Υπηρεσίες
Τιμοκατάλογοι
Πως δουλεύει
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio! Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης
Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

Εγκατάσταση οικιακών συσκευών

Αναζητάτε επισκευαστή να συνδέσει τις συσκευές; Έχουμε 23.687 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της σύνδεσης συσκευών; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς ποιότητας για την αποσυναρμολόγηση παλαιών συσκευών, τον εντοπισμό και την επισκευή μιας νέας συσκευής, τη σύνδεση ενός απορροφητήρα καμινάδας σε ένα υπάρχον σύστημα διανομής, τη διεύρυνση του ανοίγματος διανομής, την αντικατάσταση της βρύσης αερίου, τη λειτουργική δοκιμή και εκπαίδευση και λειτουργία και συντήρηση. Η τιμή εγκατάστασης ηλεκτρικών συσκευών εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: αφαίρεση και οικολογική απόρριψη παλαιών συσκευών που παρέχονται από έναν από τους 23.687 ηλεκτρολόγους μας στην κατηγορία

Δείτε επίσης:Τιμές
33.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες
90.069 λυμένα έργα
4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας
226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής
Συχνές ερωτήσεις
Γιατί αναζητώντας έναν εμπειρογνώμονα για την επισκευή συσκευών στο Wilio;
Όταν η οικιακή συσκευή πηγαίνει γρήγορα, θα συνειδητοποιήσουμε γρήγορα καθώς είναι πάρα πολύ στην καθημερινή μας ζωή. Από ένα σωρό από βρώμικες παύλες, μέσα από τον καταψύκτη γεμάτο τήξη τροφίμων, μέχρι ένα ανερχόμενο μπάνιο, μια χαλασμένη συσκευή σημαίνει ένα πρόβλημα λάκτισμα. Είτε πρέπει να διορθώσετε το χαλασμένο πλυντήριο ρούχων, ένα ψυγείο, ένα φούρνο μικροκυμάτων ή πλυντήριο πιάτων, ένας εύχρηστος τεχνικός μπορεί να μάθει πού εμφανίστηκε ένα σφάλμα και θα κάνει τα πάντα για τις χαλασμένες συσκευές για να λειτουργήσουν ξανά. Στο Wilio θα βρείτε επαγγελματίες για να επισκευάσετε τις οικιακές συσκευές που είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν και να έρθετε να κάνετε επισκευές όταν το χρειάζεστε.
Ποιες δεξιότητες επισκευάζει η επισκευή των καταναλωτών;
Οι επισκευαστές συσκευών είναι μια εύχρηστη τεχνικές που μπορούν να εξερευνήσουν τη συσκευή και να μάθουν την αιτία του σφάλματος. Εκτελεί εργασίες συντήρησης σε διαφορετικές εγκαταστάσεις και μπορεί να εκτιμήσει πόσο θα κοστίσει την επισκευή ή την αγορά ανταλλακτικών. Μπορεί να σας συμβουλεύσει ως σωστά ανησυχητική για τη συσκευή για να αποφύγετε ζημιές στο μέλλον. Θα σας βοηθήσει επίσης με μια επαγγελματική εγκατάσταση διαφόρων συσκευών όπως πλυντήριο πιάτων, ενσωματωμένους σωλήνες και κουζίνες.
Πώς μπορώ να βρω έναν εύχρηστο επισκευαστή;
Η δημιουργία μιας ζήτησης Wilio είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε έναν εύχρηστο επισκευαστή που μπορεί να διορθώσει τον τύπο της συσκευής που πήγε στραβά. Το Wilio σας βοηθά να βρείτε έναν επισκευαστή που μπορεί να προσαρμόσει το χρόνο και να κάνει διορθώσει όταν το χρειάζεστε.
Πόσο κοστίζει το κόστος επισκευής ραντεβού;
Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής, την πολυπλοκότητα των επισκευών, τον απαραίτητο χρόνο, τα ανταλλακτικά, τα εξαρτήματα και ακόμη και από το αν ο επισκευαστής είναι κοντά, ή πρέπει να προέρχεται από μεγαλύτερη απόσταση.
Πότε να καλέσετε έναν επισκευαστή;
Εάν επισκευάζετε τις κατεστραμμένες συσκευές πάρα πολύ καιρό για να καθυστερήσουν, άλλα συστατικά μπορούν να καταστραφούν και να επισκευαστούν τόσο σημαντικά. Οι περισσότερες από τις σημερινές οικιακές συσκευές είναι σύνθετες συσκευές που δεν πρέπει να δοκιμάζουν την επισκευή laik, αλλά μόνο έναν έμπειρο ειδικό. Για το Wilio θα βρείτε έμπειρους διορθώσεις συσκευών που έχουν κατάλληλο εξοπλισμό, εργαλεία, γνώση και πρόσβαση στην εργασία αντικατάστασης για να διαχειριστείτε κάθε επισκευή.
Τι είδους εργασία επιδιορθώνει τις συσκευές;
