Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε
Καλώς ήρθατε στο Wilio!

Βλέπετε το Wilio ως μη εγγεγραμμένος πελάτης

Μεταβείτε σε επαγγελματίες
Πλοήγηση
Υπηρεσίες
Λίστα τιμών
Σχετικά με την εφαρμογή
Κατεβάστε την εφαρμογή
Πώς λειτουργεί
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε
Επικοινωνήστε μαζί μας
Σχετικά με το Wilio
Συνδεθείτε

επισκευη κλιματιστικου

Αναζητάτε τεχνολογία εγκατάστασης/επισκευής κλιματιστικών; Έχουμε 21.770 παρόχους σε αυτήν την κατηγορία. Αποστολή ερωτήματος.

Ξεκίνα

32.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.239 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

επισκευη κλιματιστικου

Χρειάζεστε υπηρεσία στον τομέα της εγκατάστασης / επισκευής κλιματιστικών; Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε ειδικούς στην ποιότητα στον κλιματισμό, τη σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας, τον καθαρισμό και την αντικατάσταση φίλτρων. Το κόστος εγκατάστασης και επισκευής ψύξης εξαρτάται συνήθως από το εύρος των υπηρεσιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες: φίλτρο, κονσόλα, υπηρεσία έκτακτης ανάγκης χωρίς διακοπή, απολύμανση, που θα παρέχονται από έναν από τους ειδικούς μας 21.770 στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δείτε επίσης:Τιμές

