Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

babysitter

Ψάχνετε για μπέιμπι σίτερ; Έχουμε 3.748 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
32.778 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.823 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
babysitter

Χρειάζεστε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιοτικούς επαγγελματίες για μακροχρόνια παιδική φροντίδα, σύντομες και σποραδικές δραστηριότητες φροντίδας. Το κόστος της φύλαξης παιδιών και της φροντίδας των παιδιών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: συνοδεία παιδιών στο σχολείο και εκδρομές, έξοδα μεταφοράς που παρέχονται από έναν από τους 3.748 φροντιστές μας στην κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές
32.778 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
87.823 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί να βρείτε ένα τοπικό babysitter μέσω του Wilio;
Θέλετε να βρείτε ένα babysitter κοντά σας για να βοηθήσετε στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών των παιδιών σας; Πολλές οικογένειες Μάθετε ότι βοηθώντας το Nanny ή το Au Pair είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές υπηρεσίες παιδικής μέριμνας. Η νταντά όχι μόνο παρέχει ατομική φροντίδα στα παιδιά σας στο σπίτι, αλλά αν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά, μπορεί να κοστίσει πιο αποτελεσματικά. Όταν βρείτε μια νταντά στο περιβάλλον σας που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της οικογένειάς σας, θα απολαύσετε έναν πιο ευέλικτο τρόπο ζωής, είτε χρειάζεστε ένα babysitter μία ημέρα ή πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το πιο απλό σας βρείτε μια νταντά στο περιβάλλον σας στο Wilio. Χάρη στο διαφανές σύστημα αξιολόγησης και ελέγχου, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τους καλύτερους τοπικούς babysakers να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο, αξιόπιστο και επαγγελματικό φροντιστή για τα παιδιά σας.
Πώς μπορώ να βρω ένα καλό babysitter;
Οι φίλοι και οι οικογενειακές συστάσεις είναι κοινά τρόποι για να βρείτε ένα καλό babysitter. Δυστυχώς, οι επιλογές σας ενδέχεται να περιορίσουν τις προσωπικές σας επαφές. Το Wilio προσφέρει μια λύση με υψηλής κατάταξης επαφών στη γειτονιά σας. Μέσω του διαφανούς συστήματος αξιολόγησης και των κριτικών που μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θα ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες της οικογένειάς σας.
Τι προσόντα πρέπει να είστε μια νταντά;
Οι βρεφοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και πρέπει να έχουν τα κατάλληλα προσόντα. Αυτές οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν πιστοποιητικά πρώτων βοηθειών και CPR ή έλεγχο με παιδιά. Και τι περισσότερο, τα φούστες χρειάζονται πιστοποιητικό III, δίπλωμα ή προσόντα διδασκαλίας. Διαφορετικά, οι μεταφορές πρέπει να λειτουργούν για την απόκτηση των σχετικών προσόντων.
Νοσηλευτική έναντι Καθημερινή φροντίδα: Είναι φθηνότερο να έχουμε ένα babysitter;
Η διαφορά του χάσματος και της καθημερινής φροντίδας είναι η προσέγγιση και συμπεριλαμβάνεται. Το babysitter είναι πολύ πιο δαπανηρό από την καθημερινή παιδική μέριμνα. Εάν είναι δύσκολο να πληρώσετε για τα ποσοστά για καθημερινή φροντίδα, η χρήση babysitters θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ωστόσο, ο φροντιστής μπορεί να προσφέρει ατομική και πιο ολοκληρωμένη φροντίδα των παιδιών. Στείλτε το αίτημά σας για να βρείτε ένα κατάλληλο babysitter στο Wilio. Μπορεί να βρείτε έναν καλό φροντιστή που μπορεί να συνεργαστεί με τον προϋπολογισμό σας.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του οπίσθιου και του ζευγαριού AU;
Το Foster και το Au Pair ποικίλλουν στο έργο της κασέτας και στην εμπειρία. Au ζευγάρι είναι νέοι (18 - 30 χρόνια) που εγκαταλείπουν το εξωτερικό ζουν με την οικογένεια για την οποία εργάζονται για να μάθουν τον πολιτισμό σε αντάλλαγμα για την παιδική μέριμνα. Τι περισσότερο, και το ζεύγος λειτουργεί το μέγιστο αριθμό ωρών την εβδομάδα. Λαμβάνουν επίσης φορητό από την οικογένεια υποδοχής. Αντίθετα, η ανάπτυξη παίρνει μισθό όπως η απασχόληση του άλλου. Ο χρόνος εργασίας τους είναι ευέλικτος σύμφωνα με τις οικογενειακές απαιτήσεις και ρυθμίζει το εργατικό δίκαιο.
