Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

συνδεση θερμοσιφωνα

Ψάχνετε για υδραυλικό για να συνδέσετε τον λέβητα; Έχουμε 22.363 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.787 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
συνδεση θερμοσιφωνα

Χρειάζεστε υπηρεσία σύνδεσης λέβητα; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για την αποσυναρμολόγηση του παλιού λέβητα, την εγκατάσταση νέου, τον έλεγχο της βαλβίδας ασφαλείας, τη σύνδεση του λέβητα στην παροχή νερού, τη σύνδεση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα αποθήκευσης. Η τιμή εγκατάστασης ενός θερμοσίφωνα εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: σέρβις, συντήρηση, έξοδα αποστολής, ανταλλακτικά που παρέχονται από έναν από τους 22.363 μηχανικούς θέρμανσης στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
32.761 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.787 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί προσλαμβάνετε έναν εμπειρογνώμονα για την εγκατάσταση και την επισκευή του λέβητα πάνω από το Wilio;
Λίγα πράγματα στο νοικοκυριό σας είναι πιο ευχάριστο από το ζεστό νερό οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Πυρκαγιά Ένας εμπειρογνώμονας μέσω του Wilio, η οποία θα εξασφαλίσει ότι το ζεστό νερό θα ρέει από τη βρύση ή την μπανιέρα. Απολαύστε την άνεση του ζεστού λουτρού σε μια κρύα εποχή και απελευθερώστε πονηρό μύες μετά από μια έντονη μέρα στην εργασία (ή μετά την άσκηση). Όλα όσα χρειάζονται για να έχετε ζεστό νερό στο σπίτι σας είναι να δημιουργήσετε τη ζήτηση. Αναφέρετε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες όπως οι τεχνικές παραμέτρους και η τοποθέτηση του ηλεκτρικού λέβητα που πρέπει να εγκατασταθούν ή να επισκευαστούν. Μην ξεχνάτε τη διεύθυνσή σας, τον προϋπολογισμό και πότε θα θέλατε να ολοκληρώσετε το έργο. Οι εργολάβοι θα ανταποκριθούν στη ζήτησή σας και θα σας δώσουν μια δωρεάν προσφορά. Μπορείτε να δείτε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο. Μετά την παραγγελία της υπηρεσίας θα έρθει σε σας για να τοποθετήσετε ή να διορθώσετε τον ηλεκτρικό λέβητα. Στη συνέχεια, θα πληρώσετε ένα προ-συμφωνημένο ποσό και ολόκληρο το έργο τελειώνει. Για να έχετε πάντα ζεστό νερό στο σπίτι, επωφεληθείτε από το Wilio τώρα!
Πρέπει να παράσχω κάποια εργαλεία ή εξοπλισμό για εγκατάσταση ή επισκευή;
Όχι, δεν χρειάζεται να παρέχετε εργαλεία ή εξοπλισμό. Ο εμπειρογνώμονας για την εγκατάσταση και την επισκευή των λέβητων έχει εμπειρία, εμπειρίες και εργαλεία για την πραγματοποίηση αυτής της υπηρεσίας. Χρειάζεστε μόνο έναν ηλεκτρικό λέβητα και όλα τα μέρη του.
Πόσο καιρό χρειάζεται ο λέβητας εγκατάστασης ή επισκευής;
Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του λέβητα και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης ή της επισκευής εργασίας. Εάν η εργασία απαιτεί αρκετές απλές τροποποιήσεις και επισκευές ενός υπάρχοντος λέβητα, αυτή η υπηρεσία μπορεί να διαρκέσει μόνο μία ώρα. Αφαίρεση ενός παλιού λέβητα, το κλείσιμο ή η διάθεσή του και η αντικατάσταση της εγκατάστασης ενός νέου βράχου μπορεί να πάρει όλη την ημέρα.
Μπορεί ο Wilio υδραυλικός να με βοηθήσει με την εγκατάσταση ή να διορθώσετε λέβητα;
Ναί! Εάν πωλούσατε την εγκατάσταση ή την επισκευή του λέβητα και πρέπει να συνειδητοποιήσετε περισσότερο την εργασία ταυτόχρονα, αλλά δεν το βρείτε ειρηνικά στη βοήθεια. Μπορείτε να βρείτε πλοιάρχους για εκατοντάδες διαφορετικές εργασίες, ακόμη και ασυνήθιστα έργα όπως ο καθαρισμός των σωλήνων, η μόνωση και η επισκευή των συσκευών. Απλά δημιουργήστε λεπτομερή ζήτηση με όλες τις συγκεκριμένες ανάγκες σας για να σας δώσει ο υδραυλικός που μπορεί να βοηθήσει ο Wilio Plumber. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με τους σωστούς εγκαταστάτες Wilio και αποτρέψτε τις παρεξηγήσεις.
Μπορώ να εγκαταστήσω μόνο ένα λέβητα;
