Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

ανακαίνιση μπάνιου

Ψάχνετε για πλακάκι για ανακαίνιση μπάνιου; Έχουμε 27.236 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.307 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.068 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Όλες οι υπηρεσίες
Όλες οι υπηρεσίες
ανακαίνιση μπάνιου

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της ανακαίνισης μπάνιου; Η Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας σε κατεδαφίσεις και τοιχοποιίες, πλακάκια, καλωδιώσεις τουαλέτες, νεροχύτες και ντους. Η τιμή της ανακαίνισης μπάνιου εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: κόστος συλλογής απορριμμάτων και βαφής που παρέχονται από έναν από τους κατασκευαστές μας 27.236 στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.307 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.068 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει την ανακατασκευή του μπάνιου;
Οι έμπειροι πρωταθλητές στο σπίτι, οι εγκαταστάτες και οι οικοδόμοι μπορούν να σας βοηθήσουν με μικρές καλλυντικές προσαρμογές στο μπάνιο σας. Αντικαταστήστε τις κεφαλές ντους, τις μπαταρίες νερού, εγκαταστήστε την πόρτα ντους ντους ή ακόμα και εγκαταστήστε την τουαλέτα σας. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια πλήρη επισκευή του μπάνιου, χρειάζεστε έναν ειδικό ανακαίνισης μπάνιου. Κατάλογος που μπορείτε να περιμένετε να συνεργαστείτε με προμηθευτές και μπάνιο Εμπειρογνώμονες:
Βήμα 1. Προσφορά και προγραμματισμός
Για να δημιουργήσετε μια ακριβή προσφορά, θα υπάρχει ένας κύριος χώρος για να δείτε. Το κόστος θα αναπτυχθεί από το μέγεθος του μπάνιου σας, από την εποχή του έργου (συνήθως 13 - 25 ημέρες για να ανακαινιστεί ολόκληρο το μπάνιο) και από τα απαραίτητα υλικά. Είστε εσείς που είναι υπεύθυνος για την επιλογή και την παραγγελία όλων των νέων συσκευών και εξαρτημάτων - μπανιέρα, τουαλέτα, μονάδες, πλακάκια κλπ. Θα πρέπει να τα αγοράσετε και να παραδώσετε την ανακατασκευή πριν ξεκινήσετε. Ο προμηθευτής σας θα στείλει μια προσφορά και θα συντάξει ένα σχέδιο για όλους τους εμπλεκόμενους για να διασφαλίσει ότι όλα θα προχωρήσουν όπως επιθυμείτε.
Βήμα 2. Χύνοντας το παλιό μπάνιο
Οι οικοδόμοι και οι εμπειρογνώμονες κατεδάφισης θα απομακρύνουν τον εξοπλισμό και είτε αποθηκεύονται είτε καλύπτονται για να προστατευθούν κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών.
Βήμα 3. Ετοιμαστείτε για ένα νέο μπάνιο
Επιπλέον, ο υδραυλικός και η ηλεκτρολόγος σας εκτελεί ένα τραχύ εξάρτημα. Αυτό σημαίνει εισαγωγή υδραυλικών και οδηγών ισχύος σε ένα μέρος χωρίς τη σύνδεσή του. Στη συνέχεια έρχεται στη σκηνή του ξυλουργού σας, γυψομάρμαρο και πλακάκια που στέκεται ή προετοιμάζει τους τοίχους και το πάτωμα σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 2 - 5 ημέρες ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου και τον χρόνο στεγνώματος που απαιτείται για σοβάτισμα, συμπίεση και βασικό χρώμα.
Βήμα 4. Προσθήκη νέας συσκευής
Σε αυτό το βήμα θα δείτε πραγματικά πώς το νέο μπάνιο σας έρχεται γύρω. Πρώτον, τα πλακάκια σας τα πλακάκια και οι ζωγράφοι καθαρίζουν τους τοίχους. Μόλις στεγνώσει, τα νέα έπιπλα μπάνιου σας μπορούν να μετακινηθούν. Ο υδραυλικός και η ηλεκτρολόγος σας θα ολοκληρώσει τώρα όλες τις συνδέσεις. Άλλοι τεχνίτες χρησιμοποιούν στεγανοποίηση και στεγανωτικά σε νιπτήρες, ντους και λουτρά. Τέλος, τα γυάλινα εξαρτήματα είναι τοποθετημένα ως καθρέφτη ή πόρτα ντους.
Βήμα 5. Τελική επιθεώρηση και καθαρισμός
