Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

κουρεμα γκαζον

Ψάχνετε για κηπουρό για να κουρέψει το γρασίδι; Έχουμε 12.836 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.812 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
κουρεμα γκαζον

Χρειάζεστε υπηρεσία κοπής χωραφιού; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς ειδικούς στο κούρεμα γκαζόν, το κλάδεμα, το βοτάνισμα. Το κόστος συντήρησης του γκαζόν εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: χορτοκοπτική μηχανή βενζίνης, κλαδευτήρια, υπόστρωμα σποράς χόρτου που παρέχεται από έναν από τους 12.836 κηπουρούς μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.812 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Τι υπηρεσίες κούρεμα χλοοτάπητα μπορώ να παραγγείλω;
Κανονική χλόη
Για να επιτευχθεί ένα ποιοτικό γκαζόν είναι ιδανική εβδομαδιαία ή δύο εβδομάδες γκαζόν. Το Lawn Lawn θα πρέπει να γίνει τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, από τον Απρίλιο / Μαΐου έως τον Οκτώβριο ανάλογα με τον καιρό. Βέλτιστη συχνότητα κοπής σε συμβατικό γκαζόν συνήθως 1 x μέσα σε μια εβδομάδα, διακοσμητικό γκαζόν 2 x μέσα σε μια εβδομάδα. Εάν δεν ξεκουράζεστε τακτικά το γκαζόν, η ποιότητά του χειροτερεύει και η επακόλουθη κοπτική είναι πιο δύσκολη και nutty. Απεριόριστο, μη εξουσιοδοτημένο γκαζόν προσελκύει παράσιτα και έντομα, οπότε κρατήστε το στο συνιστώμενο ύψος. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τακτική κοπή που δεν υπερβαίνει το 1/3 του μήκους, την απομάκρυνση των υπολειμμάτων ζιζανίων και χόρτων, τη θεραπεία του γκαζόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιολογικά υπολείμματα ως mulch ή κομπόστ. Εάν απαιτείται το γκαζόν, μπορείτε να κλείσετε μια κατακερματιστική υπηρεσία, αερισμό και κλαδέψτε το γκαζόν για να αφαιρέσετε τα νεκρά μέρη από αυτό. Παρέχουμε επίσης μια υπηρεσία αντίστασης απόβλητα κήπου από την οποία δημιουργείται το κομπόστ. Εναλλακτικά, η κομποστοποίηση μπορεί να ρυθμιστεί μαζί σας.
Χόρτο απόρριψης κοπής
Βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει με ένα μόνο γκαζόν κοπής είναι πιο περίπλοκο από το να βρείτε ένα άτομο σε τακτική - περιοδική κοπή και μια τέτοια κοπέλα είναι πολύ πιο ακριβή. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε κάποιον που θα σας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε λογική τιμή. Εάν δεν έχετε χρόνο, παραγγείλετε την εργασία σας μέσω του Wilio.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί παραγγείλετε το κοπτικό γκαζόν σε σας κοντά στο Wilio;
Εάν δεν έχετε εργαλεία και χρόνο για να κόψετε το γκαζόν ή δεν έχετε χρόνο ή υπομονή μπορείτε να παρέχετε αξιόπιστο γκαζόν κοπής κοντά σας μέσω του Wilio. Εάν αφήσετε αυτό το καθήκον τους εμπειρογνώμονές μας, θα έχετε ένα πιο υγιές εδάφη και ένα πιο πράσινο γκαζόν χωρίς την προσπάθειά σας. Επειδή οι εργαζόμενοι μας γνωρίζουν όλους τους τύπους εργαλείων και τεχνικών κήπου, η εργασία μπορεί να κάνει αποτελεσματική και ταχύτερη από τον εαυτό σας. Οι επαγγελματίες του γκαζόν που κόβουν στο ιδανικό ύψος και έτσι θα εξασφαλίσουν την υγιή ανάπτυξή του. Επωφεληθείτε από την εμπειρογνωμοσύνη των Wilio Cardengers μας για να επιτύχετε τη βέλτιστη πυκνότητα γκαζόν, την καλύτερη εμφάνισή του που μπορείτε να διαθέσετε την οικογένεια και τους φίλους σας! Ακριβώς στον ιστότοπό μας, καθορίστε τι είδους γκαζόν χρειάζεστε για να κόψετε πότε και πού χρειάζεστε (ώρα χρόνου και κοπής). Μπορείτε να αναφέρετε τι πρέπει να κοπεί η μεγάλη περιοχή και να περιμένετε για συμφωνίες από τοπικές κηπουροί.