32.308 εγγεγραμμένους επαγγελματίες

85.239 λυμένα έργα

4.8 από τις 5 Μέση αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων μας

226 512 Εγκαταστάσεις εφαρμογής

Συμβουλές και συμβουλές
Η καλή ανάθεση είναι η βάση Γράψτε στην ανάθεση όσο το δυνατόν μια περιγραφή της εργασίας που πρέπει να εκτελέσετε και σε ποιο βαθμό να καταλάβετε ακριβώς τι είναι η ιδέα σας. Ελέγξτε για την υλοποίηση Για να είστε βέβαιοι ότι όλα τα έργα έχουν γίνει ποιότητα, ελέγξτε την εργασία κατά τη διάρκεια της πορείας τους καθώς και μετά την ολοκλήρωσή της. Προϋπολογισμός και ώρα Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις απαιτήσεις σας για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Εάν έχετε έναν καθορισμένο προϋπολογισμό που πρέπει να ακολουθηθεί, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών είναι ήδη στην αρχή.
Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να αναζητήσετε εγκατάσταση / επισκευή κλιματισμού στο Wilio;
Ψάχνετε για έναν εμπειρογνώμονα στην εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματισμού στη γειτονιά σας; Προκειμένου να λειτουργήσει καλά κλιματισμού, είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί σωστά, να καθαρός και να διατηρηθεί τακτικά. Οι πιθανές διορθώσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Το Wilio θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπειρογνώμονες κλιματισμού από το περιβάλλον. Απλά εισάγετε τη ζήτηση και θα λάβετε τις πρώτες προσφορές σε λίγα λεπτά από τοπικούς εμπειρογνώμονες που παίρνουν τη δουλειά όταν πρόκειται για εσάς και για μια φιλική τιμή. Το κλίμα σας θα είναι πάντα αξιόπιστο και άνετα δροσερό κατά τη διάρκεια θερμών ημερών.
Ποιο είναι μέρος της τυπικής συντήρησης κλιματισμού;
Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας κλιματισμού, ο τεχνικός υπηρεσίας ψυκτικού (R32, R410A), πίεση συστήματος, φίλτρα, ηλεκτρονικά, σφραγίδες και αποστράγγιση συμπυκνωμάτων. Θα αποφορτιστεί και θα καθαριστεί ο εξατμιστής, τα φίλτρα, τα καλύμματα, τους εξωτερικούς πυκνωτές, τα συμπυκνωμένα και τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Ελέγχει το κύκλωμα ψύξης, τον θόρυβο, τη λειτουργία μεμονωμένων λειτουργιών λειτουργίας και σφίγγει τις αρθρώσεις.
Γιατί ονομάζεται μια τακτική ετήσια υπηρεσία κλιματισμού. προφύλαξη?
Η τακτική υπηρεσία κλιματιστικών είναι μια προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία και τη μεγάλη του ζωή. Ο έλεγχος κλιματισμού και η επισκευή δεν περιλαμβάνει μόνο τον καθαρισμό του κλιματισμού και της απολύμανσης, αλλά και μια αναθεώρηση του εξοπλισμού. Ο καθαρισμός του κλιματισμού μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και έτσι την τιμή της λειτουργίας. Η συντήρηση παραμέλησης θα προκαλέσει σταθερή μείωση της απόδοσης κλιματισμού, ενώ η κατανάλωση ενέργειας θα αυξηθεί.
Πόσο συχνά χρειάζεται να εκτελέσετε υπηρεσία κλιματισμού;
Πόσο συχνά πρέπει να εκτελέσετε την υπηρεσία κλιματισμού θα εξαρτηθεί από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε τη μονάδα κλιματισμού και ως πολύ σκονισμένο ή μολυσμένο είναι το εξωτερικό περιβάλλον. Εάν καθαρίζετε τακτικά τα φίλτρα κάθε λίγες εβδομάδες και κρατήστε την εξωτερική μονάδα καθαρή από τις ακαθαρσίες και τον ιστό, η επαγγελματική συντήρηση θα χρειαστεί μόνο μία φορά το χρόνο.
Πρέπει να διορθώσω ή να αντικαταστήσω τη μονάδα κλιματισμού;
Όταν αποφασίζετε αν πρέπει να διορθώσετε τη μονάδα κλιματισμού ή να αντικαταστήσετε, να εξετάσετε παράγοντες όπως: ηλικία κλιματισμού, ενεργειακή απόδοση και ένα βραβείο της νέας μονάδας έναντι του κόστους επισκευής.
Τι είδους διορθώσεις κλιματισμού είναι πιο συνηθισμένες;
Κλιματισμός Ψύξης Επισκευή: • Γεμίστε ένα νέο ψυκτικό μέσο με διαρροή ψυκτικού • Συμπλήρωμα ψυκτικού μέσου • Ανταλλαγή εξαρτημάτων σε ένα κύκλωμα ψύξης • Νέος συμπιεστής Ηλεκτρική επισκευή κλιματισμού: • Παρέμβαση ή διάγνωση του προβλήματος στο EL. κύκλωμα. • Ηλεκτρική επισκευή κλιματισμού με αντικατάσταση εξαρτημάτων • Αντικατάσταση πυκνωτή Επισκευή συμπυκνωμάτων: • Επισκευή συμπυκνωμάτων: Καθαρισμός • Επισκευή συμπυκνωμάτων: Προετοιμασία (άλλη αποθήκευση, συγκόλληση, γεώτρηση) • Επισκευή αντλίας συμπυκνώματος • Τοποθέτηση της αντλίας συμπυκνωμάτων • σωλήνα / σωλήνες επισκευής / αντικατάστασης για συμπύκνωμα
Τι συμβαίνει εάν δεν εκτελεστεί η κανονική υπηρεσία κλιματισμού;
Η μονάδα κλιματισμού έχει συστατικά που φιλτράρουν αέρα και εάν αυτά τα φίλτρα εντυπωσιάζονται τακτικά στη μονάδα για την ανάπτυξη βακτηρίων που θα μεταδοθούν σε κυκλοφορία όταν λειτουργεί ο κλιματισμός. Ως εκ τούτου, απαιτείται η τακτική εξυπηρέτηση για να καταστήσει τον αέρα από τον κλιματισμό καθαρό και υγιές, αλλά και ότι η μονάδα κλιματισμού λειτουργεί χωρίς διαταραχές, ώστε η χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.
Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνετε υπηρεσία κλιματισμού υπηρεσίας;
Οι ειδικοί συνιστούν την πραγματοποίηση υπηρεσίας κλιματισμού σε διαμερίσματα και σπίτια μία φορά το χρόνο. Καλύτερη νωρίς την άνοιξη. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο κλιματισμός σας θα λειτουργήσει αποτελεσματικά, είναι επίσης απαραίτητο να το καθαρίσετε επιπλέον της ετήσιας υπηρεσίας.
Πόσο κοστίζει η υπηρεσία κλιματισμού;
Το μέσο κόστος κόστους κλιματισμού κυμαίνεται από 50 έως 300 €. Η τιμή εξαρτάται από τις ποσότητες κλιματισμού, όπως εκείνες όπου τοποθετούνται και άλλοι παράγοντες.
Πώς είναι η εγκατάσταση του κλιματισμού;

