Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

κομμωτηριο

Ψάχνετε για κομμωτήριο; Έχουμε 1.009 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα

32.358 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.496 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

κομμωτηριο

Χρειάζεστε υπηρεσία κομμωτηρίου; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς επαγγελματίες styling μαλλιών για κυρίες και κύριους, styling πηγουνιού για άνδρες. Η τιμή των υπηρεσιών χτενίσματος και χτενίσματος εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: έξοδα μεταφοράς και επαγγελματικά καλλυντικά που παρέχονται από ένα από τα 1.009 κομμωτήρια μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές

32.358 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.496 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

Υπηρεσίες

Τι περιλαμβάνει την επίσκεψη στο κομμωτήριο ή το κομμωτήριο;
Ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί ελαφρύ και χνουδωτό χτένισμα είναι να αφήσετε τους επαγγελματίες των μαλλιών σας. Είτε θέλετε να φανείτε καλά στο πλησιέστερο γεγονός ή σε μια μεγάλη ημερομηνία, ή απλά θέλετε να βελτιώσετε το στυλ σας, οι έμπειροι κομμωτές θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε σίγουροι και να φανείτε το καλύτερο. Σύμφωνα με την ιδιαίτερη ανάγκη σας, οι στυλίστες μπορούν να σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών μαλλιών που περιλαμβάνουν:
Αρχική Υπηρεσίες για την τέλεια επεξεργασία μαλλιών
Γιατί αντί να κάνετε κράτηση μιας συνάντησης στον κομμωτήριο του Saloon Hire για να επεξεργαστείτε τα μαλλιά στο σπίτι; Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το χώρο στάθμευσης, ανησυχώντας για την καθυστέρηση ή να πάρετε μια μακρά περίοδο αναμονής. Απλά ρυθμίστε την ώρα και την ημερομηνία και οι στυλίισοί σας θα έρθουν απευθείας στην πόρτα σας. Χάρη στον άφθονο χρόνο και ο χώρος θα μπορέσει να φέρει την εμπειρία τους με πλύσιμο και τριχωτά μαλλιά στην τελειότητα. Χρησιμοποιώντας δεξιότητες υψηλής ποιότητας και στυλ, ο κομμωτής θα πλύνει τα μαλλιά σας και θα προσαρμοστεί ακριβώς στο στυλ της επιλογής σας. Στυλίστας μπορεί να επεξεργαστεί τα μαλλιά σας με διαφορετικούς τρόπους, θα έρθει στο κεφάλι σας διάφορα hairstyles από καλές μπούκλες από λεπτό cascade στα διαλυτά κύματα της παραλίας και θα σας δώσει τόσο απαραίτητη αυτοεκτίμηση. Για να κάνετε μια ημέρα ευεξίας στην κατοικία σας, στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε επίσης καλύτερους εξειδικευμένους στη φροντίδα των νυχιών που δεν μπορούν να κόψουν ή να κόψουν μόνο, αλλά και να γυαλίζουν τη ρύθμιση έτσι ώστε να νιώσετε σαν ένα αγαπητό επαγγελματικό σαλόνι.
Περικοπές και στολίδια
Σας ενοχλείστε να διασπάσουν τις τελειώσεις; Υπάρχουν πολλοί στυλίστες στην περιοχή σας που μπορούν να κάνουν μια τέλεια κοπή μαλλιών. Πριν από το στυλ κομμωτήριο, το κατεστραμμένο άκρο ή τα μαλλιά κόβει το επιθυμητό στυλ και το σχήμα. Θα επιτύχετε τα μαλλιά σας υγιή. Οι στυλίοι μας θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να παραμείνουν ομαλά και μεταξένια. Μην κόβετε ή επεξεργάζεστε την περικοπή λόγω της επερχόμενης εκδήλωσης διακοπών ή άλλης ευκαιρίας; Θα σας βοηθήσουμε επίσης να βρείτε έμπειρους φωτογράφους που κάνουν επαγγελματικές φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να γιορτάσετε και να χαλαρώσετε χωρίς να ανησυχείτε και να χαλαρώσετε.
Χρωματισμός μαλλιών
Η βαφή μαλλιών δεν ασχολείται πλέον με τις γυναίκες σήμερα, αλλά οι άνδρες επιθυμούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών ή να χρώσουν το γκρι. Εάν θέλετε να χρωματίσετε τα μαλλιά σας, είναι επίσης προτιμότερο να εμπιστευτείτε αυτή τη δραστηριότητα στα χέρια των επαγγελματικών κομμωτών. Εκτός αυτού, μπορείτε να επεξεργαστείτε την κοπή των μαλλιών πριν από τις βαφές, αναμιγνύουν τις αποχρώσεις των χρωμάτων που επιθυμείτε. Στην άνεση του σπιτιού, οι κομμωτές στα μαλλιά της θα τραβήξουν πυκνά πολύχρωμα melars. Εάν παραγγείλετε ένα κομμωτήριο εκ των προτέρων, μπορείτε να συμβουλευτείτε το νέο στυλ με αυτό μέσω φωτογραφιών. Πριν από τη βαφή, δεν είναι απαραίτητο να πλένετε, ακριβώς αντίθετα, συνιστάται για αρκετές ημέρες για να αφήσετε τα μαλλιά σας. Το μήκος βαφής εξαρτάται από την ακρίβεια του χτένισμα, ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί μεταξύ 1,5 ωρών. - 3 ώρες. Σε περίπτωση που θέλετε να βάψετε επιπλέον hairstyle, πρέπει να κλείσετε περισσότερο χρόνο.
Συχνές ερωτήσεις