Ποια είναι τα οφέλη του γκαζόν κοπής σε εμπειρογνώμονα σε σύγκριση με αυτό θα το κάνω μόνος του;
Το χλοοτάπητα κοπής είναι ένα χρονοβόρο έργο που απαιτεί σωστές δεξιότητες και γνώσεις που πρέπει να γίνει σωστή και έγκαιρη. Θα αποφύγετε ένα τέτοιο χάος και πιθανά ατυχήματα που μπορούν να προκύψουν σε ακατάλληλο χειρισμό εργαλείων ή τεχνολογίας κήπου. Επιπλέον, εάν μπορείτε να βρείτε ένα τακτικό χλοοτάπητα κοπής, το γκαζόν είναι συνεχώς ασφαλισμένο κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας σας ή την απουσία σας.
Πότε πρέπει να κόψω το γκαζόν και πόσες φορές;
Το γκαζόν είναι απαραίτητο να κόψει τακτικά και σταδιακά - πάντα το μέγιστο 1/3 του μήκους του γρασιδιού, διαφορετικά κινδυνεύετε να διακινδυνεύσετε την κατάστασή της. Το ύψος του κούμπωμα εξαρτάται από το τι γκαζόν στο σπίτι είστε - από τα χόρτα. Το κατάλληλο ύψος της κοπής γκαζόν που χρησιμοποιείται συνήθως σε 3 - 5 cm. Κόνωση κάτω από 3 εκατοστά τέτοιες ζημιές γκαζόν.
Πρέπει να κόψω το γκαζόν μέσω του Wilio να παράσχει τα δικά τους εργαλεία / τεχνολογία κήπου;
Μπορείτε να κάνετε κηπουρική και εργαλεία κοπής στο σπίτι. Το γκαζόν παροχής υπηρεσιών κοπής απαιτεί ένα χλοοκοπτικό χλοοτάπητα, γκαζόν, ψαλίδι γρασίδι και επίσης η διάτρηση για να αφαιρέσει το χορτάρι. Χρειάζεστε μηχανή βενζίνης με ένα καλάθι με κίνηση και συλλογή για να κόψετε μεγάλο κήπο και ταχύτητα. Αν θέλετε να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο χλοοτάπητα, ζητήστε από την κηπουρική Wilio και την παράδοση της τεχνολογίας του κήπου σε συγκεκριμένο τόπο.
Πόσο καιρό συνήθως παίρνει το κούρεμα του γκαζόν;
Εξαρτάται από το μέγεθος του γκαζόν και επίσης από τις διαθέσιμες τεχνικές κήπου. Η υπηρεσία κοπής γκαζόν σε μια μικρότερη επιφάνεια του γκαζόν (έως 200m2) είναι μικρότερη από μία ώρα αν εκτελείται από έναν εξειδικευμένο κηπουρό. Για μεγαλύτερες επιφάνειες κήπου μπορεί να είναι αρκετές ώρες. Όταν χρησιμοποιείτε τρακτέρ κήπου, ο χρόνος κοπής θα είναι μικρότερος. Αυτές οι εκτιμήσεις χρόνου δεν περιλαμβάνουν την άκρη της άκρης του γκαζόν γύρω από τα πεζοδρόμια, τα ανθοπωλεία και άλλες απαραίτητες υπηρεσίες φροντίδας εξυπηρέτησης.
Μπορεί ο Wilio να βοηθήσει και με την επισκευή του χεριού μου;
Ναί! Εάν το χλοοκοπτικό σας όταν κόβετε ξαφνικά χάσει την απόδοση ή εμφανίζεται ένα άλλο τεχνικό πρόβλημα, το θέτει ελέγξει και επισκευάται από εμπειρογνώμονες στα χλοοτάπητα. Μία από τις υπηρεσίες μας είναι επίσης υπηρεσία, επισκευή, ανταλλακτικά και τροφοδοτικό.