Είναι πιθανό να εγκαταστήσετε τον λέβητα μόνοι σας. Εάν έχετε εμπειρία, δεξιότητα και σωστό εξοπλισμό, μπορείτε σίγουρα να το δοκιμάσετε. Ωστόσο, μπορεί να είναι σωματικά απαιτητική και περίπλοκη εργασία. Μην διακινδυνεύετε να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας - Εάν σας λείψει εργαλεία ή τεχνογνωσία που έχετε στο πρόβλημα. Είναι σίγουρα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Wilio και να αναζητήσετε έναν εμπειρογνώμονα που θα το κάνει για σας.
Τι περιλαμβάνουν υπηρεσίες εγκατάστασης και τοποθέτησης;
Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες για τον ηλεκτρικό λέβητα στο νοικοκυριό σας να εργαστεί σε παροχή ζεστού νερού, είτε πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση ή επισκευή των υπαρχόντων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αφαίρεση του παλιού θερμοσίφωνα για να απελευθερώσετε τη διαδρομή για μια νέα εγκατάσταση. Άλλες εργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν την τοποθέτηση της δεξαμενής, την εγκατάσταση του σωλήνα, τη σύνδεση της δεξαμενής διαστολής, τη σύνδεση της βαλβίδας θερμοκρασίας και της πίεσης και τη σύνδεση ηλεκτρικών συνδέσεων και γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υδραυλικός σας μπορεί επίσης να διορθώσει τους κατεστραμμένους ηλεκτρικούς λέβητες.
Υπηρεσίες
Αφαίρεση παλιού θερμαντήρα νερού
Οι εγκαταστάτες του λέβητα μπορούν επίσης να αποσυναρμολογήσουν τον παλιό θερμοσίφωνα και να προετοιμάσουν χώρο για ένα νέο. Ο ειδικός σας αρχίζει να διακόπτει την ισχύ σε ένα δίκτυο διανομής και απενεργοποιώντας το νερό. Ο κάδος χρησιμοποιείται για να συλλάβει οποιοδήποτε νερό που είναι αποθηκευμένο στον λέβητα που θα χύσει από τους σωλήνες του. Στη συνέχεια, όλοι οι σωλήνες και οι συνδέσεις μπορούν να αποσυνδεθούν και να μεταφερθούν στον παλιό λέβητα στην περιοχή αποθήκευσης. Ορισμένοι ηλεκτρικοί λέβητες μπορούν να προσφέρουν τη διάθεση της παλιάς δεξαμενής για εσάς.
Θέση ενός νέου λέβητα
Ο ενοικιαζόμενος λογαριασμός του λέβητα μπορεί να καθορίσει και να τοποθετήσει τη δεξαμενή του λέβητα στην πλέον κατάλληλη θέση και να τα κεντράσει σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα για ευκολότερη πρόσβαση και ως προφύλαξη ασφαλείας κατά της πλημμύρας. Εάν δεν έχετε μια ανυψωμένη πλατφόρμα, μερικοί ειδικοί μπορούν να σας κάνουν επιπλέον χρέωση.
Εγκατάσταση και εγκατάσταση σωλήνων
Στη συνέχεια, ο εμπειρογνώμονας σας θα εγκαταστήσει το φούρνο. Οι σωλήνες μετριούνται και κόβονται σε κατάλληλα πλάτη και μήκη. Οι θήκες πρέπει επίσης να αφαιρεθούν στα εσωτερικά μέρη των σωλήνων για να εξασφαλιστεί καλύτερη ταχύτητα ροής. Κάθε εγκατεστημένος σωλήνας περιβάλλεται από την υδραυλική ταινία. Εάν είναι απαραίτητο, είναι συγκολλημένο και εγκαθίσταται με τους δύο τρόπους ώστε να αυξηθεί η ασφάλεια και η προστασία από τις διαρροές. Τα αντίστοιχα συστατικά όπως η μήτρα τύπου, τα δαχτυλίδια και ο εύκαμπτος σωλήνας εγκαθίστανται. Ο ειδικός σας θα διασφαλίσει ότι όλες αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν τέλεια στεγανοποίηση και σταθερή προσκόλληση.
Σύνδεση της δεξαμενής διαστολής, της θερμοκρασίας και της βαλβίδας πίεσης
Ο εμπειρογνώμονας εγκατάστασης του λέβητα επηρεάζει τη δεξαμενή επέκτασης στην πλευρά του δροσερού νερού ή πάνω από τον ηλεκτρικό θερμαντήρα. Οι σωλήνες που είναι εγκατεστημένοι κόβονται στο σωστό μήκος, απομονώνονται και συγκόλλησαν ανάλογα με τις ανάγκες. Μετά την εγκατάσταση της δεξαμενής επέκτασης, ο ειδικός σας πρέπει να ταιριάζει με την πίεση σε μια δεξαμενή επέκτασης με πίεση σε ένα σωλήνα νερού χρησιμοποιώντας μια αντλία αέρα χέρι. Ολοκληρώνει την εγκατάσταση και το συγκόλληση της δεξαμενής και το σωλήνα, εάν είναι απαραίτητο.
Σύνδεση γραμμών ισχύος
Εάν το τρέχον και το νερό εξακολουθεί να είναι απενεργοποιημένο, ο εμπειρογνώμονας σας συνδέει τη γραμμή ισχύος στον κύριο διακόπτη σας. Αφού ολοκληρωθούν όλες οι εγκαταστάσεις, το νερό και η ισχύς είναι ενεργοποιημένες και δοκιμάζουν αν το νερό ρέει στις βρύσες σας.
Επισκευή κατεστραμμένου ηλεκτρικού λέβητα
Εάν χρειάζεστε μια ηλεκτρική επιδιόρθωση λέβητα, ο εμπειρογνώμονας σας ελέγχει τον λέβητα με ισχύ και το νερό μακριά. Διαρροές σωλήνων, αρμών και εξαρτημάτων, ανισορροπίες πίεσης ή άλλα προβλήματα ελέγχονται. Ακολούθως, οι διορθώσεις γίνονται.