Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

τζακια

Αναζητάτε τζάκι για να φτιάξετε τζάκι ή πλακάκι; Έχουμε 21.802 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.809 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
τζακια

Χρειάζεστε υπηρεσία στο χώρο των τζακιών, εστιών; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας στην εστίαση, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την εγκατάσταση τζακιών και σόμπων. Η τιμή των σόμπων τζακιού εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: εξυπηρέτηση μετά την εγγύηση, έξοδα αποστολής που παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 21.802 στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.773 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.809 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Πώς να εκτελέσετε μια εγκατάσταση του τζακιού
Δημιουργία τζάκι ζεστού αέρα για ξύλο
Τα τζάκια ζεστού αέρα αποτελούν μέρος της κατασκευής του σπιτιού σας, έτσι η εφαρμογή ή η επισκευή τους, είτε ένα τζάκι είτε μια καμινάδα είναι συχνά μια πολύπλοκη διαδικασία. Ο τεχνικός σας για τις κατασκευαστικές εργασίες για την υλοποίηση του τζακιού θα χρησιμοποιήσει πέτρα, τούβλα, πέτρα, πλακάκια / πλακάκια, αλλά και άλλα υλικά όπως γυψοσανίδα ή ξύλο. Σχέδια - Ορίζει ένα κατάλληλο σύστημα καμινάδας που βασίζεται στη βέλτιστη ροή αέρα, αποστράγγιση καυσαερίων, για να εξασφαλιστεί η θερμική άνεση στο κτίριό σας, εξασφαλίζει τη στεγανότητα της για να αποφύγει την αποπληρωμή. Ο υδραυλικός ξεκινάει τοποθετώντας την εστιακή σας (συνήθως από τούβλα, κεραμικά πλακίδια ή σκυρόδεμα) για να παρέχει μια σταθερή και ασφαλή βάση για τη θέρμανση σας για ξύλο. Θα εγκαταστήσει περαιτέρω τη μονάδα σας και θα συνδέει το καπναγωγό (μέσα και έξω, στην οροφή σας) για να πάρετε τον καπνό από το σπίτι σας.
Εγκατάσταση τζάκι αερίου
Όταν επιλέγετε το καλύτερο τζάκι αερίου για το χώρο σας (είτε στον τοίχο, χτισμένο, ελεύθερα στέκεται ή μέσα στην υπάρχουσα δομή τζάκι), ο εγκαταστάτης θα σας βοηθήσει να συνδέσετε το αέριο. Εάν δεν έχετε ακόμα βενζινάδικο, θα κανονίσει μια σύνδεση φυσικού αερίου ή παράδοση. Επιπλέον, ο εγκαταστάτης του τζακιού κατασκευάζει όλα τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας τζάκι και του καπνού. Κόβει τις τρύπες για να τοποθετήσει τον καπνό μέσα από την οροφή και την οροφή και θα διασφαλίσει ότι όλα τα κενά είναι σφραγισμένα σταθερά για να αποφύγουν τη διαρροή και τη ζημιά. Τέλος, συνδέει το αέριο και ελέγχει το πρόσφατα εγκατεστημένο τζάκι σας.
