή τους και η ρύθμιση είναι σχετικά πολύπλοκη. Πρέπει να έχετε αξιοπρεπή γνώση της Ηλεκτρολόγων Μηχανικών για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι συνδεδεμένα σύμφωνα με τον οδηγό χρήσης (εγχειρίδιο) ανάλογα με την επιθυμητή ρύθμιση, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε στους τοίχους της κονσόλας ή να ανακατασκευάσετε την ηλεκτρική εγκατάσταση για να πάρετε τα καλώδια όπου χρειάζεστε. Πώς να αποφύγετε προβλήματα με τα καλώδια έλξης; Επί του παρόντος, υπάρχει επίσης οικιακός κινηματογράφος με ασύρματα πίσω ηχεία και ασύρματο υπογούφερ. Ο καθορισμός του συστήματος οικιακού κινηματογράφου μπορεί να αποδειχθεί μια εργασία γεμάτη κίνδυνο και νεύρα. Γιατί κινδυνεύετε; Οι επαγγελματίες στην εγκατάσταση του εγχώριου θεάτρου έχουν γνώση και εμπειρογνωμοσύνη για να εξασφαλίσουν ότι το νέο σας σύστημα θα ρυθμιστεί σωστά και για πρώτη φορά. Εξοικονομήστε απογοητευτικό και σήμερα έρχεστε - να παραγγείλετε έναν οικιακό κινηματογράφο!
Ποια είναι τα οφέλη της εγκατάστασης του εγχώριου θεάτρου;
Ακριβώς αυτό που εγκαθιστάτε το Home Theatre, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες όπως φαίνονται - με τηλεόραση μεγάλης οθόνης και χωροταξικό ήχο, στην οικογενειακή προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και χωρίς κόστος και ταλαιπωρία που θα πρέπει να επισκεφθείτε το δημόσιο κινηματογράφο.
Τι χρειάζεστε για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου;
Ένας αξιοπρεπής οικιακός κινηματογράφος ξεκινά με την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV) - μια μορφή τηλεοπτικής εκπομπής σήματος με σημαντικά υψηλότερη ανάλυση, όπως παραδοσιακές μορφές - ή για το προβολέα και το χωρικό ήχο σύστημα 5.1 (5 ηχεία + υπογούφερ) ή Συστήματα Art Sound 7.1 (7 και περισσότερα ηχεία), Sound Land + Subwoofer) που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια μεγάλη ατμόσφαιρα κινηματογράφου. Μπορείτε να προσθέσετε τις εμπειρίες σας με άνετα ηλεκτρικά πτυσσόμενα καθίσματα με κατόχους κυπέλλων.
Πώς λειτουργεί το θεατρικό θέατρο;
Ο τεχνικός οικιακού κινηματογράφου θα ελέγξει το δωμάτιο των μέσων ενημέρωσης και θα σας συμβουλεύσει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα χώρο και ακουστική στο δωμάτιό σας. Εγκαθιστούν την τηλεόρασή σας ή τον προβολέα, η ηχητική γραμμή και τα ηχεία θα ιδρώσουν ο ένας τον άλλον και θα σας δείξουν πώς να τα ελέγξετε.
Γιατί να μισθώσετε ένα οικιακό θέατρο;
Η ρύθμιση του οικιακού σας θέατρο μπορεί να είναι αγχωτικό εάν κανονικά δεν συνεργάζεστε με όλες τις τεχνολογίες. Επαγγελματίας θα εξασφαλίσει ταχύτερη σύνδεση των συσκευών σας, απόκρυψη νευρικών καλωδίων και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και τη λειτουργία της συσκευής σας.
Πόσο καιρό παίρνει συνήθως εγχώριο θέατρο;
Η εγκατάσταση ενός οικιακού κινηματογράφου μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες (3 και περισσότερες), ανάλογα με την πολυπλοκότητα του συστήματός σας και τι έχετε χώρο.
Πόσο κοστίζει το θεατρικό θέατρο στο σπίτι;
Εγκατάσταση και ρύθμιση ενός οικιακού κινητού τομέα περίπου. 50 €, Εγκατάσταση δέκτη τηλεόρασης για περίπου 30 €, καλωδίωση και δημιουργία εξαρτημάτων οικιακού κινηματογράφου στον πελάτη - 25 €.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει η εγκατάσταση του εγχώριου θεάτρου;
Ο οικιακός κινηματογράφος σας μπορεί να είναι απλός ή εξελιγμένος, σύμφωνα με αυτό που επιλέγετε. Είτε πρόκειται για τηλεόραση με μεγάλη οθόνη και χωρικά ηχεία ή πλήρως αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις πολυμέσων. Είναι όλα σχετικά με τη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας που θα έχετε μια αυθεντική ρολόι κοιτάζοντας εμπειρία χωρίς να αφήνετε την άνεση στο σπίτι.