Όταν όλα είναι εγκατεστημένα και στεγνά, ο ανακαινιστής Spa θα εκτελέσει τον τελικό έλεγχο. Οι τεχνίτες θα καθαρίσουν και θα διαθέσουν όλα τα υπολείμματα συσκευασίας. Ο προμηθευτής σας μπορεί να ολοκληρώσει τον βασικό καθαρισμό, αλλά μπορεί επίσης να θέλετε να παραγγείλετε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού για να κάνετε το μπάνιο σας Ligotala.
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να βρείτε τον εμπειρογνώμονα σας για να ανακατασκευάσει το μπάνιο μέσω του Wilio;
Ψάχνετε για έναν εμπειρογνώμονα που δεν έχει ανακαίνιση του μπάνιου; Είτε θέλετε να αλλάξετε το σχεδιασμό του μπάνιου σας, δημιουργήστε περισσότερο χώρο σε αυτό, είτε θα το αυξήσετε πριν από την πώληση ακινήτων, είστε στο σωστό μέρος. Βρείτε το ανακατασκευαστικό στην περιοχή σας και τελικά αντιμετωπίζετε το μπάνιο σας μια νέα εμφάνιση που χρειάζεται. Ο καλύτερος τρόπος για να προσλάβετε έναν προμηθευτή της ανακαίνισης Spa είναι να δημοσιεύσετε τη ζήτησή σας για Wilio. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε επαγγελματική βοήθεια εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.
Πόσο συχνά χρειάζεστε για να ανακαινίσετε τα μπάνια;
Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν το μπάνιο τους κάθε 11-15 χρόνια. Εάν δεν είστε ακόμα έτοιμοι για την πλήρη ανακαίνισή της, μπορείτε να το αναβιώσετε με ένα απλό τέχνασμα: χρησιμοποιώντας τακτικό καθαρισμό πλακιδίων και ενέματα. Έτσι ελαχιστοποιείτε το καλούπι και το χρωματισμό.
Ποια είναι τα βασικά βήματα για να ανακαινίσετε το μπάνιο;
Η ανακαίνιση του μπάνιου ξεκινά με ένα σχέδιο προσφοράς και έργου. Μετά την επιβεβαίωσή τους, πρόσθετα βασικά βήματα: αφαίρεση παλαιών εξαρτημάτων λουτρών, νερού και ηλεκτρικής διανομής, εργασιών κατασκευής, εγκατάσταση νέων συσκευών, νερού και ηλεκτρικών συνδέσεων, τότε τελικός καθαρισμός και έλεγχος.
Ποια οφέλη φέρνει να προσλάβει έναν επαγγελματία για να ανακαινίσει το μπάνιο σας;
Οι ολοκληρωμένες ανακατασκευές SPA απαιτούν ηλεκτρική εγκατάσταση και εργασία νερού που πρέπει να διεξάγονται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, όταν μπορείτε να απολαύσετε έναν επαγγελματία, μπορείτε να είστε σίγουροι για τις εκτεταμένες εμπειρίες και τα καλύτερα εργαλεία της. Θα τελειώσει μόνο το υψηλό επίπεδο εργασίας.
Ποιες δεξιότητες και χειροτεχνίες σχετίζονται με την ανακαίνιση των μπάνιου;
Τα κύρια συνδικάτα που ασχολούνται με την ανακαίνιση των μπάνιων περιλαμβάνουν κτίρια, ξυλουργούς, σοβάτισμα, πλακάκια, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους. Το ποσό των τεχνιτών που θα βρείτε θα εξαρτηθεί από το φάσμα του μπάνιου ανακαίνισης.
Ποια επιστολή προσόντων και διδασκαλίας θα χρειαστεί να χρειαστεί ο ανακαινιστής μου;
Είναι καλό να ελέγχετε αν οι έμποροι σας είναι μέλη τοπικών οικοδομικών ενώσεων με άδειες και ασφαλίζονται για εργασίες κατασκευής. Είναι επίσης κατάλληλο για τις τελευταίες αναφορές τους.
Πόσο θα κοστίσει το μπάνιο μου;
Το μέσο κόστος της μερικής ανακαίνισης στο Wilio είναι 35 - 700 €, αλλά μπορούν επίσης να είναι μεγαλύτερες, ακόμη μικρότερες. Πλήρης ανακαίνιση κυμαίνεται από 2 000 - 8 000 €, φυσικά, οι εξαιρέσεις μπορούν επίσης να είναι εξαιρέσεις όπου αυτό με τους προϋπολογισμούς πετούν σε ουράνια ύψη. Αλλά αυτές είναι περιπτώσεις πολυτελείας.
Χρειάζεται έναν τεχνίτη για την εξουσιοδότηση μπάνιου ανακαίνισης;
Στην ανασυγκρότηση του μπάνιου, πιθανότατα θα χρειαστεί να μάθετε ποιες ειδικές άδειες μπορούν να χρειαστούν για μεμονωμένες επιδόσεις. Θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει τεχνίτες με την κατάλληλη διδακτική επιστολή και επίσης ασφάλιση.