Οι επισκευαστές συσκευών είναι ένας εύχρηστος τεχνικός που διορθώνει τις κατεστραμμένες ή ανεπιθύμητες οικιακές συσκευές, εγκαταστήστε τις συσκευές και φροντίζει για τη συντήρησή τους. Η επισκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο του ξενοδοχείου ή την υπηρεσία, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής και τον τύπο της επιθυμητής εργασίας. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν εύχρηστο επισκευαστή ετικετών, από το περιβάλλον σας που βοηθάει πρόθυμα όταν σας ταιριάζει.
Ποιες υπηρεσίες παρέχουν οι επισκευές των συσκευών;
Επισκευή συσκευών κουζίνας
Η συσκευή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε λειτουργικής κουζίνας. Είτε η συσκευή κουζίνας σας δεν έχει τη δυνατότητα της επιθυμητής απόδοσης, είτε έχει υποστεί βλάβη στο Wilio, θα βρείτε έξυπνους επισκευαστές που θα αφαιρέσουν τη διαταραχή.
Fix Flatzers
Ο σωστά λειτουργικός καταψύκτης είναι απαραίτητος για να κάνει όλα τα τρόφιμα και να μην αποσυναρμολογήσετε. Από τη στεγανωτική πόρτα, τα φραγμένα φίλτρα νερού σε μια μη λειτουργική πάγωμα στο Wilio θα βρείτε τις επισκευές κατάψυξης που μπορούν να το χειριστούν.
Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
Εάν τα πιάτα θλιβερά και βρώμικα ή μόνιμα ύδατα στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων θα χρειαστούν πιθανώς τα πλυντήρια πιάτων. Εάν καλέσετε έναν επισκευαστή εγκαίρως για να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές ή αγώνες.
Επισκευή σωλήνων και σόμπα
Στην περίπτωση σόμπας αερίου, μπορεί να υπάρχουν προβληματικοί καυστήρες που δεν έχουν ξεχαστεί ή δεν μπορούν να απειλήσουν τον κίνδυνο διαρροής αερίου. Στην περίπτωση κεραμικών κεραμικών εστίες, η θέρμανση μπορεί να αποτύχει για τη σωστή θερμοκρασία ή αντίθετα με την υπερθέρμανση της ίδιας της πλάκας που την προκαλεί έκρηξη. Οι σωλήνες συχνά αποτυγχάνουν την ίδια θέρμανση, οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα προγράμματα ή έναν ανεμιστήρα που εξασφαλίζει το ψήσιμο ζεστού αέρα. Αναφορά σε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει.
Επισκευή μικροκυμάτων
Εάν το φούρνο μικροκυμάτων είναι inkrí, σταμάτησε να περιστρέφει την πλάκα του πυθμένα ή όχι σβηστή, προτιμά να καλέσετε τον επισκευαστή.
Επισκευή ψυγείου
Δεν υπάρχει ποτέ μια καλή στιγμή για ένα σπασμένο ψυγείο, αλλά το χειρότερο είναι τους καλοκαιρινούς μήνες. Εάν το ψυγείο διορθώσει το δεξί αν αρχίσει να συσσωρεύει τον παγετό ή το νερό βγάζει την υψηλότερη φορά για να καλέσετε τον επισκευαστή.
Επισκευή πλυντηρίων ρούχων
Είτε το πλυντήριο ρούχων έχει πάνω ή από μπροστά, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα όπως διαρροή νερού, απώλεια περιστροφής λόγω βλάβης στον ιμάντα κίνησης, μπλοκαρισμένη πόρτα, αποκαλύπτοντας νερό, καταθέσεις νερού και πολλά άλλα. Ο εύχρηστος επισκευαστής μπορεί να σας βοηθήσει.
Επισκευή ψυγείου κρασιού
Έτσι, δεν απολαμβάνετε την εμπειρία κατανάλωσης εάν το ψυγείο κρασιού σας δεν κρατάει μπουκάλια κρασιού στη σωστή θερμοκρασία. Οι αποτυχίες υπερθέρμανσης και η επακόλουθη καύση κινητήρα ή γεννήτρια ή μέρη συμβαίνουν συχνότερα.
Διόρθωση του χωνευτή
Επισκευή κλήσης Εάν παρατηρήσετε μια αδύναμη απόδοση της κουκούλας, ειδικοί ήχοι με βάση τον κινητήρα ή τον σωλήνα ανεμιστήρα ή εάν ο χώρος του χώρου ελέγχεται από την κουκούλα.
Διόρθωση στεγνωτήρα ρούχων
Τα στεγνωτήρια πλυντηρίου μπορούν να έχουν πάρα πολύ κατανάλωση ενέργειας και εάν δεν διατηρούνται σωστά σε αποτυχία μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Με τακτική συντήρηση και επισκευή στεγνωτηρίων, μπορείτε να αποτρέψετε τον πολύ ζεστό ή πολύ κρύο κύκλο και να κρατήσετε τον εαυτό σας όχι μόνο το στεγνωτήριο λειτουργικό σας αλλά και τα ρούχα σας περισσότερο και άθικτα.
ΕπίδειξηΕπίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Ωρίων Τ.
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Περσέας Ρ.
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Λίνους Ξ
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Διάκονος Β.
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Θοδωρής Ε.
profile image
Εγκατάσταση οικιακών συσκευών
Κρίστιαν Δ.