Ταξινόμηση και εστίαση
Κάθε εγκατάσταση κλιματισμού αρχίζει με ένα αξιοθέατο και εστίαση. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που απαιτούνται για να γίνει ο χρήστης του κλιματισμού άνετος, αποτελεσματικός, εφικτός και όσο το δυνατόν περισσότερο με τη μικρότερη παρέμβαση στο αντικείμενο σας. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ο αριθμός των μονάδων που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι η διάσταση, η απόδοση και η θέση τους.
Εγκατάσταση και συναρμολόγηση κλιματισμού
Τα κλιματιστικά τοίχου αποτελούνται συχνότερα από μία εξωτερική μονάδα και από μία ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες. Κατά την εγκατάσταση του κλιματισμού, αυτές οι εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες πρέπει να συνδέονται με το ψυκτικό μέσο και ηλεκτρικά, οι οποίες απαιτούν εμπειρογνωμοσύνη και εμπειρία. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον εμπειρογνώμονα. Το συγκρότημα κλιματισμού αρχίζει με τον ακριβή προσδιορισμό εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων. Είναι απαραίτητο ο αγωγός που οδηγεί στις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες μπορεί να μεταφερθεί σε συσκευές χωρίς εμπόδια. Υπάρχει επίσης ανάγκη να προσδιοριστεί πού συμπυκνώσεις. Υπάρχει επομένως πολύ νερό, επομένως η απορροή νερού πρέπει να βρίσκεται σε κλίση. Μέχρι και πέντε λίτρα μπορούν να δημιουργηθούν ανά ημέρα. Το νερό συνήθως αφαιρείται έξω, έξω από το σπίτι π.χ. στις οδηγίες στο σιφόνι ή στη δεξαμενή WC. Οι σωλήνες μπορούν να διεξαχθούν από ένα καλωδιακό κανάλι, αλλά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στους τοίχους εάν η εγκατάσταση σκέφτεται επαρκώς εκ των προτέρων ή το πάχος του Mason επιτρέπει. Για την αποθήκευση σωλήνων σε τοίχους, απαιτούνται μεγαλύτερες κατεδαφίσεις και περαιτέρω έργα ανασυγκρότησης όπως π.χ. Η ζωγραφιά. Ταυτόχρονα, τόσο οικονομική όσο και χρονοβόρα. Ακολούθως, η κονσόλα είναι τοποθετημένη για να αποθηκεύσει την εξωτερική μονάδα και την εσωτερική πλάκα φορέα. Όταν η τοποθέτηση των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων τελειωθεί και οι σωλήνες και οι γραμμές βρίσκονται στις θέσεις τους, οι σωλήνες και τα καλώδια προωθούνται, η συσκευή εξαερώνεται, εμπλέκεται με ηλεκτρικό ρεύμα και γεμίζεται με έναν πρόσθετο παράγοντα ψύξης όπως απαιτείται. Τέλος, η σωστή λειτουργία του ελέγχεται και δοκιμάζεται με συσκευές μέτρησης πίεσης, έτσι ώστε η απόδοση κλιματισμού να είναι επίσης επαρκής για να φορτωθεί.
Γιατί πρέπει ο κλιματισμός να εγκατασταθεί μόνο ένα διαπιστευμένο άτομο;
Η εγκατάσταση του κλιματισμού περιλαμβάνει επίσης τη φθορά ψυκτικού μέσου. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μπορούν να το διαθέσουν αποκλειστικά πιστοποιημένο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση του κλιματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από έναν διαπιστευμένο εμπειρογνώμονα από το νόμο.
Ποιο είναι μέρος της τυπικής συντήρησης κλιματισμού;

Συντήρηση κλιματισμού

Απολύμανση εξατμιστή Καθαρισμός του καλύμματος της εσωτερικής μονάδας Έλεγχος θορύβου κινητήρα και φέρουν Καθαρισμός ηλεκτρονικών Σφίξιμο ηλεκτρικών και μηχανικών αρθρώσεων Απολύμανση απορριμμάτων συμπυκνωμάτων Έλεγχος και καθαρισμός ή αντικατάσταση φίλτρων Καθαρισμός εξωτερικών συμπυκνωτών Έλεγχος λειτουργιών ελέγχου Ελέγξτε τον ανεμιστήρα, δροσερό, λειτουργίες θερμότητας Ελέγξτε την κατάσταση της θερμομόνωσης Ελέγξτε τη στεγανότητα του κυκλώματος ψύξης Καθαρισμός εξωτερικής μονάδας καλύμματα
Πώς είναι η εγκατάσταση του κλιματισμού;