Κάνετε τα σώματα της οικιακής εργασίας;
Τα τεμάμετρα καθιστούν οικιακές εργασίες που σχετίζονται με την παιδική μέριμνα. Αυτές οι βασικές οικιακές εργασίες περιλαμβάνουν καθαρισμό και οργάνωση παιδικών χώρων και παιδικών χαρών. Οι υπηρεσίες Οι κατάνευστοι είναι ευέλικτοι με τις οικογενειακές σας ανάγκες. Εάν χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια οικιακής χρήσης, μπορείτε να βάλετε αυτή τη λεπτομέρεια στη λίστα Wilio.
Πρέπει να δώσω μια διατροφή για το babysiter σας;
Η παροχή τροφής για έναν φροντιστή είναι προαιρετική. Ωστόσο, μην ξεχάσετε να συμφιλιώσετε τις προσδοκίες με την νταντά σας προτού να έρθει στη δουλειά. Ορισμένες οικογένειες προσφέρουν την τροφοδοσία των babysitters τους, ενώ άλλοι babysitters εξασφαλίζουν τον εαυτό τους. Η παροχή τροφοδοσίας εξαρτάται από εσάς και τη νταντά σας.
Υπηρεσίες
Τι περιλαμβάνει την επαγγελματική υπηρεσία νοσηλείας;
Τα τεμάμετρα είναι αφιερωμένα σε πολλά καθήκοντα που σχετίζονται με τα παιδιά σας. Τι περισσότερο, το posterity μπορεί να σας βοηθήσει με ελαφριά εργασία. Μια επαγγελματική υπηρεσία νοσηλείας δεν μπορεί να σας κοστίσει ολόκληρη την ιδιοκτησία. Η πλατφόρμα μας σας επιτρέπει να ελέγχετε τις τιμές και τις κριτικές για να βρείτε κάποιον που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εδώ είναι μερικά καθήκοντα με τα οποία μπορεί να σας βοηθήσει το posterity:
Παιδική μέριμνα
Το κύριο καθήκον του babysitter σας είναι να φροντίσετε τα παιδιά σας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και τη φροντίδα τους για τις βασικές τους ανάγκες. Οι εργασίες παιδικής φροντίδας περιλαμβάνουν τη σίτιση, την κολύμβηση, τη σφράγιση και την αποθήκευση ενός παιδιού στο κρεβάτι. Σε προετοιμασία Για όλες τις καταστάσεις, πολλοί φροντιστές εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών και CPR περάσματα. Ένας έμπειρος babysitter θα ξέρει επίσης αν έχει έναν γονέα ή μια κλήση 112 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Μεταφορά
Ένας αξιόπιστος babysitter μπορεί να πάρει τα παιδιά σας στο σχολείο και να τα πάρει αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τι περισσότερο, ο babysitter σας μπορεί να πάει με ένα παιδί σε εξωσχολική δραστηριότητα. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ρολόγια κολύμβησης, μουσικής και παιχνιδιών. Φωτιά μέσω του Babysitter Wilio στη γειτονιά σας και βρείτε κάποιον που ξέρει στην κοινότητά σας.
Προετοιμασία φαγητού
Δεν έχετε χρόνο για μαγείρεμα ή ψώνια; Χωρίς φόβο. Babysitter μπορεί Για το παιδί σας να προετοιμάσει υγιεινά γεύματα, σνακ και πακέτα γεύματος. Εάν χρειάζεστε ένα babysitter για να βοηθήσετε με τα τρόφιμα και άλλα καθήκοντα, παρακαλείστε να δώσετε αυτή την ανάγκη στη λίστα Wilio σας. Επίσης, δείχνουν προτιμήσεις τραπεζαρίας παιδιών, αλλεργίες ή ειδικές διατροφικές ανάγκες. Αυτή η λεπτομέρεια βοηθά το babysitter σας να προετοιμάσει τα γεύματα όπως απαιτείται.
Ανάπτυξη
Το babysitter μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη μαθησιακών και καθημερινών δεξιοτήτων παιδιών. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια νταντά που σπούδασε την ανάπτυξη παιδιών. Μερικοί babysickers έμαθαν να συνεργάζονται με μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Για παράδειγμα, άλλα babysiers μπορούν να προσφέρουν βασική διδασκαλία.
Εύκολη εργασία
Ο Foster μπορεί επίσης να βοηθήσει με το ελαφρύ οικιακό έργο. Αυτά τα έργα περιλαμβάνουν τακτοποίηση παιχνιδιών, πτυσσόμενα ρούχα και καθαρίζουν το σπίτι. Αυτό που περισσότερο, ο Babysitter μπορεί να απολυμάσει τα παιχνίδια, τον καθαρισμό των επιφανειών παιχνιδιού, να αποστειρώσει τα μπουκάλια και να εκτελέσει πολλές άλλες δραστηριότητες. Τα συνηθισμένα καθήκοντα των babysitters σχετίζονται με τη φροντίδα των παιδιών και τον καθαρισμό του χάος που θα αυξηθεί.