Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

φυτεμα γκαζον

Αναζητάτε κηπουρό για να φυτέψει γκαζόν; Έχουμε 10.535 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.794 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.869 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
φυτεμα γκαζον

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της φύτευσης γκαζόν; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για τη σπορά σπόρων και τη δημιουργία ενός χλοοτάπητα με μοκέτα. Η τιμή της σποράς χόρτου και λιβαδιών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: δίχτυ και άρδευση που παρέχονται από έναν από τους 10.535 κηπουρούς μας στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.794 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.869 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί νοικιάζετε τη σπορά του γκαζόν μέσω του Wilio;
Με το Wilio δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε τους σπόρους γκαζόν σας στη γειτονιά σας. Μόλις εισαγάγετε το αίτημά σας, θα σας συνδέσουμε με ειδικούς στην περιοχή σας που μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν τις απαιτήσεις σας. Όχι πλέον για άπειρη αναζήτηση σε απευθείας σύνδεση και βρίσκοντας έναν πάροχο υπηρεσιών για το Lifing Lawn. Αν και το κάθισμα του χλοοτάπητα μπορεί να εμφανιστεί ως ένα πολύ απλό έργο, όχι ο καθένας έχει χρόνο και ενέργεια. Ξεχάστε το άγχος και τους πονοκεφάλους από τη μέτρηση, τη γονιμοποίηση, το Burrowing και το χλοοτάπητα - μπορείτε να νοικιάσετε έναν εμπειρογνώμονα που μπορεί να χειριστεί ολόκληρη τη διαδικασία σας! Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις, δεν υπάρχουν δυσκολίες και καμία ημιτελή εργασία. Αφού συνεδρίαση στο γκαζόν, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση συμβουλών σχετικά με την ακτινοβολία, τη γονιμοποίηση και τη γενική συντήρηση του γκαζόν. Βρείτε έναν κατάλληλο εμπειρογνώμονα σήμερα και κρατήστε το γρασίδι πράσινο και υγιές όλο το χρόνο.
Πότε είναι η καλύτερη στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους για να βάλει ένα γκαζόν;
Μπορείτε να βάλετε γκαζόν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Είτε πρόκειται για το χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο, που ο γκαζόν είναι απολύτως ωραία όσο ξέρεις πώς να φροντίζετε σωστά. Κατά κανόνα, ο καλύτερος γκαζόν φυτεύεται σε ήπιο καιρό, όταν είναι αρκετά ζεστό για να αναπτυχθεί ρίζα, αλλά δεν είναι πολύ ζεστό για να στεγνώσει πριν από την ρίζα του.
Πόσο καιρό παίρνει το γκαζόν;
Καθίσματα Το γκαζόν είναι μια απλή διαδικασία, αλλά πόσο καιρό χρειάζεται για να τελειώσει την εργασία, θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το γκαζόν σας. Σε μικρότερες επιφάνειες, το εργοστάσιο γκαζόν μπορεί να διαρκέσει αρκετές μικρές ώρες ενώ το εργοστάσιο γκαζόν για μεγαλύτερες αυλές μπορεί να διαρκέσει όλη την ημέρα. Εάν θέλετε να μάθετε πόσο καιρό θα πάρετε ο σπόρος σας, μπορείτε να ζητήσετε έναν εμπειρογνώμονα που θα είναι πρόθυμος να σας δώσει μια εκτίμηση.
Πότε πρέπει να γονιμοποιήσω το γκαζόν;
Πριν από τη σπορά το γκαζόν είναι καλύτερο να μετακινήσετε το έδαφος με ποιοτικό λίπασμα. Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας σπόρων γκαζόν, μπορείτε να μαλακώσετε και πάλι μετά από έξι εβδομάδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γονιμοποιηθεί κάθε δύο μήνες κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη και να διατηρήσετε το γκαζόν σας υγιές. Όταν το γκαζόν σας είναι σκαρφαλωμένο, μπορείτε να το μετακινήσετε στην αρχή κάθε εποχής και να καταλάβετε την ανάπτυξη καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
Πόσο γρήγορα μπορώ να κόψω το γκαζόν μετά τη συνεδρίασή του;
Μπορείτε να κόψετε το γκαζόν σας μόνο αν έχει ήδη ρίζες και δεν μπορεί να μετακινηθεί μαζί του. Κατά κανόνα, αυτό είναι περίπου τρεις εβδομάδες μετά τη διάταξη του γκαζόν. Εάν θέλετε να μάθετε αν το γκαζόν σας είναι έτοιμο για κοπτικό, μπορείτε να τεντώσετε ελαφρά για το γρασίδι. Εάν μπορείτε να σηκώσετε το γκαζόν, πρέπει να περιμένετε.
Μπορεί ο εμπειρογνώμονας του γκαζόν να με βοηθήσει με την κηπουρική δουλειά;