Ταξινόμηση και εστίαση
Κάθε εγκατάσταση κλιματισμού αρχίζει με ένα αξιοθέατο και εστίαση. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που απαιτούνται για να γίνει ο χρήστης του κλιματισμού άνετος, αποτελεσματικός, εφικτός και όσο το δυνατόν περισσότερο με τη μικρότερη παρέμβαση στο αντικείμενο σας. Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ο αριθμός των μονάδων που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι η διάσταση, η απόδοση και η θέση τους.
Εγκατάσταση και συναρμολόγηση κλιματισμού
Τα κλιματιστικά τοίχου αποτελούνται συχνότερα από μία εξωτερική μονάδα και από μία ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες. Κατά την εγκατάσταση του κλιματισμού, αυτές οι εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες πρέπει να συνδέονται με το ψυκτικό μέσο και ηλεκτρικά, οι οποίες απαιτούν εμπειρογνωμοσύνη και εμπειρία. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με τον εμπειρογνώμονα. Το συγκρότημα κλιματισμού αρχίζει με τον ακριβή προσδιορισμό εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων. Είναι απαραίτητο ο αγωγός που οδηγεί στις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες μπορεί να μεταφερθεί σε συσκευές χωρίς εμπόδια. Υπάρχει επίσης ανάγκη να προσδιοριστεί πού συμπυκνώσεις. Υπάρχει επομένως πολύ νερό, επομένως η απορροή νερού πρέπει να βρίσκεται σε κλίση. Μέχρι και πέντε λίτρα μπορούν να δημιουργηθούν ανά ημέρα. Το νερό συνήθως αφαιρείται έξω, έξω από το σπίτι π.χ. στις οδηγίες στο σιφόνι ή στη δεξαμενή WC. Οι σωλήνες μπορούν να διεξαχθούν από ένα καλωδιακό κανάλι, αλλά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στους τοίχους εάν η εγκατάσταση σκέφτεται επαρκώς εκ των προτέρων ή το πάχος του Mason επιτρέπει. Για την αποθήκευση σωλήνων σε τοίχους, απαιτούνται μεγαλύτερες κατεδαφίσεις και περαιτέρω έργα ανασυγκρότησης όπως π.χ. Η ζωγραφιά. Ταυτόχρονα, τόσο οικονομική όσο και χρονοβόρα. Ακολούθως, η κονσόλα είναι τοποθετημένη για να αποθηκεύσει την εξωτερική μονάδα και την εσωτερική πλάκα φορέα. Όταν η τοποθέτηση των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων τελειωθεί και οι σωλήνες και οι γραμμές βρίσκονται στις θέσεις τους, οι σωλήνες και τα καλώδια προωθούνται, η συσκευή εξαερώνεται, εμπλέκεται με ηλεκτρικό ρεύμα και γεμίζεται με έναν πρόσθετο παράγοντα ψύξης όπως απαιτείται. Τέλος, η σωστή λειτουργία του ελέγχεται και δοκιμάζεται με συσκευές μέτρησης πίεσης, έτσι ώστε η απόδοση κλιματισμού να είναι επίσης επαρκής για να φορτωθεί.
Γιατί πρέπει ο κλιματισμός να εγκατασταθεί μόνο ένα διαπιστευμένο άτομο;
Η εγκατάσταση του κλιματισμού περιλαμβάνει επίσης τη φθορά ψυκτικού μέσου. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μπορούν να το διαθέσουν αποκλειστικά πιστοποιημένο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση του κλιματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από έναν διαπιστευμένο εμπειρογνώμονα από το νόμο.
Επίδειξη

Επίδειξη των πραγματοποιήσεων των παρόχων μας

επισκευη κλιματιστικου
Άλεκ Γ.
επισκευη κλιματιστικου
Άδωνις Χ.
επισκευη κλιματιστικου
Ξωνας Φ.
επισκευη κλιματιστικου
Λουκάς Π.
επισκευη κλιματιστικου
Λουκάς Ι.
επισκευη κλιματιστικου
Άλεκ Ν.