Γιατί παραγγείλετε μια υπηρεσία κομμωτικής μέσω του Wilio;
Θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας; Βελτιώστε την εμφάνισή σας χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες κομμωτών ή κομμωτηρίων. Μπορείτε να ξεχάσετε δυσκολίες με το περπάτημα μέχρι το σαλόνι και απλά να χαλαρώσετε άνετα στο σπίτι ενώ τα μαλλιά σας αντιμετωπίζονται με ταλαντούχο κομμωτήριο. Το ελαφρύ, άνετο και χωρίς προβλήματα εξυπηρέτησης είναι μόνο ένα από τα οφέλη! Πριν από την κράτηση του στυλίστα, η πλατφόρμα μας θα σας επιτρέψει να δείτε τα προφίλ ειδικών, να συγκρίνετε σχόλια και να διαβάσετε κριτικές για να μάθετε ποιες άλλες άνθρωποι μιλούν στις υπηρεσίες τους. Κριτικές i Γράφω πελάτες όπως εσείς, έτσι χάρη σε αυτούς μπορείτε να διαβεβαιώσετε ότι προσλαμβάνετε έναν από τους καλύτερους τύπους στυλίστες στην προτιμώμενη περιοχή σας. Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε φθαρμένα κύματα, χαριτωμένες μπούκλες ή κομψά, εντυπωσιακά hairstyles, οι ταλαντούχοι στυλίστριοι μας μπορούν να συνεργαστούν με τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών σας και διάφορες δομές μαλλιών και να δημιουργήσουν μια νέα εμφάνιση που μπορείτε να καυχηθεί περήφανα. Λοιπόν, τι περιμένετε; Κάντε κλικ στο κουμπί "Εισαγωγή ζήτησης" τώρα και βρείτε την καλύτερη επεξεργασία ή υπηρεσία φροντίδας μαλλιών που βρίσκεται στη γειτονιά σας!
Πόσο καιρό έχω να κλείσω εκ των προτέρων μια υπηρεσία κομμωτή ή κομμωτή;
Η ιδανική κράτηση είναι εκ των προτέρων. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες της επιθυμητής εμφάνισης στον επιλεγμένο στυλίστας σας και να τον ρωτήσετε για συμβουλές πριν το διορθώσετε για ένα νέο στυλ. Εάν πρέπει να κλείσετε αμέσως μια ημερομηνία, χωρίς πρόβλημα. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε στυλίστες κοντά στο περιβάλλον σας που μπορούν να πλύνουν τα μαλλιά σας, να αποξηραθούν και να επεξεργαστούν την ίδια μέρα ή αμέσως την επόμενη μέρα.
Πρέπει να πλύνω τα μαλλιά μου πριν επισκεφθείτε τον επαγγελματία κομμωτικής;
Όχι, δεν έχετε μαλλιά να πλύνετε πριν από τη συμφωνημένη συνάντηση. Η φροντίδα των μαλλιών αρχίζει συνήθως με τα μαλλιά με σαμπουάν, ώστε να μπορείτε να περιμένετε να φτάσει ο στυλίστας σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορείτε να υπολογίζετε, ώστε να μην χρειαστεί να αναζητήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν χρειάζεστε έναν εμπειρογνώμονα για να πλύνετε και να επεξεργαστείτε τα μαλλιά σας από το περιβάλλον σας.
Πόσο καιρό χρειάζεται μια κανονική ρύθμιση μαλλιών κομμωτή;
Η εύκολη ρύθμιση των μαλλιών διαρκεί συνήθως 45 λεπτά έως μία ώρα. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι ο κομμωτής θα πρέπει να κοπεί πριν από την τελική προσαρμογή, ενδεχομένως να εκτελέσει άλλη παρέμβαση στην δικαιοσύνη των μαλλιών. Χρώμα μαλλιών ή κερατινικές θεραπείες εξισορρόπησης μαλλιών θα διαρκέσουν έως και δύο έως τρεις ώρες ανάλογα με το μήκος και τον όγκο των μαλλιών σας.
Πόσο συχνά πρέπει να παραγγείλω μια υπηρεσία κομμωτικής;
Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας, τον τύπο τρίχας και τον όγκο των μαλλιών σας. Το καλύτερο είναι αν αφήσετε τα μαλλιά σας μία φορά το μήνα για να προσαρμόσετε έναν ειδικό, ειδικά αν θέλετε να διατηρήσετε την τρέχουσα εμφάνιση των μαλλιών σας και να τα κρατήσετε όσο το δυνατόν πιο υγιή. Ωστόσο, προσέξτε να μην το ωθήσετε με πολύ συχνές τροποποιήσεις κερατίνης μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε στεγνά και σπάσιμο μαλλιών.
Έκανε τα εκτεταμένα μαλλιά για να αντισταθμίσει;
Τα εκτεταμένα μαλλιά μπορούν να εξισορροπηθούν μόνο εάν πρόκειται για επέκταση από τα ανθρώπινα μαλλιά και όχι συνθετικά. Επειδή οι ανθρώπινες επεκτάσεις λειτουργούν ως φυσικά μαλλιά είναι καλύτερο να λάβουν προληπτικά μέτρα πριν από την αποζημίωσή τους. Χρησιμοποιήστε λεπτά σαμπουάν χωρίς θειικά στοιχεία και άλλες χημικές ουσίες και μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλές θερμικές ρυθμίσεις. Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να προκαλέσει ξήρανση και φωτεινότητα που μπορεί να βλάψει τα παρατεταμένα άκρα σας μακροπρόθεσμα.