Ναι μπορεί! Έχουμε πολλά έμπειρα κηπουρική που μπορούν να σας βοηθήσουν με όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με τον κήπο για να κάνουν την αυλή σας, τη βεράντα ή τον κήπο σας πάντα κοίταξε. Από τη φύτευση φύτευσης και φύτευση φυτών σε σάπια ή απομάκρυνση ζιζανίων, όλες οι κηπευτικές τους ανάγκες μπορούν να απελευθερωθούν στον αξιόπιστο εμπειρογνώμονα μας. Μπορείτε ακόμη να παραγγείλετε την υπηρεσία ως κούρεμα χόρτου.
Τι άλλες υπηρεσίες χλοοτάπητα μπορώ να παραγγείλω μέσω του Wilio;
Μπορείτε να παραγγείλετε όλους τους τύπους γκαζόν που σχετίζονται με το Wilio. Αφού συνεδρίαση του γκαζόν σας, μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να φροντίσετε το γκαζόν να είστε σίγουροι ότι ο γκαζόν σας αυξάνεται καλά και ότι διατηρείται και υγιεινά. Έχουμε επίσης φωτοβολταξικές εμπειρογνώμονες εξωραϊσμού σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μεγαλύτερες αλλαγές ή να προσθέσετε στον κήπο ή να αυγά ένα νέο κιόσκι, λίμνη, πεζοδρόμιο ή άλλα στοιχεία.
Τι περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες ψεκασμού γκαζόν;
Ψάχνετε για βοήθεια με το κάθισμα ενός νέου γκαζόν; Οι εμπειρογνώμονες του σπρέι του γκαζόν θα φροντίζουν τα πάντα, για παράδειγμα, με την απομάκρυνση του παλιού χόρτου, σπορά ενός νέου γκαζόν και παρέχοντας συμβουλές σχετικά με τη μακροπρόθεσμη συντήρησή της. Δεν έχει σημασία αν σκοπεύετε να βάλετε ένα πλαστικό γκαζόν ή ένα φυτό πραγματικό. Ανεξάρτητα από την ετήσια περίοδο, οι εμπειρογνώμονες μας μπορούν εύκολα να συνεργαστούν μαζί σας όλες τις απαιτήσεις γκαζόν σας.
Υπηρεσίες
Λαμβάνοντας ένα γκαζόν χαλί
Είναι μια εσφαλμένη αντίληψη ότι ο χλοοτάπητας χαλιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι εσφαλμένος. Αντίθετα, υπάρχουν πολλά οφέλη σε αυτό το πιο δροσερό έτος. Ο γκαζόν σας έχει αρκετό χρόνο για να εγκατασταθεί και να έχει ριζωθεί πριν από την έλευση. Ζητώντας από το χλοώδες γκαζόν κατά τη διάρκεια του χειμώνα σημαίνει επίσης ότι δεν θα χρειαστεί να εργαστείτε τόσο συχνά, έτσι θα διευκολύνει τη συντήρησή της. Ένας έμπειρος στην τέχνη θα μετρήσει πρώτα την περιοχή του γκαζόν σας και θα προετοιμάσει το έδαφος για ένα νέο γκαζόν. Εξισορρόπονται το έδαφος χρησιμοποιώντας τα τυχερά παιχνίδια και αφαιρεί προσεκτικά τα ζιζάνια, τις πέτρες, τις ρίζες και άλλα υπολείμματα. Στη συνέχεια αρχίζει να ξοδεύει τα μεμονωμένα μέρη του γκαζόν έτσι ώστε κάθε τέλος όσο το δυνατόν ευρέως. Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τον έλεγχο εάν ολόκληρος ο γκαζόν είναι σωστά τοποθετημένος και χωρίς αδικαιολόγητους χώρους μεταξύ του γκαζόν.
Καθίσματα του γκαζόν
Το γκαζόν μπορεί να φυτευτεί βασικά από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Ο εμπειρογνώμονας προετοιμάζει πρώτα το έδαφος αφαιρώντας την παλιά βάση, εξισορρόπηση και μετακίνηση, στη συνέχεια τα σπορά φορτηγά σπέρνουν σπόρους. Ο σπόρος ενσωματώνεται λεπτότερα στο έδαφος των δόξων και στη συνέχεια θεραπεύεται διεξοδικά από δύο κατευθύνσεις. Η περιοχή γκαζόν στη συνέχεια στρέφεται καλά με τον ψεκαστήρα έτσι ώστε οι μεγάλες σταγόνες να μην κάνουν σπόρους. Ο πρώτος μήνας μετά τη φύτευση είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η υγρασία του εδάφους. Οι πρώτες δύο εβδομάδες πρέπει να είναι βηματοδότηση 1 έως 2 φορές την ημέρα και μετά από δύο εβδομάδες κάθε δεύτερη μέρα. Όταν το γρασίδι αναπτύσσεται μέχρι 7 cm, είναι απαραίτητο να το κόψει, αλλά μόνο max. 2,5 εκ. Οι πρώτοι 4 φορές το γκαζόν δεν πρέπει να φοβούνται με μικρότερο μήκος. Το νέο γκαζόν είναι σε θέση να αρχίσει να χρησιμοποιεί μετά από 3 μήνες από τη φύτευση.
Εγκατάσταση τεχνητού γκαζόν
Εάν προτιμάτε την εγκατάσταση συγκεκριμένων εμπορικών σημάτων τεχνητού χόρτου, μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από την τεχνητή εγκατάσταση χόρτου. Το πρώτο βήμα, παρόμοιο με την τοποθέτηση γκαζόν χαλιού, βρίσκεται στη μέτρηση της περιοχής του γκαζόν και της επακόλουθης αφαίρεσης της υπάρχουσας επιφάνειας. Εάν υπάρχει ένα μικρό γκαζόν, είναι δυνατό να κάνετε αυτό το καθήκον χειροκίνητα. Για μεγαλύτερους χώρους είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον κόπτη γκαζόν. Στη συνέχεια, ο εμπειρογνώμονας καλύπτει το ανώτερο στρώμα εδάφους με άμμο ή πέτρινο υπόστρωμα πριν συμπιεστεί από τον δονητικό κύλινδρο ή την πλάκα. Στη συνέχεια, το τεχνητό σας γρασίδι θα αναπτυχθεί προσεκτικά προς το σπίτι σας για να κερδίσει πιο φυσική εμφάνιση. Τελικά καταργεί όλο το υπερβολικό χορτάρι και καθαρίζει ολόκληρο το γκαζόν για να ολοκληρώσει την εγκατάσταση ενός τεχνητού γκαζόν.