Εγκατάσταση ηλεκτρικού τζακιού
Ο ηλεκτρικός υδραυλικός εξοπλισμός σας αρχίζει να περιλαμβάνει και να δοκιμάζει ένα τζάκι για να διαπιστώσει εάν λειτουργεί. Στη συνέχεια, συνδέει το τζάκι στον τοίχο στον προορισμό ή κόβει το άνοιγμα στον τοίχο για να κάνει ένα ενσωματωμένο τζάκι που ταιριάζει εκεί. Συνδέει περαιτέρω την τροφοδοσία ρεύματος (μπορεί να χρειαστείτε ένα εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο για αυτό το βήμα). Τέλος, θα εγκαταστήσει όλες τις διακοσμήσεις (όπως τα αρχεία καταγραφής) που έρχονται με τζάκι και τοποθετούνται στον μπροστινό πίνακα.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να κλείσετε την εγκατάσταση ή την κατασκευή του τζακιού μέσω του Wilio;
Υπάρχουν λίγα πράγματα που θα ήταν πιο ευχάριστα από το να ξοδεύουν ένα χειμωνιάτικο βράδυ στη ζέστη του τζακιού. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να φύγετε από το τζάκι. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που κάνουν το τζάκι σας ασφαλές, λειτουργικό και αισθητικό. Επομένως, η τοποθέτηση του τζακιού είναι η δουλειά που θα πρέπει να αναθέσετε σε κάποιον που έχει πλούσιες εμπειρίες και απαραίτητα εργαλεία για να το χειριστεί. Κρατήστε λοιπόν την εγκατάσταση του τζακιού μέσω του Wilio και θα απολαύσετε τη μαγευτική ατμόσφαιρα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είτε πρέπει να εγκαταστήσετε ένα νέο τζάκι είτε να επισκευάσετε το τρέχον τζάκι σας, είστε στη σωστή θέση. Απλά στείλτε το αίτημά σας, επιλέξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης και μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να διορθώσετε το τζάκι που σας ταιριάζει.
Τι είδους τζάκι πρέπει να εγκατασταθώ;
Εξαρτάται από τις προτεραιότητές σας, την αισθητική, τη θερμότητα, την αποτελεσματικότητα ή την άνεση. Τα ξύλινα τζάκια προσφέρουν εξαιρετική απόδοση θέρμανσης σε σύγκριση με εναλλακτικές λύσεις, έχουν μια κλασική εμφάνιση, ενώ το φυσικό αέριο και τα ηλεκτρικά τζάκια είναι μια σύγχρονη εναλλακτική λύση και είναι εύκολο για συντήρηση.
Είναι επίσης απαραίτητο να λύσετε την καμινάδα κατά την κατασκευή ενός τζακιού;
Ναί. Εάν χτίζετε ένα ξύλινο τζάκι, θα χρειαστεί επίσης να εγκαταστήσετε καμινάδα ως μέρος της υπηρεσίας. Κατά την είσοδο στη ζήτηση Wilio, αλλάξτε και επιβεβαιώστε με την επιλεγμένη τεχνική.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τζάκι χωρίς καμινάδα;
Ναί. Το αέριο και τα ηλεκτρικά τζάκια δεν απαιτούν καμινάδες επειδή δεν παράγουν καπνό.
Χρειάζεστε μια ειδική εταιρεία εγκατάστασης τζάκι;
Το κτίριο ή η τοποθέτηση του τζακιού δεν ελέγχεται και συχνά καθιστά ικανούς τεχνίτες, αλλά είναι καλό να επιλέξετε έναν προμηθευτή με επαγγελματική ικανότητα που εγγράφεται στον καναπέ σκάλες. Ελάχιστο είναι σημαντικό ο τεχνίτης να είχε ήδη αρκετές επιτυχημένες πραγματοποιήσεις τζακιού - συνιστούμε να τον ελέγξετε. Ωστόσο, είναι μόνο ένα δυνητικά επικίνδυνο νοικοκυριό που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και έτσι να εξετάσει. Απαιτείται αναθεώρηση της καμινάδας κατά την κατασκευή μιας καμινάδας. Η εφαρμογή πρέπει να είναι σύμφωνη με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.