Εγκατάσταση προβολέα
Κατά την επιλογή του μεγέθους της οθόνης (προβολέας) του οικιακού κινηματογράφου, ο χώρος χώρου στο οποίο θα τοποθετηθεί. Ανεξάρτητα από την καλή ακουστική, μια μικρή οθόνη δεν παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι προβολείς τοποθετούνται στο ανώτατο όριο για να μην τους παρακάμψουν και να παρέχουν μια πραγματική εμπειρία στο εσωτερικό θεατρικό θέατρο. Μπορείτε να επιλέξετε αν έχετε μια οθόνη που μπορεί να κρυφτεί όταν δεν χρησιμοποιείται ή μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον άδειο τοίχο στην αίθουσα πολυμέσων σας. Οι προβολείς είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλους χώρους και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Ωστόσο, πρέπει να εμποδίσετε ένα φυσικό φως για βέλτιστη παρακολούθηση.
Εγκατάσταση της τηλεόρασης
Μπορείτε να επιλέξετε μια τηλεόραση υψηλής ανάλυσης (HDTV) στο οικιακό θέατρο για ευκολότερη ρύθμιση ή λόγω ελαφρών και χωρικών περιορισμών. Οι τεχνικές σας τοποθετημένες τηλεόραση στον τοίχο για να μεγιστοποιήσετε το χώρο του δωματίου και επιπλέον δεν θα χρειαστείτε ντουλάπια ή ράφια για να το τοποθετήσετε. Συνήθως χρησιμοποιούν υπάρχοντα σημεία ισχύος, αλλά σας ειδοποιεί εάν πρέπει να εκτελέσετε πρόσθετη ηλεκτρική εργασία για να τροφοδοτήσετε όλα τα εξαρτήματα ή να εγκαταστήσετε ένα άλλο σημείο κεραίας. Τεχνικές εγκατάστασης Κατά την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στον τοίχο ζυγίζει τις πηγές φυσικού φωτός και της λάμψης και σας συμβουλεύουν, ποια είναι η ιδανική τοποθεσία για να διατηρήσετε τη μέγιστη απόλαυση από την παρακολούθηση. Τελικά κρύβουν όλα τα καλώδια, κόβοντας τη σήραγγα στον τοίχο και στο έντερο του (χρησιμοποιήστε μια πλαστική σιδηροτροχιά που είναι προσαρτημένη στον τοίχο, η παραγωγή τηλεοπτικού τοίχου από γυψοσανίδες με οπίσθιο φωτισμό) να μην σπάσει την προσοχή σας.
Εγκατάσταση ηχείων και ήχου
Μπορείτε να φτάσετε σε μια στρατηγική διαμόρφωση, δηλ. Με την κατάλληλη τοποθέτηση φούστες ήχου, ηχεία και ενισχυτές στο δωμάτιο πολυμέσων για να επιτευχθεί ένας πλήρης χωρικός ήχος. Πρώτον, το κεντρικό ηχείο είναι τοποθετημένο (πάνω ή κάτω από την τηλεόραση για να βασιστεί φυσικά τον ήχο από την κατεύθυνση της εικόνας) και στη συνέχεια να αναπτύξει επιπλέον ηχεία και ενισχυτές που παρέχουν τον καλύτερο ήχο. Ο οπτικοακουστικός σας εμπειρογνώμονας θα επανεξετάσει την ακουστική και την τοποθέτηση καθισμάτων του δωματίου για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι θεατές έχουν μια βέλτιστη ακουστική εμπειρία να παρακολουθούν ταινίες ή να ακούσουν μουσική.
Έξυπνος (έξυπνος) οικιακός κινηματογράφος
Το Home Theater Automation περιλαμβάνει απρόσκοπτη ενσωμάτωση όλων των τεχνολογιών στο μέσο πολυμέσων σας για να παρακολουθήσετε ταινίες όσο το δυνατόν ευκολότερα. Ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγξετε όλες τις τεχνολογίες σε ένα σπίτι με έναν οδηγό. Για παράδειγμα, μια πρακτική λειτουργία ευθυγραμμίζει τον έλεγχο πολυμέσων στην αίθουσα πολυμέσων. Το σύστημα μπορεί να ενσωματωθεί σε έξυπνο οικιακό σύστημα και δορυφορική τηλεόραση, Netflix. Η τέλεια εγκατάσταση ενός εγχώριου θεάτρου σημαίνει ότι μόνο ένας οδηγός που προσφέρει μια πλούσια επιλογή επιλογών ροής ή ταυτόχρονα επικοινωνεί με θωράκιση, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία ή τον φωτισμό στο δωμάτιο για να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα. Τηλεοπτικός τεχνικός Αρχική Θέατρο Εμφανίζει ολόκληρο το έξυπνο οικοσυσιακό έργο, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως τις αγαπημένες σας ταινίες.