Τι άλλες υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν μπορώ να κάνω κράτηση μέσω του Wilio;
Τακτικές χορτολιβαδικές γρατσουνιές είναι η βάση, αλλά δεν αρκεί να επιτευχθεί η όμορφη εμφάνισή του. Εκτός από το κούρεμα του γκαζόν, παρέχουμε επίσης πλήρη φροντίδα του γκαζόν που περιλαμβάνει π.χ. Διαχείριση λιπασμάτων και λιπασμάτων, άρδευσης, κατακόρυφης, σερβίρισμα γυμνών πόλεων, διάθεσης ζιζανίων, ανεπιθύμητων δίδυμων φυτών, μυκητιακών ασθενειών και μούχλα. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο γκαζόν, χαλί γκαζόν, θα σας βρούμε έναν εμπειρογνώμονα που θα το κάνει για σας.
Τι περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες κοπής χλοοτάπητας;
Σκοπός των υπηρεσιών κοπής μας είναι να διατηρήσουμε το γρασίδι σας στο δεξί ύψος και να επιτύχετε ότι ο γκαζόν σας είναι όμορφος, πράσινο, φρέσκο ​​και κοίταξε τέλεια. Μπορείτε να μας κάνετε κράτηση σε εφάπαξ ή κανονική εβδομαδιαία κοπή από την άνοιξη στο φθινόπωρο. Χάρη στο σωστό εργαλείο και εμπειρίες, οι εμπειρογνώμονες κοπής μπορούν να χειριστούν το μικρότερο χρόνο και σε καλύτερη ποιότητα.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤι πρέπει να ξέρετε
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν; Οι υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν μπορούν να περιλαμβάνουν χλοοτάπητα, τακτική κοπή, κόψιμο του περιθωρίου γκαζόν, διαμορφώνοντας διακοσμητικά φυτά και όλα όσα χρειάζονται για έναν διατηρημένο κήπο. Κοπή της γκαζόν - αυτή η διαδικασία κοπής γκαζόν είναι αισθητική και βοηθά το γκαζόν να εξετάσει την επεξεργασία. Επίσης, εμποδίζει το γκαζόν να χτυπήσει τις παρτέρια και άλλα στοιχεία του κήπου. Αρμοδιότητα στο γρασίδι - βοηθά στην προώθηση φρέσκου γκαζόν όλο το χρόνο. Ανοιξιάτικη γονιμοποίηση γκαζόν - Χρησιμοποιούμε ένα υψηλό άζωτο λίπασμα που είναι το πιο βασικό συστατικό της διατροφής του γκαζόν. Ανοιξιάτικη γονιμοποίηση του γκαζόν σας παρέχουμε υγιή ανάπτυξη, σκούρο πράσινο χρωματισμό, αντίσταση στο παράσιτο και βρύα κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εποχής και του γκαζόν θα εμπλουτίσουμε για συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά. Η γονιμοποίηση δεν γίνεται αποκλειστικά την άνοιξη για να αποφευχθεί ανεπιθύμητες συνέπειες που προκαλούνται από ζεστό και ξηρό καιρό. Συνιστούμε επίσης τη γονιμοποίηση στο τέλος του καλοκαιριού. Η γονιμοποίηση στο τέλος της σεζόν είναι ένα κατάλληλο λίπασμα με υψηλότερη περιεκτικότητα σε κάλιο για να περάσει επιτυχώς το γκαζόν. Δεν επιτρέπονται ζιζάνια για αντιπροσωπευτικό γκαζόν - οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ανάπτυξη θα επιλυθεί κατάλληλα. Η επιτυχής υπηρεσία στο γκαζόν σημαίνει την αφαίρεση όλων των ζιζανίων που εμποδίζουν την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών στο γκαζόν σας. Τι παίρνετε ως πελάτης όταν αποφασίζετε να φροντίσετε το γκαζόν σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομάδα στο χώρο του ξενοδοχείου και να τον ζητήσετε να συμβουλευτείτε τη φροντίδα του γκαζόν για περαιτέρω συντήρηση. Οι επαγγελματίες θέλουν να σας βοηθήσουν. Η πρακτική μας έχει δείξει ότι διαφορετικοί γκαζόν απαιτούν διαφορετική θεραπεία. Εάν δεν θέλετε μόνο να κόψετε το γρασίδι μαζί μας, θα προετοιμάσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας με βάση τις μοναδικές ανάγκες του γκαζόν σας. Μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει από τα θεμέλια όταν οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ανάπτυξη έχει αφαιρεθεί εντελώς και θα τοποθετηθεί ένα ολοκαίνουργιο γκαζόν. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε το τακτικό χλοοτάπητα και θα φέρουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες χλοοτάπητες βενζίνης / κινητήρα και η ηλεκτρική ενέργεια δεν χρειάζεται από την πλευρά σας. Συχνές ερωτήσεις: Ε: Ποιος μπορώ να μιλήσω αν πρέπει να αλλάξω την ημερομηνία εφαρμογής; Απάντηση: Προθεσμία και χρόνος εξυπηρέτησης που υποστηρίζετε απευθείας με τον επιλεγμένο πάροχο. Απλά γράψτε τον για την ανάγκη σας για να μεταφράσετε την υπηρεσία σε έναν άλλο όρο και να επιβεβαιώσετε με αυτό. Ε: Παρέχετε όλη την απαραίτητη υπηρεσία για το γκαζόν; Απάντηση: Ναι, Wilio επαγγελματίες γνωρίζουν όλες τις υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και εργαλεία. Ερ: Παίρνετε τακτικά γρασίδι; Απάντηση: Ναι, απλά τοποθετήστε το Wilio για να εισάγετε τη ζήτηση απ 'ότι συχνά το χόρτο που χρειάζεστε, και θα επικοινωνήσετε μαζί σας σε εμπειρογνώμονες κοπής. Ερώτηση: Πρέπει να είμαι σπίτι κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης της υπηρεσίας; Απάντηση: Όχι, δεν χρειάζεται να. Ωστόσο, πρέπει να σας παρέχουμε πρόσβαση στις περιοχές όπου η εργασία πρέπει να παρέχεται από τον προμηθευτή που επιλέξατε. Ερ: Πρέπει να εξασφαλίσω χώρο στάθμευσης; Α: Ναι, λόγω του συνόλου του εξοπλισμού που φέρνουμε, πρέπει να σταθμεύσουμε κοντά στο αντικείμενο σας. Ε: Πόσο κοστίζει η υπηρεσία κοπής το γκαζόν; Α: Η τιμή του χορού κοπής ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο, το μέγεθος του γκαζόν και τις απαραίτητες διαδικασίες. Η ώρα κοπής αντιπροσωπεύει μεταξύ 6-10ής ανάλογα με τους αναφερόμενους παράγοντες. Ερώτηση: Πότε πρέπει να γίνει το τελευταίο χορτάρι κούρεμα το έτος; Απάντηση: Η τελευταία κοπή γίνεται όταν ο χλοοτάπητας δεν δείχνει πλέον καμία βιοχυριά. Σύμφωνα με τον καιρό, το τελευταίο χλοοτάπητα κοπής πρέπει να είναι στα τέλη Οκτωβρίου. Εάν μια ευνοϊκή περίοδος του φθινοπώρου παραμείνει, ή στις θερμότερες συνθήκες μας, μπορούμε επίσης να το τελειώσουμε ακόμη και στις αρχές Νοεμβρίου. Ερώτηση: Πότε πρέπει να κόψει το γκαζόν για πρώτη φορά το χρόνο; Απάντηση: Όταν οι θερμοκρασίες βγαίνουν πάνω από 5 βαθμούς Κελσίου, το γρασίδι θα αυξήσει σημαντικά τον ρυθμό ανάπτυξής του, από τα τέλη Απριλίου / αρχές Μαΐου. Το ύψος της κοπής είναι πολύ σημαντικό. Ερώτηση: Dosa επίσης υψηλό χορτάρι; Απάντηση: Ναι, οι επαγγελματίες Wilio γνωρίζουν τόσο ψηλό χορτάρι. Θα κόψουμε το γρασίδι πρώτα κατά 1/3 και στη συνέχεια σταδιακά στο επιθυμητό ύψος. Ε: Σας συμβουλεύετε ακόμη και με το βρύα; Απάντηση: Ναι, οι επαγγελματίες Wilio γνωρίζουν ακόμη και με κάθε ανεπιθύμητο ζιζάνιο και βρύα. Ε: Μπορείτε να κόψετε το γκαζόν όταν βρέχει; Απάντηση: Δυστυχώς δεν το κάνουμε αυτό.