Πόσο καιρό παίρνει ένα τζάκι;
Η κατασκευή ενός κλασικού τζακιού ξύλου είναι βασικά μια διαδικασία υγρού κτιρίου και παίρνει τις περισσότερες ημέρες σε μία εβδομάδα, όταν όλα πάνε χωρίς προβλήματα. Το τζάκι ενδιαφέρεται ιδανικά για περίπου 2-3 ​​μήνες πριν από την επιθυμητή προθεσμία για να έχει αρκετό χρόνο για να συμβουλευτεί και να προετοιμάσει τεκμηρίωση. Επιλογή του σωστού τύπου, κατάλληλη θέση στο διάστημα, σύνδεση με εξωτερική παροχή αέρα, επίλυση αποστράγγισης καπναγωγού στην καμινάδα - όλα και ακόμη περισσότερα πρέπει να θεωρηθούν για να σας δώσουν τζάκι χωρίς προβλήματα για να εξυπηρετήσετε πολλά χρόνια. Συνήθως απαιτεί επιθεώρηση του κτιρίου ή διαβούλευσης με τον σχεδιαστή του σπιτιού. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται τεκμηρίωση έργου του τζακιού καθώς και στην αναφορά κτιρίων στο γραφείο του κτιρίου στο χωριό / πόλη σας. Γνωμοδότηση έκτακτης ανάγκης για το φάκελο του έργου ως συνημμένο. Θα χρειαστείτε επίσης τη συγκατάθεσή σας για την κατασκευή μιας μικρής πηγής ατμοσφαιρικής ρύπανσης από το δήμο σας, όπου υποβάλλετε την τεκμηρίωση του έργου όταν ζητάτε. Όταν η κατασκευή της καμινάδας, η αναθεώρηση - για αυτό θα χρειαστεί ένα chiquet που μπορεί να σας προσφέρει έναν προμηθευτή του τζακιού ή μπορείτε να το παραγγείλετε μόνοι σας. Κατά την κατασκευή ενός νέου σπιτιού, συνιστάται να σκεφτείτε το τζάκι ήδη στο σχεδιασμό του και να το ενσωματώσει απευθείας στην τεκμηρίωση του κτιρίου του σπιτιού. Η εγκατάσταση ενός τζακιού ηλεκτρικού ή αερίου είναι σχετικά απλή και μπορεί να διαρκέσει μόνο 4 ώρες.
Πόσο είναι η εγκατάσταση του τζακιού;
Η τιμή του τζακιού είναι μια πολύ ατομική υπόθεση. Όσον αφορά το πλήρες κτίριο ενός ζεστού αέρα με καμινάδα, το κόστος κινούνται περίπου 3000 - 15000 ευρώ ανάλογα με την πολυπλοκότητα του τζακιού και της έκτασης και των κατασκευαστικών εργασιών σκυροδέματος. Για την απαραίτητη κατασκευή της καμινάδας, αυτή η τιμή μπορεί ακόμα να αυξηθεί. Η τιμή μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερη ανάλογα με την προ-χρήση, την οποία έχετε ήδη ή αν είναι μόνο ένα απλό σετ τζακιού (περίπου 500 ευρώ). Το κόστος σταθεροποίησης εξαρτάται από το πεδίο εφαρμογής των εφαρμοζόμενων έργων, αντίστοιχα. την έκταση της ζημίας. Η επισκευή μπορεί να περιέχει πράξεις όπως επισκευή επένδυσης, καμινάδα, αντικατάσταση τζάκι, επισκευή πόρτα μεντεσέ τζάκι. Εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να συμφωνηθούν με τους προμηθευτές εάν η προσφορά τιμών πρέπει να περιλαμβάνει υλικό και εργασία.
Τι άλλο περιλαμβάνει την εγκατάσταση του τζακιού;
Η δομή του τζακιού περιλαμβάνει τις ιδιότητες των συμβουλών εμπειρογνωμόνων από την επιλογή των εισόδων και των σόμπων του τζακιού, το σχεδιασμό τεκμηρίωσης έργου, έγγραφα για την έκθεση κατασκευής ή την οικοδομική άδεια, την εφαρμογή των κατασκευαστικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης της καμινάδας, εάν είναι μέρος του Το κτίριο. Ένας έμπειρος στην τέχνη δεν θα σας πουλήσει ένα ένθετο τζάκι, αλλά και την εμπειρία, τη δομή ποιότητας του κλειδιού που αντιστοιχεί στα τρέχοντα πρότυπα και τις τάσεις. Είναι σημαντικό να εξαφανιστούν σαφώς ο προμηθευτής, ο οποίος έχει την παράδοσή του να περιέχει. Το περιεχόμενο της εργασίας θα εξαρτηθεί από τον τύπο του τζακιού.